החברה לא גומרת

החברה לא גומרת

אהלןןןןןןןן יש לי משהו שמתריד אותי בשבועות האחרונים החברה שלי לא מצליחה לגמור הכל טוב ויפה אנחנו נהנים אני גומר כ3-4 פעמים בערב והיא פשוט לא מצליחה זה מתחיל לתסכל לפני שזה התחיל היה לה גם קשה לגמור כלומר לא כל יום אבל אם היא גומר אז זה קרנבל זה יכול להיות בגלל הגלוגות שהיא הפסיקה לקחת בחודש האחרון
תודה לכולםםם

בחור..

לא כל הנשים גומרות ולא משנה מה יהיה. חשוב שתדע שנשים אלה נהנות מסקס אך לא מצליחות לגמור. חלקן הקטן גומר ולא יכול לקטלג זאת כגמירה. חלקן זקוקות לגירויים נוספים על מנת לגמור. חלקן גומר מספר רב של פעמים. בקיצור, יש המון סיבות וסוגים. במידה ובת זוגתך גמרה בעבר, עלייך לברר איתה מה מגרה אותה ומה ניתן לעשות בנידון. בהצלחה.

מה אתה אומר../images/Emo4.gif

אין בחורה שלא גומרת
יש גבר שלא עובד מספיק קשה כדי שתגמור
יתרה מכך, חברה שלך צריכה לעזור לעצמה לעזור לך כדי להגיע לאורגזמות מרובות... אם היא לא תדריך אותך, או יחד תדריכו אתכם על הגוף שלה, היא גם לא תגמור פעם אחת= קרנבל

a p p l e m a n

New member
אני רוצה לנצל את השרשור לשאלה

אני רוצה טיפים בשביל לגרום לבחורה לגמור. מה אתן אוהבות מה עושה לכם את זה. בכלל אני מרגיש שהרבה יותר חשוב לי שביחסי מין שהחברה שלי תגמור מאשר אני. הסיפוק שלה.

Single Malt

New member
שני דברים..

דבר איתה.. שתראה לך מה יותר מענג אותה, כל אחת אוהבת דברים אחרים עצות של אחת לא בהכרח יהיו טובות לחברתך.... במקביל להתמקדות במה שהיא אוהבת תעבוד גם על עצמך... אם תגיע למצב שאתה יכול למשוך יותר זמן עד שאתה גומר גם תהנה יותר וגם תביא אותה לסיפוק... אין מה לעשות לבנות בד"כ לוקח יותר זמן להגיע לשם, אבל אחרי כמה פעמים ברצף הזמנים מתקצרים בין אורגזמה אחת לשניה בעוד שאצלנו לרוב אחרי כמה פעמים משך הזמן בין לבין מתארך
לפחות משהו אחד יצא לנו טוב.. אבל צריך לעבוד קשה להגיע לשם... בהצלחה

תפוחי, במילים זה לא יעבוד...

יש לעבוד על זה עם בת זוגתך, על מה שעושה לה טוב... זה שוונה מאחת לאחרת מה גם שבכתיבה זה בטח לא יעשה את העבודה ...

a p p l e m a n

New member
האמת היא...

שחשבתי יותר בכיוון של בנות שיכתבו מה עושה להן טוב וכד'. פירוט על המשחק המקדים ומה מרגש אותם. (במקום עיצות כלליות) בסופו של דבר כולנו פחות או יותר מתרגשים מאותם דברים. (בגדול) ברור, שאני אשאל אותה מה עושה לה טוב ונדבר על זה. אבל חשבתי להפתיע אותה, בסופו של דבר יותר מידי שאלות מורידות מהכיף. טוב להכין שיעורי בית מראש, ולבוא כמו 'קזנובה'...גררררר... :)

אין חכם כבעל ניסיון יקירי ../images/Emo140.gif

ורק הניסיון הפיזי שלך בדבר יוכל לעזור לך להיות קזנובה

a p p l e m a n

New member
טוב קיבלתי את העיצה שלך

בינתיים. אני לא אשמע עיצות אני אגלה הכל לבד...

אין בחורה שלא גומרת???

אולי מאוננות כולן גומרות, אבל מחדירה אחוז גדול לא מגיעות לאורגזמה

daimond10

New member
מסכים עם האלופה לא יכולתי לומר זאת

טוב יותר... מנסיון הייתי עם מישהי שלפעמים שכחתי שהיא שם מרוב שהיא הייתה שקטה ולא ידעתי מה טוב לה ומה לא טוב לה היא אף פעם לא גמרה וכל מה שניסיתי לא עזר כי ששאלתי אותה מה היא אוהבת היא אמרה לי כל הזמן שאני בסדר בלי להנחות אותי אז נשים שמצפות לקסמים אז אולי זין נראה כמו מטה קסם אבל זה לא תמיד ככה אתן צריכות לשתף פעולה

למעלה