הזרעה שלא הצליחה???

דייגו

New member
הזרעה שלא הצליחה???

שלום בנות, אני חדשה בפורום אם כי זה לא ממש נכון כי עד היום היתי די משקיפה מן הצד לכל הנעשה כאן... אז ככה, ביום שישי לפני שבועיים עברתי הזרעה, הכל היה טוב ויפה, אתן יודעות יצאתי אופטימית וכך באמת ההייתי. אבל, אתמול התחילו להופיעה כל הסימנים המקדימים שקורים לי לפני כל חודש, לפני קבלת המחזור. נו, מה אומר לכן נשארתי אופטימית עד היום פתאום בשעות הבוקר החל דימום שדי בלבל אותי, שכן תמיד כשלושה ימים לפני המחזור אני מקבלת כתמים כהים המבשרים לי כי הנה המחזור עתיד להגיע... אני זקוקה לעזרתכן האם לדעתכן זהו קיבלתי או אולי אני צריכה להשאר אופטימית?

דייגו, קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

בתקווה שלא להרבה זמן ובאמת שההזרעה תעביר אותך ישר לפורום השכן... גם אצלי יש את הכתמים הכהים המבשרים את בוא המכשפה... לצערינו, תחילת הריון דומים כל כך לתחילת מחזור, ככה שקשה לדעת.. מקווה בשבילך שאצלך זה לתחילת הריון.. בכל מקרה אסור אף פעם לאבד את האופטימיות, כי זה מה שמחזיק אותנו כל חודש מחדש.... בינתיים מאחלת לך
ממני מכל ה-
ד.

באאבו

New member
דייגו - למה לא עשית בדיקה וזהו?

דייגו, קשה לדעת אם הדימום נובע מזה או מזה.... תופעות קדם וסת לא מופיעות רק לפני וסת - וזה ידוע! הדימום הפסיק? לפי החישוב שלי את כבר כ- 20 ימים אחרי ההזרעה, אז למה לא עשית בדיקה??? בהצלחה, לכאן או לכאן.. באאבו

מיכל25אב

New member
תשארי באופטימיות זהירה תמיד...

הניחושים האלה מטריפים....אבל אין מה לעשות....בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מקווה שאת כבר ממש בדרך הלאה. הכי בטוח לעשות בדיקת דם, ואני מקווה שהתוצאה תהיה חיובית במיוחד
נועם

למעלה