הזרקת דקפפטיל

מצב
הנושא נעול.

איגר

New member
הזרקת דקפפטיל

הזרקת דקפפטיל
שלום לכולן אני רוצה לדעת בבקשה באילו מקומות בגוף אפשר להזריק דקפפטיל 0.1 (מזרקים מוכנים) - בבטן, בירך, ביד? איפה פחות כואב? באיזו זווית צריך להחדיר את המחט? האם זה נורמלי אם יורד קצת דם בעקבות הזריקה? אנא ענו לי בהקדם - אני צריכה להזריק כבר היום. תודה רבה שמחות בקרוב

taltal101

New member
שלום גם לך

הזרקת דקפפטיל
שלום לכולן אני רוצה לדעת בבקשה באילו מקומות בגוף אפשר להזריק דקפפטיל 0.1 (מזרקים מוכנים) - בבטן, בירך, ביד? איפה פחות כואב? באיזו זווית צריך להחדיר את המחט? האם זה נורמלי אם יורד קצת דם בעקבות הזריקה? אנא ענו לי בהקדם - אני צריכה להזריק כבר היום. תודה רבה שמחות בקרוב
שלום גם לך
דקפפטיל זו זריקה תת עורית הכי קל להזריק לבטן - בערך 2 אצבעות משמאול או ימין לטבור תופסים קפל שומן (למי שיש) בין האצבעות ומכניסים את המחט ישר פנימה מה שכן, המחט של הדקא לפעמים קצת כואבת ניתן להעביר את התכולה למזרק אחר (אני לא טורחת בד"כ) הזריקה עצמה שורפת קצת ולפעמים יש טיפת דם כשמוציאים - לא נורא בכלל בהצלחה

ברוכה הבאה אלינו איגר ../images/Emo140.gif

הזרקת דקפפטיל
ברוכה הבאה אלינו איגר

קודם כל, אני חייבת לשאול - זה במשמעות של eager? כי אם כן, זה ניק ממש מוצלח לדעתי.
לגבי הדקא, את תראי שזה הרבה פחות מפחיד מכפי שזה נראה. אני מכירה הזרקת דקא רק לבטן, אם כי אני מניחה שבהיותה תת-עורית אפשר להזריק אותה גם למקומות אחרים בגוף. מזריקים במרחק של כמה ס"מ מסביב לטבור, בזווית של 45 מעלות, לתוך שטח שחיטאת מראש. לא סביר שיירד דם ממש, אבל כן יכול להיות שיהיו כמה טיפות דם שאת יכולה לספוג ע"י הצמר-גפן שאיתו חיטאת את המקום. גם אם אין לך נסיון בהזרקה עצמית, את תראי שהשד ממש לא נורא. מה שכן, אני בהחלט ממליצה ללכת להדרכה אצל אחות קופ"ח בפעם הראשונה. מהנסיון שלי, בצורה כזו את משיגה עצמאות מהזריקה הראשונה וזה נהדר. אני מקווה שזה עוזר... בינתיים, בא לך לספר לנו קצת על עצמך? (בת כמה? כמה זמן בטיפולים? יש ילדים בבית?) מקווה שיהיה לך נעים ב
החם שלנו, והעיקר - שלא תצטרכי אותנו להרבה זמן... עתליה

מצב
הנושא נעול.
למעלה