הזרעה.

טייני1

New member
את צודקת, בגלל זה אמרתי "לא תמיד"

יש בהחלט בנות שמשמינות כתוצאה מההורמונים, ולאו דווקא בגלל אכילת יתר. אבל זה לא כך אצל כולן, ולכן כתבתי לה שלא בטוח שהיא תשמין. זה עלול לקרות, אבל לא חייב לקרות. אני הזרקתי גם בבטן וגם בטוסיק, ובלי שום קשר להיכן היתה ההזרקה, הבטן התנפחה לעתים (בגלל הנוזלים). מה עדיף? שתתנפח הבטן. ואחרי 9 חודשים תרד
לא ככה?

בבוצי

New member
../images/Emo32.gif מזכירה על סגולת הרב רוזנטל

מזכירה שהרב רוזנטל- רב גדול מאד מאיזור חיפה, מחלק ברכות בכל התחומים, הברכות שלו מתקבלות ב-90-95 אחוזי הצלחה בשמיים, הרבה ראו ישועות. הוא מקבל בפורים מיד אחרי קריאת מגילה. מומלץ לעשות מאמץ ולהגיע אפילו מאזורים רחוקים. לקבלת הטלפון והכתובת תפנו אלי במסר, אני לא רוצה סתם לפרסם את הטלפון שלו. הוא לא לוקח כסף, הוא מקדיש מזמנו לשם שמיים ,כדי לעזור לעם ישראל.

פליאה 4

New member
בבוצי הרגשתי בדיוק כמוך אחרי ההרדמה

ישנתי כ"כ טוב וממש הצטערתי שהעירו אותי, בעלי אמר לי שניסו להעיר אותי כמה פעמים ולא התעוררתי בקיצור חבל על הזמן איך ישנתי טוב מזה זקוקה עכשו לאיזה חופשה ארוכה להשלים שעות שינה.

payloon

New member
מסר אישי לבבוצי

שלום לך קודם כל את מזה ממי שאת עוזרת לי בתשובותיך בקשר לרב רוזנטל אפשר להגיע אליו גם אחרי פורים. הוא יושב בחיפה ? אפשר לקבל את הטלפון שלו. את היית אצלו? אני מזה מאמינה בכל מה שקשור לברכות מרבנים אני גם אישה מסורתית. מאפה את בבוצי מהצפון. אשמח אים תעני לי תודה מורן

למעלה