החגיגות הקטנות

tairon

New member
החגיגות הקטנות

היום הלכתי בצהרים לעבוד אני תקליטן האירוע היה בריתה קצת לפני זה וידוי קטנטן באירועים מהסוג הזה לא יודע כמה דקות לפני שהכל מתחיל יש לי טקס התיחדות עם העולל שבא לעולם בוחן מסתכל על הקסם הזעיר הזה ששוכב לו חסר אונים בערסל ולא מבין על מה כל המהומה ומה זה כל הרעש של המזלגות והסכינים נחזור לענין שלשמו אני פה היום באירוע באמצע האירוע ניגש אליי בעל השמחה וביקש ממני להוציא לו מיקרופון אל מרכז הרחבה יש לו הודעה וגם ``תשים לי שיר של בניון`` לא ..לא זה לא שחקן הכדורגל זה זמר הוא רצה לשיר לאישתו שיר תוגה ועצב בכי דם יזע.. לאחר שסיים לשיר אמרתי לשיר???? כן זה היתה שירה עם זיופים אבל מכל הלב הזמין את אישתו אליו נתן לה מעין כאפה מאולתרת של חיבה הוא גבר קצת קשה לו להראות אהבה בפומבייסט מסורבל מדיי ותעק במקרופון מזל``ט מסתבר שלאישה הקטנה היה היום יום הולדת שלף איזה שרשר בגודל של בית הדביק לה נשיקה מצלצלת ועמד שם במבוכה אטומית כל המעמד הזה נורא הצחיק אותי נורא מרגש הרעיון לכשעצמו אבל הביצוע אוח הביצוע כושל אבל העיקר במזל טוב

PoshKale

New member
מה זהזה ?!?!

מה את חושבת ?!? בשמחה !!!! הרי ששון תמיד בא עם שמחה !

PoshKale

New member
שמח בשמחתך יקירה

שום באסה....זו העייפות נראה לי. יום ארוך, עבודה ולימודים. ורק מקודם קלטתי שטעיתי חחח. חשבתי שכשאמרת ששון התכוונת אלי.

PoshKale

New member
זהו....נשבר לי המוח :))

יאללה, הגיע הזמן... לקחת ציוד ולהזדכות עליו.

tairon

New member
ואני.. לתומי סברתי

שלפוש של הששון עשו קפד ראשו אוייש עכשיו זה יהיה כואב טוב נו נדחוף לך טיטול עם יין פטישים תיהיה מסטוליקו דה טוט דה טוטאל לא תרגיש דבר בחייאת חוצי

למעלה