החבר של האקס

advah155

New member
החבר של האקס

היי, יש ליבעיה קטנה ואני זקוקה להתייעצות, קצת לפני שנפרדנו אני והאקס שלי שמתי עין על אחד החברים לעבודה של האקס שלי שבמקרה נפגשנו באיזו חתונה של אחד מחברים לעבודה. כמובן שלא עשיתי כלום בנושא ולא דיברתי איתו, אבל מאז שנפרדנו אנחנו מדברים ממש כמו ידידים, בתחילה ממש רציתי אבל אחכ הבנתי שכדאי לי יותר לקחת את זה בעניין של ידידים משום שהם חברים לעבודה וכו'. אחרי שהכרתי אותו יותר הוא הסביר לי שהם חברים כאלה של עבודה, של היי וביי לא מדברים באופן קבוע וזה בידיוק מה שחשבתי. עכשיו כבר עבר חצי שנה מהפרידה אני אישית כבר יצאתי לדייטים בקיצור המשכתי הלאה.. אתמול במקרה ישבתי איתו בעבודה שלו משום שהייתי בעיר וזה היה פשוט ספונטני, חשוב לציין שלא נפגשנו כל החצי שנה הזו בכלל!, רק דיברנו באסמסים והשיחות פשוט זרמו. רק שאתמול פשוט דיברנו בהודעות במשך 4 שעות ללא הפסקה ואפשר לומר שכן היה פלרטוטים משני הצדדים.. איך אני יודעת מה לעשות? כי מצד אחד נורא כיף לי שיש לי את החברות הזו ותמיד יש לי עם מי לדבר, אבל באיזשהו מקום תמיד הרגשתי שיכול להתפתח פה משהו קצת אחר.. אז מה עושים במקרה כזה?

sani48

New member
דיברתם 4 שעות

דרך הודעות sms?
,אם את רוצה שיתפתח משהו מעבר לידידות,תתחילי להזיז עינינים,במקום לדבר שעות דרך סמס,תקבעו פגישה,ומשם תמשיכו הלאה(לפי איך שהעינינים זורמים),אבל קודם כל תחשבי עם עצמך אם באמת את רוצה ממנו משהו מעבר לידידות,שלא יצא מצב שתפגעי בו סתם,ואז גם לא תכלי להישאר ידידים אחרי זה,בעיקרון אם היו חברים טובים הייתי מציע לך לרדת מזה,בשביל שהחברות שלהם לא תיפגע,אבל לפי מה שהוא אומר,הם לא חברים טובים,אלה רק יחסים של שלום שלום,אז לא רואה בזה בעיה,שיהיה בהצלחה

advah155

New member
אבל איך אני אמורה להציע את זה?

כי אם אחרי כל השיחות הידידותיות האלה אני אשאל אם בא לו לצאת זה ממש לקחת צעד ענקקק

sani48

New member
לא צעד ענק ולא כלום

כולה פגישה,ודרך אגב גם ידידים ניפגשים לפעמים לא?חח,אז תגידי לו שבמקום לדבר כל הזמן בסמס וכל החרטות האלה,שתיפגשו אפשהו,ותיראי משם איך העינינים זורמים,אם היה לכם על מה לדבר 4 שעות דרך סמס,זה סימן טוב,כל הכבוד לו על הסבלנות,אין הרבה גברים כאלה חח,רק חשוב שתיהי החלטית ושלא תשדרי לו מסרים מבלבלים,בעיני זה שהתחלתם בצורה חברית יותר,זה דווקה הבסיס הכי טוב,חברות טובה +משיכה חזקה=הקשר האידיאלי,אם את נימשכת אליו,על תפספסי את ההיזדמנות
,שיהיה בהצלחה

advah155

New member
תודה! דווקא בשיחה אתמול כן אמרנו שנפגש

אבל זה לא מוקדם אם רק אתמול נפגשנו.?

sani48

New member
רגע,לא הבנתי

נפגשתם אתמול או רק אמרתם שתיפגשו?

advah155

New member
נפגשנו!! ובערב כ/שדיברנו באסמאסים אז אמרנו

שנפגש אבל לא קבענו וכאלה... כאילו די נשאר תלוי באוויר

sani48

New member
אוקי,יופי

אם ככה זה ממש לא מוקדם כי כבר דיברתם על זה,כל מה שנותר זה רק לקבוע מתי

שלום

נסי להוסיף תוכן רגשי לשיחות, יותר עניין והתעניינות רגשית, יותר מלים טובות, יותר השקעה ותמיכה. כמו שאמרו לך - קרבי את הקשר לפגישה.

לפני שאת עושה משהו, תחליטי את עם עצמך..

מה את רוצה.
אם את רוצה איתו משהו מעבר, עבר מספיק זמן מהפרידה, וכן שווה לדבר איתו בצורה רצינית יותר ואולי לנסות לצאת יחד.
אם זה נראה לך לא נכון, מסיבות הגיוניות למדי ( חברים לעבודה, חצי שנה.. ) אז תשארי איתו מיודדת.

לפני שאת מערבת אותו , תשימי לעצמך כוונות ברורות לפי הרגש .

למעלה