החברים של בוגו

קפת

New member
החברים של בוגו

ראינו סרט מתח עם מורגן פרימן בטלויזיה. זה בהחלט הלם את המצב, ואת השאיפה המוצהרת שלי להעביר את סוף השבוע הזה הכי בסבבה שאפשר, כי נמאס לי לסבול ולהתענות. פתאום נכנס ג'וק. מיד נכנסתי להיסטריה. מיד השני התעצבן וצעק עלי שהוא לא הורג את הג'וק אם אני לא מפסיקה עם ההיסטריה. אז הסכמתי. כי אני, בניגוד לכל מיני בנות בודהיסטיות וצנועות פה, נורא אוהבת שהורגים ג'וקים. והאמת שתיכננתי להזמין את טובי המדביר המיתולוגי איך שחזרתי מצ'כיה, אבל אז נהיו כל כך הרבה עניינים אחרים לדון בהם, שדחיתי ודחיתי. בחזרה לסיפור: הג'וק מת. השני הבטיח שישאב את גופתו המרוטשת עם השואב, והלך לענייניו. השלישי הלך לישון. כל זה הרי לא נוגע לו. ורק אני נותרתי עם שאלות פתוחות, וזקוקה לעזרתכם. מה שאני לא מבינה, זה את הפסיכולוגיה של הג'וק. ההרי בבור הביוב, ששם הוא חי, יש לו את כל מה שהוא צריך: חמימות, לחות, חברה והמון חרא לאכול. בחוץ, מצד שני ומנגד, יש מלא בונזו שהכלבה אפפם לא מסיימת, והחתולים אוכלים רק כשממש אינברירה ולא נשארו שאריות. ככה שגם בחוץ יש לו חמימות, לחות, חברה והרבה חרא לאכול. אז מה יש לו לגרור את עצמו בשארית כוחותיו (זה נראה ג'וק עייף, זקן, חולני וגלמוד) לסלון שלי? ועוד באמצע סרט מתח עם מורגן פרימן?

אז מה נסגר עם הג'וק?

כי אם הוא עדיין אצלך, אז אולי אפשר לעשות לו פסיכואנליזה. תוכלי לחזור איתו לילדותו בבור הביוב, ששם הוא חי, והיה לו את כל מה שהוא צריך: חמימות, לחות, חברה והמון חרא לאכול. ואז תבדקי בDSM. אמרו לי שיש שם הכל.

קפת

New member
מה אתה מפגר?

אי אפשר לעשות פסיכואנליזה לג'וק מת.

וזה "הכי טוב שלך" בתשובה לקפת?

לא עשית את השיעורים בלשון כפי שנדרשת. לא חל שינוי במצב העליבות הבסיסית. אתה בדרך הבטוחה להתרסקות. בהצלחה

מי דיבר אליך בכלל?

אבל תודה

אפילו רע אמיתי אינך מסוגל

אבל היי, אחרי שהצעת לי את גרונך ואת אחוריך...

את מדברת על הדג'וק? עכבר כבר היה

לך? בעניני הג'וק, אני חייב לומר לך שזו היה ג'וקה שחיפשה מקום להטיל את ביציה, אשר על כן הצליח השני ללא מאמץ ניכר כנראה להרגה ולמחצה. לגבי השלישי, בכלל לא ידעתי שאת חיה בשלישיה, מי הרשה לך דבר כזה? ואז עולה השאלה - מדוע השלישי אדיש ורק השני פעיל במיוחד? ובכלל, אם כבר את משתמשת בשיטות הסימון הסיניות כהעדפה מתקנת של נשים, אז תמיד בת הזוג הראשונה היא רעיה מספר אחת, לכן השני [אם הוא בן הזוג הרשמי]צריך להיות בן זוג אחד, לא?!

קפת

New member
היה עכבר

קטן וחמוד. תינוק. טייל לי על המיטה, בלילה. היה עכבר חברותי וסקרן, או שאולי חשב שהוא חתול. השני, כבר אז הוא היה בשטח, הציב מלכודת וטמן בה גבינה משובחת, כי כזה הוא השני, פלצן. העכבר נלכד, ואני, חובבת עכברונים תמימה שכמותי, הצעתי שנשחרר אותו בשדה סמוך. לא מצליחה לשחזר את תגובת הבוז לה זכיתי, מעצמת ההלם והטראומה. לא יודעת מה עלה בגורל העכבר, אבל מאז השני נקרא לקטול כל מה צריך, ותאמינו לי שלפעמים צריך.

למעלה