החבורה הישנה

החבורה הישנה

לאלו שלא קראו את ``גביע האש``, נא לא לקרוא הודעה זו, מכוון שהיא חושפת חלק קטן מהסוף!!! דמבלדור מבקש מסיריוס לקרוא לחבורה הישנה, ונוקב בשמות: אראבלה פיג, רימוס לופין, ומונדונגוס פלטשר. לופין- כמובן שהפעם האחרונה ששמענו ממנו, הוא ברח כאדם זאב, כך שאף אחד לא יכל לעצרו, וכנראה גם לא לתקשר עמו. אראבלה פיג- האם היא אינה אותה גברת פיג הזקנה, זו שהשגיחה על הארי כל פעם שהדרסלים יצאו להנות? מה יקרה לה כשהדרסלים יגלו את זהותה? והאם החתולים הם בעצם אנימאגיים? מונדונגוס פלטשר- זה רק נראה לי, או ששמו הוזכר בספר הראשון. מה דעתכם? מחכה לתגובות.

moriah

New member
פיג ופלצ`ר

פלצ`ר הוזכר בתחילת הספר הרביעי לאחר משחק הקווידיץ` בין בולגריה לאירלנד. מר ווסלי סיפר לכולם שפלצ`ר ניסה לרמות את THE MINISTRY FOR MAGIC(אני לא יודעת איך קוראים לזה בתרגום, קראתי את כולם באנגלית)כאשר אמר שבמהלך המהומה במשחק נהרס האוהל שלו שהיה בו 12 חדרים וג`קוזי אבל האמת היא שהוא ישן מתחת לגלימות על מקל... אולי החתולים של אראבלה פיג הם באמת אנימגים.. כנראה שהחבורה הישנה הם אלה שלחמו בוולדמורט בפעם לפני 13 שנה כשהוא היה במלוא כוחו. קראתי שבספר החמישי שנגלה למה הארי חייב להישאר עם הדרסלים(דמבלדור לא הרשה לו ללכת ישר לווסלים בתחילת החופש)ואולי נגלה גם למה אראבלה פיג, אולי היא קוסמת ושומרת עליו. מוריה

Hermione G

New member
פלצ`ר הופיע בספר 2 ו... 4X

בספר 2 פלצ`ר ניסה לקלל את ארתור וויזלי. פלצ`ר לא נראה לי אדם מלבב במיוחד - הוא הרי ניסה לרמות את המינסטירי וגם ניסה לקלל את ארתור וויזלי!!! לא דברים כל כך יפים והגונים לעשות... מעניין מה יהיה התפקיד שלו. בטח נכיר אותו הרבה יותר טוב באחד הספרים הבאים. נראה לי שאולי הוא יהיה מורה להתגוננות מפני כוחות האופל בהוגוורטס... ובקשר לאראבלה פיג שהיא אכן גברת פיג השכנה של הארי - ג`יי קיי אמרה שתהיה מורה אישה להתגוננות מפני כוחות האופל ואמרה גם שנכיר רת אראבלה יותר טוב בספר 5 - נראה לי שהיא תהיה המורה החדשה להתגונננות מפני כוחות האופל! יש לי הרגשה כזו!!! אני חושבת שאם היא לא תהיה המורה בספר 5 היא תהיה המורה בספר 6 - אבל רוב הסיכויים שהיא תהיה בספר 5 כי בספר 5 הארי לומד להכיר אותה וזה הגיוני שהיא תהיה מורה כי רוב הזמן הארי בהוגוורטס אז כדי שילמד להכיר אדם האדם צריך להיות בהוגוורטס... האדם לא חייב להיות בהוגוורטס הרי בספר 3 הכרנו את סיריוס יותר טוב והוא לא היה בהוגוורטס אבל בכל זאת, אם האדם יהיה בהוגוורטס יהיה יותר קל להארי להכיר וללמוד יותר עליו...

למעלה