החבר שלי מצחיק

GalGula

New member
החבר שלי מצחיק

וגם אמא שלו... שניהם ישבו היום ותכננו לי תכניות. למשל, לגבי קורס גרמנית של כמה חודשים.... ועל רכב שצריך לארגן לי כשאגיע... כאילו שמחרתיים אני מגיעה לשם... מה שכן, התעודדתי. מהשיחה איתו הבנתי שהוא לא חי באשליות שאני ב-100% אשאר שם. הוא יודע שאני מגיעה בתור התחלה לתקופת נסיון של כשנה. אז לא מופעל עלי לחץ אם כי כל הקטע הזה שהוא יושב עם אמא שלו ושניהם דנים בענינים האלה קצת מוזר לי... אולי זה בגלל שהיום חבר טוב שלו מתחתן (ליתר דיוק כבר התחתן), והוא קצת מקנא?.... בכל מקרה הוא מתוק

אניטה007

New member
איזה כייף לך ../images/Emo6.gif

מתי תוכלי לטוס לשם, מתי את מסיימת ללמוד? אני חושבת שזה חמוד שהוא ואמא שלו דנים בעניינים האלה, נחמד לדעת שיש מישהו שדואג לך שם חוץ ממנו, לפחות בעניין לימודי השפה והרכב וכל הפרטים הקטנים אבל החשובים האלה. טוב, שפה, לא ממש פרט קטן...אני חושבת שיש תקווה, היום תרגמתי לאמא שלי חלק מטקס הנישואין של הנסיך ההולנדי ששודר בערוץ גרמני
אז אם אני מסוגלת לקלוט את זה, אין שום סיבה שאת לא
ואת צודקת לגבי החבר הטוב...אם הם בני אותו הגיל פחות או יותר אז זה עלול ליצור תחושת קנאה קלה ...וטוב שהחלטת לתת לזה תקופה של כשנה, זה נראה לי פחות או יותר מספיק זמן כדי להחליט אם תוכלי לחיות במקום מסוים או לא. לפעמים זה אפילו עלול לקחת יותר...

ברורי

New member
הי גל../images/Emo25.gif

מה זה מתי את נוסעת?ספרי!!!!!!שירין מאוהבת בך.שלך ברוריה

GalGula

New member
הי, הי, אני לא נוסעת כל-כך מהר ../images/Emo6.gif

יש עוד זמן... לפחות עד ראש השנה... ברורי, יש לך בת ממש מתוקה! אבל גם ממש בישנית...
היה לי כיף לפגוש אותה! (למי שלא יודע, היה השבוע מפגש למנהלי
, ופגשתי את שירין, שהיא במקרה גם מנהלת פורום דו-קיום). ואניטה, נכון, זה מאד כיף לדעת שדואגים לי שם ומסדרים לי את הענינים אבל גם קצת מלחיץ... כי אני פתאום קולטת שאני נוסעת בקרוב (טוב יש עוד מלא זמן, אבל אני תמיד איכשהו מחכה לדקה התשעים אז נראה לי מוזר שמתכוננים לבואי כבר מעכשיו...) ולגבייך - תשמעי, אם את מצליחה להבין טקסים ממלכתיים בטלויזיה בגרמנית (למה זה היה בגרמנית ולא בהולנדית בכלל?!?!), אז את במצב מעולה!!! את תהיי בסדר עם השפה - תסמכי עלי

למעלה