החברה שך

skipi74

New member
החברה שך

שלום אני בת הזוג של הבחור מלמטה, בכל אופן אנחנו משתמשים באותו מחשב כך שבבקשה אל תכעסו, אני חושבת שאחרי שניתחתם את החבר שלי התברר לי שאתם די רצינים כאן ולכן אשמח לקבל יעוץ והבחנה גם לגבי תודה מראש על כל המאמצים שעשיתם בשביל שנינו

מילה1

New member
איפה כל גרפולוגי הפורום?

יש כאן כתבי-יד של זוג צעיר וחביב- אולי תתייחסו? ולמוטי וחברתו - חלה כנראה אי-הבנה- אף אחד לא כועס עליכם! עדיין אין חוק האוסר על שני אנשים להשתמש באותו מחשב ובאותה סיסמא- להיפך- שיתופיות זה דבר מצוין! אני פשוט התכוונתי שבטעות מוטי התייחס אלי (מילה1) כאל זכר ומה לעשות אני נקבה ולא נראה לי שזה ישתנה בקרוב. שוב, זה מחזק מה שאמרתי שמוטי התוסס והדינמי לא שם לב לפרטים קטנים (יש לו קוצים במקום מסוים מה?) זה הכל בינתיים.

skipi74

New member
|להיום זה יום ההולדת שלי תנתחו אותי

מילה1 - בבקשה תנתחו אותי היום זה יום ההולדת שלי

מילה1

New member
היי, אני מקוה שמישהו ינתח את הכתב

רציתי להתייחס, אבל אני פשוט מה זה עסוקה כרגע! אבל הדפסתי לי את כתב ידך ואשתדל להגיב בימים הקרובים. ביי בינתיים, פשוט אני יודעת שאת מחכה לניתוח וחבל שתהיי סתם במתח. מחר יום שישי ואני נוסעת לסופשבוע בצפון, אז בלי נדר- ביום א'... בשבת נכנסים הרבה מהקבועים בפורום, אז אני מקוה שהם יתייחסו לכתב ידך.

skipi74

New member
ואם מישהו יכול לנתח תודה מילה

תודה מילה1 אני אחכה לזה כמו שאמרת בקוצר רוח,

skipi74

New member
אודי ומילה חג שמח אפילו שאין ניתוח

מילה את מקסימה אני מחכה לך בתקווה ביום א' לקרוא מה כתבת לי

מילה1

New member
הי!

אני חושבת שאודי כבר ניתח את כתב ידך בעבר. בכל אופן, מכיון שאת כ"כ מבקשת, הנה גם חוו"ד שלי: חביבה, חברותית ותקשורתית, אוהבת לעזור ולתרום לזולת, אך גם מצפה ליחס דומה. מאחורי התדמית הילדותית מעט, יש שליטה עצמית ונחישות להשיג את רצונך יחד עם כושר שכנוע לא מבוטל. את גם יודעת להשתמש באמצעים שונים להשגת מטרותיך- למשל לעיתים "מתפנקת" בחנחונים נשיים שקשה לעמוד בפניהם, אז ברור שבד"כ את משיגה את רצונך (מוטי מסכים איתי?). אז אין לי הרבה מה להוסיף,כי מה שכתבו עליך קודם די קולע לדעתי.

עד 120 ../images/Emo141.gif

היי SKIPI74 , קודם כל מזל טוב ליום ההולדת מקווה שלא תתאכזבי מהניתוח, לידיעך אני רק מתלמדת והניתוח שטחי ולא מעמיק. טובת לב אבל רגישה ופגיעה, זקוקה לקבל אהבה פינוק ותשומת לב. חשוב לך מה חושבים ואומרים עלייך אוליי בגלל זה לא מרשה לעצמך להיות חופשיה ומשוחררת... קצת שמרנית ולא מספיק פתוחה לרעיונות חדשים, לא מעזה למרות שכלפי חוץ הית רוצה להראות יותר זורמת ושאפתנית. (השאיפות שלך קשורות לעצמך וליום יום והן לא מרחיקות לכת) בעבודה: זקוקה למסגרת, סבלנית , מסוגלת לעשות עבודה ביסודיות גם אם היא מונוטונית, טובה בעבודות ידיים? פיסול, מלאכת יד, חימר ...? האם היחס לסמכות (אבא?) אמביוולנטי? אנא תקנו אותי אם טעיתי ואגב, תודה למילה 1

skipi74

New member
קלעת בול - תודה

אני חושבת שקלעת על האופי שלי בול אין מה לשנות

למעלה