החבר לא גומר

hila909

New member
החבר לא גומר

אני ביחד עם מישהו קצת יותר מחודש. שכבנו בערך 5 פעמים, ובאף אחת מהן הוא לא גמר. ניסיתי לעשות הכל, הוא כיוון אותי, ולא הלך. הוא אומר שהוא לא יודע למה זה קורה.. לא שאלתי אותו אם זה קרה לו בעבר, אבל לי זה אף פעם לא קרה במערכות יחסים הקודמות שהיו לי. זה ממש מתסכל אותי. יוצא שאנחנו שוכבים הרבה מאוד זמן והוא לא גומר ואנחנו מתייאשים. ואני יודעת שהרבה אנשים יחשיבו את זה כ"כישרון" או משהו כזה, אבל זה מאוד מבאס אותי.. כבר חשבתי להפרד ממנו.. מבחינתי סקס הוא חלק חשוב במערכת יחסים, ואם אחרי כל פעם שאנחנו שוכבים אני מתבאסת אולי זה פשוט לא זה. מה אתם חושבים?

תשמעי, אני לא סקסולוגית או משהו

אבל אולי כדאי לעשות דברים ביחד שיש להם רמת גרוי גבוהה אבל לא בהכרח חדירה כלומר,לא להגיע עם החדירה מהר. כי מה שנשמע לי שיש שם קצת חרדות ולפעמים הן עובדות ברוורס: במקום לפרוק הכל בבום טראח לפני שהורדת את התחתונים זה עוצר ואז באמת אפשר לצאת לג'וגינג,להכניס מכונת כביסה על תוכנית הכי ארוכה ולחכות עד שתסתיים עד שיגמור. זה מייאש נורא כי מתעיפים אז אולי בזירה שפחות יהיה צורך להפגין ביצועים אבל ליהיות מגרים ומגורים זה יעבוד טוב יותר. אולי. לא יודעת אבל נשמע לי הגיוני.

זה יכול לקרות

בגלל קונדומים. ואם זה קורה בלי קונדומים - זו בעיה רפואית. שיבדק אצל אורולוג או סקסולוג או השד יודע איזה עוד רופאים מתעסקים בסקס בימינו.

alona 27

New member
זאת לא חייבת להיות בעיה רפואית

גם אם זה בלי קונדומים. יכול להיות שהוא פוחד מהריון לא רצוי יכול להיות שהוא מרגיש שמין זה דבר שלילי והוא לא רוצה ללכת עד הסוף, יש הרבה סיבות פסיכולוגיות, ואם הוא צעיר אז רוב הסיכויים שזאת לא בעיה רפואית פיסית.

מה זה משנה?

אז עכשיו הוא פטור מלהיבדק אצל רופא כי אולי זו לא בעיה רפואית? ואחר כך, בלי בדיקת רופא, אפשר יהיה להכריז על זה כפסיכולוגי, כי לא נעים ללכת לרופא?

קריסטה

New member
תשאלי אם זה משהו חדש או מתמשך.

או שזו בעיה פיזיולוגית אצלו, או שהקונדומים מציקים לו, והייתי מבררת אם הוא לוקח תרופות כלשהן. לבד הוא גומר? תוך כמה זמן?

hila909

New member
תודה על התשובות

הוא גומר לבד ולא לוקח לו כל כך הרבה זמן. ואנחנו שוכבים בלי קונדום (יש גלולות ובדיקות וזה)

been there,done that

בעקבות כך גם חקרתי את הנושא לעומק בדכ נובע מבעיה רגשית והיום,לא אכפת לי אם אני נשמעת חסרת רגישות או ענארף לא הייתי נשארת שם אם הבעיה לא הייתה נפתרת...בשלב כזה או אחר.. יותר מדי תסכול ואכזבה וכאב לי בשבילי..

קרה

לי בכמה קשרים, עם הזמן זה נפתר. לא ממש מצאתי מה היה הטריגר לזה. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

אלמוג153

New member
תבדקי

מה עושה לו טוב, מה מגרה אותו, שהוא מרגיש חופשי נטול עלי תאנה לידך.. אני כבר בין שיש סיבה שמקשה עליו בעניין, את צריכה לגלות מה היא. חוץ מזה, תבדקי שלא קר בחדר, זה עלול להשפיע על הביצועים בהצלחה

sweetjane1982

New member
אל תעשי מזה עניין כי זה מלחיץ עוד יותר

אתם רק בתחילת הקשר וכמעט בטוח שזה ישתנה, אבל את חייבת להפסיק לייחס לזה כזאת חשיבות כי אם הוא יחשוב שהוא חייב את זה ולא יהיה רגוע אין סיכוי שזה ישתנה.

Survivor Man

New member
כתבה שיכולה לשפוך (אהמ אהמ...) אור על הנושא

כאן: |תלינק|http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3365439,00.html בגדול הסיבות יכולות להיות פיזיולוגיות (תרופות, סמים ומחלות מעכבות רפלקס שפיכה) או פסיכולוגיות (גישה חרדתית, דפוס אוננות בעייתי, בעיות במערכת יחסים). אם הוא מצליח לגמור תוך זמן קצר מאוננות סימן שהבעיה היא כנראה פסיכולוגית. במקרה כזה ייתכן שהבעיה תחלוף מעצמה עם הזמן תוך גילוי רגישות והבנה. השאלה היא אם הוא מספיק חשוב לך כדי לחכות ולבדוק אם זה יסתדר, או שמבחינתך אם הוא לא גומר את תגמרי את הסיפור בשבילו. ההצעה שלי היא שתנסי לקחת את העניין בקלות בינתיים, תתמקדי בהנאה ובסיפוק שלך ותנסי לספק אותו עד גבול מסויים בלי לחץ ומתח. יש מצב שכשהוא ירגיש מספיק נוח איתך הוא יספק את הסחורה.

למה בדיוק הוא חייב לגמור?

אם הוא נהנה ואת נהנית אז לא חייבת להיות גמירה, במיוחד אם יש לו קושי זמני שלא מאפשר לו לגמור כרגע. ונראה לי די הזוי לסיים מערכת יחסים עם מישהו רק בגלל שהוא לא גומר ולתלות את הבטחון העצמי שלך ביכולת שלך לגרום לו לגמור...

למעלה