"החבילה"

mimeli

New member
"החבילה"../images/Emo77.gif

מישהו ראה את הסידרה החדשה של ערוץ 2 הערב? אני ראיתי. והתאהבתי .
פשוט רעיון ענק!
ולמי שלא ראה-בסדרה מישהו מעניק חבילה עם מתנה סימלית (בכל המובנים) למישהוא אחר, שעזר לו מתישהו בחיים בצורה כלשהו...עם מאין מכתב תודה.והמקבל ממשיך ושולח למשהו שעזר לו וכו'..
כל כך אהבתי את הרעיון!! זה כמו לקחת אהבה מוחשית ולשלוח אותה הלאה.. אני בטוחה שלכל אחד יש בנאדם כזה, שהכניס לו אור לחיים ברגע שהיה זקוק לו.
הלואי שיכולנו לעשות את זה גם אנחנו, בלי טלויזיה. למי הייתם שולחים אתם את החבילה?
למה? ומה הייתה המתנה? ומה היה כתוב במכתב שלכם? בנתיים שולחת לכם
סימון.

לא יצא לי לראות אבל הייתי

שולחת את החבילה לידיד טוב בשם אליעזר כי היה לצידי ברגעים קשים הייתי כותבת תודה חיבוק שולחת לו יום קסום אם המון אור ואהבה ושמחה האמת הבחירה קשה כי הייתי שולחת לכל האנשים כאן בפורום ולכל אלה מחוץ שתמכו בי בדרכי ואלה שמלווים אותי היום המון ימים ולילות קסומים מלאים אור אהבה שמחה וחיבוקים כדי שיזכרו להשתמש בהם ברגעים קשים או עצובים שידעו שאני כאן תמיד לתמוך ולחבק כצריך אז לילה טוב לכולם סיון הרעיון באמת ענק אז תודה ליידיסנו

../images/Emo77.gif חבילה למי..אוי יש להרבה אך..

לאחד שיקר ללבי ורוצה להודות לו
ענקית שיש בתוכה הרבה חיבוקים ואמירות תודה.ברגעים הכי קשים בא מהצפון הרחוק ושיחרר אותי מבית החולים בו הייתי מאושפזת,ובכלל קצת עצוב לי הוא היה איתי לאורך כל התקופה הן בטלפון,והן בביקורים. כיום הוא במצב של ירידה אבל לא נותן לי להיות שם בשבילו, הסתגר בצורה ארמטית שלא ניתן לפיצוח ועל זה אני מצטערת כל כולי רוצה לעודד ולתמוך.אז חמודה הרעיון היה נפלא.כמובן שיש עוד הרבה הרבה חבילות
באמת אני מעניקה מכל הלב לכם/ן כאן אנשים נפלאים. תודה שאתם קיימים
.שבת של אור ושמחה, וערב אהבה שמח מי יתן ותדעו רק אושר ביטחון ו א ה ב ה אמן נ
לבנה.

rama69

New member
מזמינה אתכם לבלוג שלי

לקרא על מה שכתבתי בנושא. שבת שלום

איל באש

New member
היתי שולח את המתנה לחבר טוב

שלי, מכיוון שאני מאוד אוהב אותו ושמח שהוא חלק מהחיים שלי, המתנה היתה אהבה , ובמכתב היה כתוב " שלום לך אני אהבה שבאה אלייך למען תלמד לקבל ולאהוב את עצמך" סימון רעיון נפלא תודה לך

sovlanit

New member
שבת שלום,

רעיון נפלא. יש לי כל כך הרבה אנשים לשלוח להם:אהבה,בקשת סליחה,תמיכה,הכרת-תודה... כמו שלובה אומרת:"קשה קשה"... החבילה הראשונה לבני משפחתי. במכתב הייתי מציינת את אהבתי הגדולה אליהם,מבקשת סליחה על כל הכאב/פגיעה/צער וכל רגש אחר שנגרם להם בעטיי והוביל לאי-נחת, מבטאת הכרת תודה על כל מה ומי שהם עבורי ,מצרפת חיבוקים ונשיקות וכמה שוקולדים מעולים בתוספת יין ופרחים. ולכל האחרים הייתי מתחילה בהכרת תודה וממשיכה משם... אז,חבילה ממני לכולכם. "תודה על החברות הנפלאה. תבורכו כולכם ת מ י ד ". שבת שלום

mimeli

New member
והתשובה שלי..

רשמתי אותה בבלוג שלי. מוזמנים לבקר.. שולחת לכם אור ואהבה! שבוע טוב ונפלא! סימון

למעלה