החדר שלי!!!!!

Freak4SHandM

New member
החדר שלי!!!!!

צילמתי תמונות של החדר שלי ושל דברים שאני אוהבת.

MCRulz Liron

New member
יפה!

במיוחד הדברים של מאריה...... לפעמים מה זה מתחשק לי לשים פוסטרים בחדר פעם היו לי כ"כ הרבה פוסטרים בחדר שלא יכלו לראות שיש קיר, ואני לא מגזימה - תשאלו את אורין. כולל התקרה, הדלת, החלונות, הארון, הספרייה, מה לא! הכל הכל היה מלא בפוסטרים ענקיים של מאריה..... טוב וגם של בברלי הילס! מה לעשות, אני בכל אופן גדולה מכם, ובתקופה שלנו בברלי היה הטרנד! והיה לי פוסטר מ-ד-ה-י-ם של לוק פרי מראש 1 בגודל אמיתי (ע-נ-ק) ומלא פוסטרים של ג´ייסון פריסטלי על התקרה.... אבל לפני שנתיים, עברנו דירה ולא תליתי שום פוסטר ועכשיו די חבל לי!אני לא יודעת למה שיתפתי אותכם בכל הסיפור הזה אבל ממש משעמם לי, אז תבינו..

Freak4SHandM

New member
חחח...

שאיפה היה לך פוסטרים של בברלי הילס? מה עשית עם הפוסטרים של מריה? היה לי גם פוסטרים על הקיר.. אבל העדפתי שיצבעו לי אותו.

MCRulz Liron

New member
שאיפה?

גלגלתי את כולם ושמתי אותם בשקית מאחורי הארון.. חחח הקיר שלי צבוע בתכלת מהמם :)

Freak4SHandM

New member
חבל..

על הפוסטרים ;) ערררררררן אבל זה כיף. ואני מאד אוהבת את הפוסטרים.. וחוץ מזה, חלק מהפוסטרים ששם הם נשארו מאז שרק התחלתי לאהוב אותה. כבר יותר משנה D:

eranmc

New member
יוווו עכשיו נזכרתי במשהו ענקי!!

אחלה העיקר שאת אוהבת.

eranmc

New member
בברלי חחחחחח

גם לי היה את הפוסטר של ברנדון פרי הזה על החלון... היו זמנים ואני מה זה מתעגע. אה ופעם היה פרק שירדו על מראיה וצחקתי עלייה ועצבנתי את דודה שלי שהייתה חולה עלייה. בכל אופן לי יש פוסטר אחד גדול שלה על החלון (במקום לוק פרי שמשחק באוז), ויש יל קלשאר מלא זבל על מראיה שאלכסנדרה ששונאת את מראיה הכינה מזמן. אני ממש נגד בערצה מוגזמת למרות שכייף לראות את מראיה על הקירות.

MCRulz Liron

New member
אל תצחק~!!!

והם בחיים לא צחקו על MC, ראיתי את כל הפרקים! אני רוצה לשים את הפוסטר של גליטר, אבל החברות שלי וההורים שלי לא מרשים לי :(

eranmc

New member
חחח בכוונה!!!!! סתם

היה איזה פרק שמישהו רצה להתקבל לחנות דיסקים והם אמרו לו משהו העיקר לא מראיה קארי. מזמן מזמן. ומה רע בגליטר? חחחחח אני בחיים לא שואל את ההורים שלי. ומבחינת אבא שלי מראיה היא המלכה, אמא שלי כבר התחילה להבין את המחלה.

galmc

New member
יש לי כמה פוסטרים של מריה

אבל יש לי מקום רק לאחד בחדר :(, אז אני מחליפה פעם בכמה זמן

eranmc

New member
יופי לי

אז תשלחי לי את כל אלה שאת מתלבטת יש לי מלא מקום

MC4eva

New member
אני ביקשתי מאחותי שתביא לי....

פוסטרים כשהיא נסעה לארה"ב והיא צחקה ושאלה אותי "מה אתה בחורה?" מה הקשר תסבירו לי????

eranmc

New member
כי

יענו בנים לא אמורים לאהוב את מראיה קארי כי היא כמה בריטני ורק בנות אוהבות אותה. שמעתי את זה מלאה פעמים ושוב לירון הזכירה את זה בלוח שעשתה לה גל עם התמנוה של בריטני. עלוב, עלוב ביותר.

roimc

New member
לא חושב

הרי מריה לא חמודה ומתוקה כמו בריטני שילדות בנות 10 מעריצות אותה. היא בקטע של פצצת סקס עם הרבה שירים פחות מתקתקים משל בריטני..

galmc

New member
דווקא חברות שלי צוחקות על הפוסטר

שיש לי בחדר (זה ששלחתי לך תמונה שלו ערן) הן אומרות שזה לא מתאים לבת לשים כזה פוסטר

eranmc

New member
חחח צודקות...

זה כמו לשים תמונה של פאמלה אנדרסון. אבל יש את פוסטרים הישנים המעודנים.

galmc

New member
כן יש לי אחד ישן

אבל הוא בשחור לבן, והוא משעמם

למעלה