הזרעות

lighthope

New member
הזרעות

היי בנות, הולכים להחריף את העיצומים ביום שני ומי יודע אם זה לא יכלול גם בתי חולים. אם זה יהיה כך תהיה לי בעיה עם ההזרעה. הבנתי שאפשר לעשות הזרעות באופן פרטי באסותא. האם מישהי יודעת אצל מי עושים את זה, עם מי מדברים שם, וכמה זה עולה? מאוד אשמח לעזרה בעניין. תודה לכן.

לי מ ו ר

New member
אם את מטופלת פוריות

השביתות לא חלות עלייך. (בעיקר אם את באמצע טיפול)

lighthope

New member
זה נכון גם אם אני לא

מטופלת בבית החולים עצמו? אלא הולכת לשם רק בשביל הזרעות?

debby12

New member
מנהל
נראה לי שכן

גם אם את רק עושה את ההזרעה בבית החולים השביתה לא חלה - כי הרי זה "חלון" זמן שאם פספסת הלך כל מחזור הטיפול. ממליצה לך להרים להם טלפון מחר בבוקר בשביל לשאול.

lighthope

New member
אני מקווה שזה מה שיקרה באמת....

אחרת אני אהיה בבעיה... האמת שהבעיה היא לא עם הרופאים שעושים את ההזרעה, אלא עם הפקידות שם שעושות את כל המהלך הבירוקרטי. את צודקת, מחר בבוקר אני אשאל אותם לגבי זה.

geni1

New member
הזרעות../images/Emo3.gif

אני לא מבינה איך זה שעושים הזרעות בבית חולים? הרופא שלי שלח אותי למקום ספציפי לעשות הזרעות (מרכז בריאות האישה של מכבי) ואמר שמפנים לבית חולים רק בהפריות... אני כבר ממש מבולבלת!!!
מבחינתי הייתי רוצה לעשות את הטיפול (מה שיידרש) בבית חולים! האם יש אופציה כזאת בכלל?

lighthope

New member
אני לא עושה טיפולים בבית חולים,

רק את ההזרעות עצמן...לגבי מה שאת אומרת, במכבי, אני לא חושבת שיש אפשרות לעבור טיפולים (שהם לא IVF) בבית חולים למעט הסכמים מאוד מסוימים שיש להם עם בתי חולים כמו רמת מרפא ברמת גן, או עם הדסה עין כרם בירושלים. אני לא יודעת על עוד הבכמים שכאלו.

סביון1

New member
אחותי עשתה הזרעות באיכילוב, קיבלה

טופס 17 ממכבי אחרי קצת התכתשויות והתעקשויות. אבל האמת - המכון לפריון הגבר של איכילוב הוא אמנם מקום מצוין להזרעות, אבל גם ברמת מרפא (שם את מטופלת אם הבנתי נכון) יש רופאים מעולים.

למעלה