החברות הכי טובות...

החברות הכי טובות...

תגידו, יש דבר כזה "חברות טובות" או שהכל אינטרסים??? ומה יש לכם - מעט חברות או הרבה? ומה רמת המפגשים ביניכן: שיחות טלפון, אימיילים, פגישות פנים מול פנים?

מממ...

יש לי המון חברות אבל חברות טובות טובות יש לי מעט ... כי אצלי חברה טובה זה אומר עם כל הלב והנשמה ... לדעתי תדירות לא משחק תפקיד בכלל בחברות ...

מריני

New member
חברות טובות

לדעתי יש כזה דבר! לי יש מעט חברות טובות, חלקן הן משפחה: אחות, בת-דודה וגיסה... עם כולן אני נפגשת פנים מול פנים ומשוחחת איתן בטלפון לפחות פעם אחת ביום, ולפעמים אפילו יותר... אני חושבת שכשאנחנו גדלות ומתבגרות אנחנו לומדות לסנן את החברים שלנו, ונשארות בקשר רק עם אלו שבאמת מפרגנות, ולא חושבות על האינטרסים האישיים שלהן. בתיכון היו לי המון חברות, ואז היחסים היו באמת מבוססים על אינטרסים, אבל היום זה שונה לגמרי... ד"א גם את בעלי אני מחשיבה לחבר טוב, אם לא לחבר הטוב ביותר...

אצלי אין מצב שתהיה יותר מ"חברה הכי

טובה" אחת. היו לי כמה חברות טובות במהלך חיי,בחלק מהמקרים, היחסים התמוססו עם הזמן. חלק מהיחסים התגלו כמבוססי אינטרסים, דבר שגרם לי להמעיט בקשר. היום יש לי כמה חברות טובות למדי, אבל אחת יש לי במיוחד אוהבת אותה עד השמיים היא כל כך מיוחדת נשמה טובה פיה...

יש ויש

יש חברות טובות ויש פחות החברה הכי טובה שלי היא אחותי הקטנה ויש לי עוד חברה טובה אחת שאנחנו ניםגשות הרבה ומדברות הרבה. כל שאר החברות שלי הן אמנם חברות אבל לא "טובות", לא כאלו שאפשר לספר להן את הסודות הכי כמוסים או כאלו שאפשר לבכות איתן כשרע לך חוץ מזה שחברות נמדדת בשעת צרה, והצרה שלי כמו שאתן יודעות הייתה כשהתגרשתי ואז גיליתי מי חברה "טובה" ומי לא ממש....

למעלה