הזרקת אוביטרל

גולומב7

New member
הזרקת אוביטרל

הייייייי,
רציתי לדעת אם משהי כאן יודעת אם הפרשות חלבוניות מופרשות יום-יומיים לפני הביוץ או ממש בביוץ?
יום חמישי הייתי אצל הרופא שלי והיה זקיק אחד חמוד 18 מ"מ. עד עכשיו הזרקתי גונאל 75. הוא אמר לי להמשיך עד יום שישי ובזבת בבוקר (היום) להזריק אוביטרל. קמתי בשבע בבוקר ע"מ להזריק את האוביטרל והיו לי ממש הרבה הפרשות חלבוניות כאלו..
מיד אחר כך הזרקתי את האוביטרל אבל אני מפחדת שפספסתי והביוץ כבר התחיל. ההזרעה מחר ב 12:00

גולומב7

New member
מה האוביטרל בעצם עושה?

אני יודעת שהוא מתזמן את הביוץ 36 שעות קדימה, אבל מה בעצם הפעולה של החומר? איך זה קורה?
אם הביוץ היה צריך לקרות שעתיים אחרי הזרקת האוביטרל, הוא באמת ידחה? או שזה כבר מאוחר מידי?
לפי החישוב שלי הזקיק היום בבוקר היה אמור להיות 22 מ"מ, זה לא גדול מידי להזרקת אוביטירל?
פעם קודמת היה לי זקיק בגודל 23 מ"מ ונראה לי שפספסנו את הביוץ בסופו של דבר....... כי הוא נעשה יום למחרת
&nbsp

acka

New member
אוביטרל

האוביטרל מכיל את הורמון הבטא שדומה מאוד מאוד להורמון הLh והגוף מאמין שזו העליה בLh שמגייסת את הביוץ.
אם הlh כבר עלה קודם אז האוביטרל לא ידחה את הביוץ.
כדי לוודא שזה לא קורה נוהגים בנוסף למעקב זקיקים לעשות בדיקות דם.
ההפרשות הן בכלל תוצאה של אסטרדיול, כמו שממש בקרוב רשמה, ובטיפולים אי אפשר לתזמן על פיהן.
מאחלת לך הזרעה מנצחת.

גולומב7

New member
גם הLH עולה 36 שעות לפני הביוץ? במה זה תלוי? בהבשלת הזקיק?

החוסר וודאות הזה משגע........ בתור אחת שמקשיבה לגוף שלה בד"כ ומרגישה את הביוץ - פיזית ואפילו באיזו שחלה..
ההורמונים האלו נורא מבלבלים......
בד"כ הביוץ מתרחש בגודל זקיק קבוע אצל כל אישה? כאילו אם חודש שעבר הזקיק הגיע לגודל 23 מ"מ, יש סיכוי שזה הגודל שבו אני מבייצת בד"כ?
ואם הזקיק היה 15 מ"מ ביום שני וביום חמישי 18 מ"מ, הוא גדל כל יום במ"מ אחד. זה אומר שזו הגדילה שלו גם עד היום? או שזה לא מחייב?
סליחה על כל השאלות......... חזרתי לטיפולים אחרי שנתיים ושכחתי כבר מה זה

&nbsp

acka

New member
יש פה הרבה שאלות

הlh אכן עולה כ36 שעות לפני הביוץ.
אם אני זוכרת נכון הוא גורם לפירוק התאים בזקיק שמחזיקים את הביציות במקומה וכך יתכן הביוץ.
כעקרון נשים נוטות בממוצע לבייץ בגדלי זקיקים דומים, אבל אני לא חושבת שאפשר להניח ברמת המילימטר הבודד או להתייחס לביוץ תחת הורמונים.
הזקיקים גדלים בממוצע 1-2 מ''מ ליום. האם שלך ממושמעים וגדלים בקצב קבוע? שאלה טובה.

acka

New member
תפסת אותי בדיוק כשאין מה לראות בטלוויזיה

אוי פיראט ביי, אנו מבכים את ירידתך, איך נראה סדרות מעכשיו.
וכמובן בשמחה רבה

למעלה