החברים הטובים

החברים הטובים

הילדים נרדמו מוקדם אחרי יום מלא פעילות אצל הסבתא.
השארנו אותם אצלה כדי שנוכל לצאת לפגישה, שבסופו של דבר לא התממשה, פגישת חילופים....
החלטנו להזמין זוג חברים טובים, נקרא להם ש' וש'. הם זוג רגיל ושמרן, אבל יודע על עלילות הסקס שלנו.
ארוחה מהנה מאוד היתה, טעימה כמו שאשתי יודעת להכין.
התיישבנו לראות סרט... ארבעתנו מצטופפים על אותה ספה בגלל ויכוח קטן על כורסת טלויזיה, שנותרה בודדה.
שתינו מעט מרטיני... מעט ערק... היה לנו ראש טוב.
היתה לבנות שיחה על מי מאיתנו הבנים יותר גיי...
זרקתי לש': "בואי לחדר השינה ואוכיח לך את ההיפך!" בחיוך.
היא בתגובה שלא ציפיתי לה אמרה: "קדימה! בוא!", קמה, הקפיצה כוסית ערק והלכה לחדר השינה.
ידעתי שזהו משחק ותוך כדי המעבר שלנו הודעתי לבני הזוג לא להפריע.
"אנחנו לא נפריע, נצא לעשן משהו טבעי." אמרו ויצאו למרפסת.
נכנסתי אחרי ש' וסגרתי את הדלת למנוע הפרעות.
היא התיישבה על המיטה, מסתכלת עליי. אין מצב שזה אמיתי, חשבתי. היא מאוד שמרנית ומשחקת איתי.
התיישבתי לידה. היא לבשה חצאית מיני כחולה וחולצת כפתורים. הנחתי את ידי על ברכה והיא נרתעה, בדיוק כמו שציפיתי
.
"משחק טוב." אמרתי לה. ש' בתגובה פתחה שני כפתורים עליונים בחולצתה, חושפת חזיית תחרה אדומה. "מראה מהמם..." פלטתי בפה פעור.
"אני עדיין לא מאמין שאת רצינית." אמרתי מביט ישירות לתוך עיניה. ש' לקחה את ידי, משכה את קצה החזייה והניחה את ידי על שדה. הרגשתי את פטמתה והרגשתי שמשהו זז אצלי. רכנתי, נישקתי אותה בצווארה, המשכתי לפתוח את כפתורי חולצתה, הסרתי את החולצה וגם את החזייה. לעיניי נגלו שתי שדייה, יפיפיים, אשתי אמרה לי לא פעם שש' יפה ויש לה שדיים יפים, היא בהחלט צדקה.
המשכנו בשלנו...
לאחר זמן מסויים (לא יודע כמה, קצת הלכנו לאיבוד) יצאנו מחדר השינה. "סופסוף יצאתם? עוד מעט היינו נרדמים על הספה..." מסרו לנו בני הזוג שלנו.
היה מבט מוזר בעיניי אשתי, היא הסתכלה על ש'. ש' חייכה אליה חיוך גדול ואמרה: "אז את חייבת לי פאקט סיגריות... לא האמנת שאעשה את זה ובהחלט עשינו את זה." ש' רכנה אליה ואמרה: "ארוחת הערב הזאת השתלמה מכל כיוון אפשרי." הסתכלה אליי, קרצה ומשכה את ש' חזרה לביתם.

yaron599

New member
חברות טובה

שמגיעה ממקום הכי נכון ומענג
יש כאן מקום לדמיון...

למעלה