הזרעות בבלינסון

• פותח הנושא Anu
  • פורסם בתאריך

Anu

New member
הזרעות בבלינסון

הי לכולן, קראתי עכשיו קצת הודעות מהארכיון בנושא הזרעות (תודה נועם על הלקט) וזה עזר להבין לקראת מה אני הולכת אבל הבנתי שאם הרופא לא מנוסה אז זה בהחלט יכול להוריד את הסיכויים וגם לגרום לכאבים. מישהי יודעת מי עושה את ההזרעות בבלינסון? תודה

בלינסון

הי, אני מטופלת בבלינסון. הזרעה שנייה אתמול.
אני לא יודעת לגבי הסיכויים, אבל לגבי הצוות שם, כולם מקסימים ומנוסים. ייתכן שתרגישי שונה מרופא לרופא - אתמול לא כאב בכלל אחרי שבפעם הראשונה קצת הציק. אם יש לך שאלות אשמח לעזור. בכל מקרה...שיהיה בהצלחה!

Anu

New member
את בטוחה שכולם מנוסים?

אני מקווה שאין שם הזרעות על ידי מתמחים או משהו כזה. הבנתי שאפשר ללכת לעבודה אחרי ההזרעה, נכון? תודה על העידוד ומקווה שההזרעה שלך אתמול הייתה האחרונה והמוצלחת!!!

אני לא יכולה להגיד

בוודאות שאין מתמחים, אבל לכולם קוראים ד"ר, אז נראה לי שהם אחרי ההתמחות. בכל מקרה...באמת שאין לך מה לדאוג...כולם מקסימים! בעיקרון אפשר ללכת לעבודה אח"כ, אבל אני מהמפונקות. נשארתי בבית עם סרט טוב ונחתי. ושוב..בהצלחה!

Anu

New member
תודה!

האם אני יכולה לקחת על זה יום מחלה? למרות שמבחינתי זה לא מחלה כמובן אלא יום מרגש אבל את יודעת - בשביל העבודה...
תודה על העזרה!

לא ניסיתי!

פשוט לא הגעתי לעבודה באותו יום. אם יתנו לך שם אישור מחלה...תודיעי לי במסר. תנסי לבקש מהאחות (אתי) היא הכי מדהימה שם! במידה ותהיה פעם הבאה (בתקווה שלא), אדע שאפשר.

את יכולה לבקש מיפה (המזכירה)

אישור לעבודה, עם האישור הזה את צריכה ללכת לרופא המשפחה ורק הוא יכול להוציא לך אישור מחלה לעבודה.

kasa

New member
זה בכלל לא אומר !

כל מי שסיים לימודי רפואה במשך 7 שנים מקבל תואר "דוקטור". כך שגם כל המתמחים במחלקות הם דוקטורים - אבל, עדיין - ´רק´ מתמחים. סביר להניח שחלק ניכר מהרופאים שם הם מתמחים (כמו ברוב המחלקות בארץ). אבל גם מתמחה לרוב עובד בצמוד לרופא מומחה, עד שהוא ממש בקיא בפרוצדורה. אם זה ממש מפריע לך - בקשי שרופא מומחה יעשה את הפרוצדורה. אני לא בטוחה שזה אפשרי, אבל - שווה לבקש. בהצלחה ! שרית

venus13

New member
קודם כל - יש מתמחים בבלינסון ../images/Emo70.gif

שגם להם קוראים ד"ר - ולמעשה אם לא שואלים אי אפשר לדעת שהם מתמחים לגבי הרופאים - הרוב עושים הזרעות טוב אך לא כולם שיהיה בהצלחה ונוס

kasa

New member
בד"כ רשום על התג האם זה מתמחה

או מומחה. ואת גם רשאית לדרוש לדעת מי מטפל בך.

Anu

New member
תודה!!!! ../images/Emo141.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif

למעלה