"החברות הכי טובות"

!PuMiCkY

New member
"החברות הכי טובות" ../images/Emo45.gif

עכשיו חזרתי...
ישבנו בשורה 14... קצת רחוק... אולם ענקי... אבל היה מדהים!!! החברות הכי טובות, שכתבה ענת גוב (אשתו של גידי)... ההצגה מספרת על 3 חברות... ועל החברות ביניהן... משולבים קטעים גם מהעבר שלהן - בגיל 17, וגם מ"היום" - שהן כבר בנות 40... לא בסדר כרונולוגי... אבל זה מה שיפה! בין השחקניות היו קרן מור - הבורגנים, החמישיה הקאמרית ליאת גליק - 20 פלוס, עניין של זמן, הפרסומת של נס קפה עלית וענת וקסמן - שיחקה את אשתו של קושניר בסדרה שהיתה עד לא מזמן... לא זוכרת איך קראו לה... הצגה מדהימה... מצחיקה... משקפת חברות בנות אמיתית (עם כל הבעיות וה"דברים" שמסביב...) ממליצה בחום!!!
עדי

actress

New member
מסכימה איתך בהחלט הצגה מ-ה-מ-מ-ת!

אני איתי שהיו בזמנו: ללי הצעירה: מיכל דביר סופי הצעירה: מיטל דוהן תרצה הצעירה: ליאת גליק ללי המבוגרת: שרה פון שוורצה תרצה המבוגרת: קרן מור סופי המבוגרת: ענת וקסמן ובאמת אני ממש ממש אהבתי את כל המעברים והשירים כמו: ללי פופ ללי פופ ועוד... בהחלט הצגה מ-ה-מ-מ-תתתתת!!!!

!PuMiCkY

New member
../images/Emo24.gif מיטל דוהן...

באמת שכחתי איך קוראים לה!... והיא היתה מוכרת לי... (זה לא מיטל דאהן...
)...

stars

New member
אני קראתי את המחזה אבל לא ראיתי את

ההצגה לא יודעת... אני מרגישה שהספיק לי לקרוא את המחזה...

actress

New member
אמממ... זה כיף לראות את זה live

במחזה את קוראת וקוראת ואולי גם מתארת מה יהיה אבל ההצגה ממחישה לך את זה ממש למשל ראיתי את ההצגה "הגיסות" בבית צבי ואח"כ קראתי את המחזה ואח"כ גם העלנו את המחזה והמחזה לא מראה לך מי השחקנים ואת המקום ממש במחזה אפשר לראות כל פרט ופרט למשל במחזה כתוב את הוראות הבימוי ומה כל 1 יעשה ובהצגה כבר משחקים את זה ועושים פאוסה עכשיו זה מזכיר לי שאנחנו עובדים על מחזה שאחת מהסדנא שלנו כתבה מחזה מדהים!! ואני מזמינה אתכם זה יהיה ביוני/יולי ואני מעדיפה לשחק במקום לקרוא את זה קראתי כמה פעמים אבל לפעמים מקריאה אפשר גם ללמוד הרבה אבל עדיין אני בוחרת בדרך המשחק שזה ההצגה ולגבי מה שכתבת זה יכול להיות סקר טוב מה יותר עדיף... מחזה/הצגה? ושרשרו את התגובות וככה נראה מהן התוצאות

stars

New member
ברור שעדיף הצגה...

אבל לפעמים קורא לי שאני קוראת מחזה ואני מרגישה שזה מספיק לי, ואני מעדיפה ללכת להצגות אחרות ולא להצגה של המחזה שקארתי.. ולפעמים הקריאה לא מספקת אותתי ואני רוצה לראות את הביצוע...

להגיד לך את האמת...

יופי של רעיון, שחקניות מדהימות אחת-אחת - אבל חרא של כתיבה! ענת גוב פשוט שווה לתחת בקטע של כתיבה. יש לה רעיונות טובים אבל היא לא יודעת לכתוב אותם. זה היה כהה בליזיסטרטה 2000 וזה ככה בחברות הכי טובות. הבחורה פשוט חסרת כישרון כתיבה!

stars

New member
אני גם לא אהבתי את ליזסטרטה 2000

אבל את החברות הכי טובות כן אהבתי

!PuMiCkY

New member
אני לא מסכימה איתכם...

לדעתי הכתיבה של ענת גוב מצויינת... היא לא כותבת בשפה גבוהה מידי, אלא "בגובה העיניים"... הקללות, המילים ה"לא יפות" והגסות וכל הדברים האלו מאוד מוסיפים להרגשה של ההזדהות עם הדמויות ועם המצבים בהם הן מתמודדות... עדי

דיר ווטאבר יור ניים איס...../images/Emo8.gif

לא דיברתי על השפה של ענת גוב, השפה שלה היא בדיוק כמו שלי ושלך והיא בסדר גמור. דיברת על דרך הכתיבה שלה. היא לא מאמתת את הרעיונות שלה טוב על הנייר. זה הכל.

למעלה