החדר שלי...

לירו

New member
החדר שלי... ../images/Emo82.gif

שלום... אני מעוניין לשפץ את החדר שלי וזה אומר לצבוע את החדר מחד ולרהט אותו מחדש בצורה חלקית... הארון שלי לבן ואני כנראה אצבע אותו בצבע חום בדומה לשולחן ולמיטה שאני אקנה... תאריך היום הולדת שלי 19.09.1984 ואני זכר... אני לומד בחדר ומשתמש בשולחן שהוא ריק רב הזמן או שמונחים עליו מעט מאוד דברים. ראיתי שלאחסן דברים מתחת למיטה זה לא מומלץ אך בכל זאת רציתי לשאול האם מותר לאחסן משהו מתחת למיטה? מצעים אולי? תודה מראש... לירון

לירו

New member
רק רציתי להוסיף

שהחדר נמצא צפון מערבית ממרכז הבית בערך 7 מטר מרחק בין שני המרכזים.

שלום וברוך הבא

לא ממליצה לצבוע שום דבר בחום. מקסימום אולי דלת אחת של הארון. חום ישרה אוירה כבדה, מבוגרת ועצבות. מתחת למיטה לא מומלץ לאחסן כלום. מיטה אינה מקום אחסון אלא מקום מנוחה ושינה. כל המצעים, שמיכות, סדינים, בגדים, ספרים, ירחונים, תיקים, נעליים ועוד הרבה דברים שאנשים נוהגים לשים שם... מפריעים מאוד לשינה, לתחושת נעימה ובד"כ יש תחושה ש"צריך אויר"... צבע מומלץ לקירות צהבהב/כתמתם בהיר/אפרסק נעים.

לירו

New member
מה הכיוונים?

הכיוון של המיטה בסדר? הכיוון של השולחן? החלון יהיה אטום לאור בלילה כך שאני יודע שזה בסדר... איזו מין אווירה יצרו צבעי כתמתם בהיר, אפרסק וצהוב?

אמור לי מה ניתן להזיז אם בכלל?

הארון המיטה, השולחן. מה אפשר ומה לא. הגוונים יאירו וימתנו את השפעתו של החלון הגדול והגוונים החומים שאתה מתעתד להכנים לחדריך. גם כשהחלון יהיה אטום בלילה, עדין יש חלון. חלון גדול ביותר. זה אומר שחלק נכבד מהחדר מושפע מיסוד המין שאיליו משייכים את החלונות. הצבעים גם יתמכו בך. אמור לי, איזה אוירה יוצרים אצלך גוונים אלה? מה אתה מרגיש כשאתה רואה אותם?

לירו

New member
הבהרה...

ניתן להזיז הכל... את המיטה, השולחן, את הארון ואת המדפים המיועדים... את הדלת לא ניתן להזיז! חחח... הצבעים האלה יוצרים אצלי מעין שמחה שכזו... אור לנפש אם אפשר לומר... אולי אפילו מחזקים הרגשה טובה כללית... גם הרהיטים לא חייבים להיות חומים כי עדיין לא קניתי אותם... רק הארון קיים ועומד בצבע לבן לגמרי וניתן לעצבו ע"י צבע או טפט...

בוקר טוב

החלף את מיקום מדפי הספרים ליד המחשב, בקיר ממול לדלת, ואת הארון קרב יותר לכיוון הדלת. (אייני יודעת מידות...) שן במיטתך כדאתה רואה את דלת הכניסה מולך באלכסון. הגוונים הנוספים שהוספים ולא כתבתי גם כן יהיו טובים. אפשר לצבוע את החדר בשני גוונים, להוסיף וילון בגוון אחר, כך גם הרהיטים וכן הלאה. "אור לנפש", אלה מילים חשובות, אלה הצבעים שלך בוקר טוב

לירו

New member
תודה רבה לך...

אני אשתדל להספיק עם החדר כמה שיותר בפסח... ונעדכן את הפורום עם תמונות שאצלם בהמשך... חג שמח!!!

לירו

New member
רק שמתי לב...

אם זה משנה משהו, הבית שלי בנוי במפלסים כך שאני נמצא במפלס השלישי (אחרי מפלס כניסה ומפלס מטבח וסלון) עוד משהו... ראיתי שהוספת קובץ עם פרטי צבעים: ירקרק לבן, תכלת בהיר ואפרסק(ורוד) בהיר... את השניים הראשונים לא ציינת בהודעה... נ.ב. תודה על כל העזרה הזאת!!!

למעלה