הזרעה

ענתי77

New member
הזרעה

בוקר טוב לכולן טוב מחר כנראה תהיה לי ההזרעה השניה ואני בלחץ ובפחדים, למרות שעברתי את זה אבל עדיין אני מאוד מפוחדת ורועדת מה לעשות??????????

רוית ב

New member
לא לפחד!!!! את בדרך לאמהות!!!1

ולא חולה סופני!!!!1 את הולכת להיות אמא - תדברי עם הזקיקים - לי זה עוזר המון וחוצמזה זה לא כואב ...... לכי לעשות יום כייף ולבזבז המון כסף!!!!! ב ה צ ל ח ה !!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות

קודם כל להרגע!!

אין כל כך מה לפחד מהזרעה, זה תהליך פשוט בדרך כלל לא כואב. אם את כל כך לחוצה אולי כדאי לך להשתמש ברסקיו רמדי, טיפות הרגעה על בסיס טבעי שמאד עוזרות. כעשרים דקות לפני ההזרעה טפטפי כמה טיפות על הלשון. זה לא מזיק , זה מותר וזה עוזר. את יכולה להשתמש בזה כבר מהיום. בהצלחה ושתבשרי לנו בשורות טובות עוד שבועיים.

ענתי77

New member
תודה

כן גם בפעם הראשונה טפטפתי כמה טיפות של רסקיו, גם הפעם אני יטפטף ובעז"ה אני מקווה שאני וכול בנות ישראל שרוצות להכנס להריון נתבשר החודש הזה- אמן. המון תודות לך

../images/Emo50.gif

מאחר וכבר עברת הזרעה אחת אין לך שום סיבה לחשוש ובטח שלא לרעוד תהיה אופטימית ותדאגי שבן זוגך "יפניק" אותך ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתמול עברתי הזרעה ה - 4 במספר מקווה שהתוצאות של שתינו יהיו זהות - הריון - הלוואי אמן!!! - מבטיחה לעדכן אצלי במחזורים הקודמים של ההזרעות היו מעט כאבים בבטן התחתונה אתמול אחרי ההזרעה היו לי כאבים חזקים אני מקווה שלך זה לא יקרה.

ענתי77

New member
בהצלחה רבה

גם אני מקווה בשבילך ובשבילי שהתוצאה תהיה הריון, בעז"ה, גם אני מבטיחה לעדכן אותך. תודה רבה שיהיה לך רק טוב בחיים

למעלה