החבר הכי טוב שלי.....

אוסי

New member
החבר הכי טוב שלי.....

הרגע ...היית פה,ישבנו, עישנו, צחקנו... עשיתי לך קפה ודיברנו על החיים... אתה יודע כל פעם מחדש אני מרגישה כמה אתה אוהב אותי.. כל כך כואב לי שאני לא מרגישה כמוך , בעבר היינו קרובים ואני הרחקתי אותך ממני ...בלי סיבה מיוחדת , סתם כך קמתי ועזבתי , אבל תמיד תהיה החבר הכי טוב שלי , סומכת עליך בעיניים עצומות , תמיד שאני נופלת אתה הראשון שנחלץ לעזרתי, אתה הראשון שמרים אותי, אהבתך אלי ללא תמורה ...אין הרבה כמוך .. מאושרת שיש לי אותך, אולי הרבה פעמים לא אמרתי זאת אבל ... אני ממש אוהבת אותך , אולי לא כמו שאתה מייחל אבל אוהבת מכל הלב, לפעמים זה יותר מאהבת אמת , אני רוצה כל כך לספר כמה אתה קרוב לליבי , אך המילים לא ממצות את שעל דפונות ליבי, אז בזאת אני אסיים... רק שתדע שאתה החבר הכי טוב שלי ... אוהבת ...אוסי.

moran.l

New member
ואולי

אולי צריך הוא לקרוא זאת, אוסי, אהובתי. אינני יודעת האם ידידך זה הינו אחד מ``ילדי הרשת`` (תגל,גנבתי לך את הכינוי המקסים, חמודה) אבל במידה ולא - לא חבל שלא יהא מודע לרגשותיך אלו??? ולפעמים, רק מודעות למה שהשני מרגיש יכול להפוך עולמות את בעצמך אמרת - שלא אמרת זאת פעמים רבות... אינני מאשימה אותך.. רגילים אנו להוציא את הדברים הרעים, את הכאב, העצב, הדמעות. כמעט ולא מציינים כי אנחנו אוהבים מישהו ``סתם כי בא לנו``, בטח ובטח אם הקשר איננו רומנטי.... אני חושבת, שאשריך שיש לך חבר כזה. אל תאבדי אותו. אוהבת מורן

אוסי

New member
קודם כל ....ברוכה השבה ....יקירתי..

אני שמחה שחזרת לכוחותינו , אם כבר שאלת אז ...הקשר היה רומנטי לפני זמן רב , הוא הסתיים בצורה הכי יפה שאני מכירה , ותמיד הוא היה חבר טוב , הסטטוס בינינו לא שינה הרבה , היום אני כל כך אוהבת אותו ומבינה יותר מה הוא עשה למעני והוא עשה המון, אני לא אומרת לו, כי אני פוחדת שיבין אותי לא נכון פוחדת להטעות אותו,להכאיב לו... אז אני נאלצת לשתוק. אגב,הוא לא מילדי הרשת . תודה נשמה מתוקה . אוהבת אוסי.

למעלה