הזרעה

• פותח הנושא mbo
  • פורסם בתאריך

mbo

New member
הזרעה

עברתי אתמול הזרעה... אבל... בבדיקה הקודמת שבעלי עבר הבדיקה הייתה די טובה 35000000 זרעים (אני חושבת) ו65% תנועה ואילו אתמול היו רק 2000000 ו2% תנועה אני אחרי 18 ימים של גונל פ וביום האחרון כוריגון 5000 - עם שני זקיקים בצד אחד ועוד אחד בשני. הרופא הנחה אותנו לקיים יחסים בימים שני, שלישי וביום רביעי ההזרעה שעליה אני מספרת. אנחנו הוספנו גם את יום ראשון לרשימה... מה הסיכויים שלי לדעתכן ?

אופה3

New member
מובו היקרה, עכשיו צריך לתת לגורל

להתערב, הרפואה עשתה את שלה, הרופא גם, וגם אתם מיצתם בהחלט את האפשרויות. אז כל שנותר הוא רק לחכות, עוד שבועיים לבטא , ולקוות לטוב. ביי האופה

orp

New member
בקשר להזרעה וגונל פ ,יש לי כמה

שאלות : 1. אני ביקשתי מהרופא להזריק לבד(נשמע רע) רציתי לדעת האם אני צריכה לתאם מראש עם אחות על מנת לקבל הדרכה אני מטופלת בת"א. 2. האם כאשר אני קונה את הגונל פ האם לקנות גם את הכוריגון והאם יש החזר מקופת חולים לתרופות האלה . לסיכום אשמח לשמוע ממכן רשמים לגביי הגונל פ וההזרקה עצמה . אני קצת לחוצה ומתרגשת לקראת עליית המדרגה הנ"ל ,אבל נראה לי שאני אסתדר אז תודה מראש ואשמח לשמוע ממכן !!!

mbo

New member
גונל פ והזרעה

1. כדאי מאוד שהאחות תדריך אותך בפעם הראשונה, בעקרון במכבי טת יכולה לקחת את האמפולות ישירות מאחות וזה יורד לך בהוראת קבע מהחשבון, לידיעתך עלות כל אמפולה של גונל פ היא בין 25 ל 30 ש"ח. 2. הזרקה עצמית היא נוחה וקלה (בד"כ) מלבד הכוריגון שהוא צריך להיות בישבן ואז צריך עזרה. בהצלחה

orp

New member
../images/Emo51.gifרבה ושיהיה ../images/Emo50.gifלכולנו !!

היי

1. הזרקה של גונל אף , היא יחסית פשוטה - הזרקה תת עורית , אפשר בבטן , עם המחט הכי קטנה שיש , לא כואב . אבל בשביל פעם ראשונה תלכי לאחות להדרכה חד פעמית ואחר כך כבר תשחי. 2. מחיר גונל אף בקופ"ח כללית למי שאין ילדים הוא 10 אחוז ממחיר האמיתי וזה יוצא 19.4 ש"ח לאמפולה (יש 90 אחוז הנחה ). אין החזר מעבר לכך. הכוריגון יחסית זול (33 ש"ח ל-3 אמפולות 5000 ) אין החזר. בהצלחה

mbo, האם מספר האפסים נכון?

כלומר היתה ירידה מ35 מליון ל2 מליון? כמה זמן עבר בין הבדיקות? אם זו ירידה כ"כ דרסטית פתאומית, אולי יש איזשהו זיהום (שייפתר בקלות עם אנטיביוטיקה)? האם בעלך היה חולה עם חום בשלושה חודשים האחרונים? לדעתי כדאי להעלות את הנקודה הזאת לרופא. לא הבנתי למה לקיים יחסים בתדירות כ"כ גדולה לפני ההזרעה. בד"כ אומרים יומיים לפני לא לקיים כדי שהזרע יהיה טוב. לגבי הסיכויים, מחזיקה לך אצבעות - כל עוד יש זרע יש סיכוי. רחל

mbo

New member
המספר נכון

זו הייתה הירידה הדרסטית ואיל שנכנסנו לרופא הוא אמר שעם ערכים שכאלו בדרך כלל הולכים ישר להפרייה. לגבי זיהום או חום מבלבד הרפס בשפתיים של בעלי שמופיע כשהטמפרטורה בחוץ גבוהה לא היה חום או משהו אבל הרופאה לזרע אמרה שזה לא בהכרח קשור. לגבי ההנחיות לקיום יחסים - זו הייתה ההנחייה של הרופא על מנת לשלב את הכל והוא יצא מנקודת הנחה של ערכי הבדיקה הקודמת... לגבי הסיכויים אני מאמינה שיש מכיוון שאני כבר אמא לילד אחד שנולד לאחר טיפול קצרצר של איקקלומין (מה שלא עזר הפעם), מה דעתכן ?

masa

New member
מניסיוני האישי- זה מה שגרם לי

להיות היום בהריון (חודש 4).. אני מחזיקה לך אצבעות... גם אני לקחתי לעצמי את רשות ההחלטה ולא שמרתי על חוקי ההשבחה ועל הימים.

למעלה