הזרעה ראשונה?

הזרעה ראשונה?

לפני יומיים עברתי השבחה והזרעה ראשונה שלי אחרי טיפול בגונל + כוריגון, ויש לי כמה שאלות: 1. אחרי שרופא עשה לי הזרעה וקמתי מהכיסא ראיתי שמשהו נוזלי נשפך ממני, כנראה שזה זרע, אחרי שבאתי הביתה הלכתי לשירותים נשפך עוד קצת, האם נשאר בפנים משהו או הזרעה הלכה לאיבוד? אני טרייה בנושא אז תסלחו לי 2. יש לי קצת כאבי בטן כמו לפני מחזור, שביקרון המחזור אמור להתחיל רק ב- 29 לפברואר (בתקווה שלא), אבל לא מבינה את העיניין של כאב. אולי יש פה בנות שיוכלו לעזור לי ולהסביר מה קרה לי. שנשמע רק דברים טובים

limordc

New member
הי אורנה

קודם כל- לגבי מה שאת מרגישה שנשפך ממך-תהיי רגועה. את הזרע שמים במבחנה עם נוזל כזה ורוד-אז הנוזל זה מה שנשפך ממך. הזרע כבר עושה את דרכו (המוצלחת) שם בפנים.. לגבי הכאב-יכול להיות שזה קצת התכוצויות מההזרעה אבל אם זה לא ממש כואב לדעתי אין לך מה לדאוג, זה יעבור. בשורות טובות!

היי אורנה

ראשית בהצלחה שנית.. אין לי הרבה נסיון - למעשה עברתי הזרעה ראשונה לפני שבוע גם אצלי נשפכו קצת נוזלים - והרגיעו אותי שזה לא נורא ונורמלי לחלוטין לגבי הכאבי בטן - שוב הזדהות מוחלטת - היה גם אצלי - אומנם אצלי היו סופר כאבים.... אבל הבנתי שזה בגדר הנורמאל מלא והמון הצלחה

פּוֹנְג

New member
הי אורנה. בעיקרון מה שענו לך זו

התשובה הנכונה. אצלי אחרי הזרעות הרופא היה נותן לי לשכב עוד חמש עשר דקות על הכיסא המופלא, וזה עוזר להרגשה של 'החומר לא מתבזבז ונשפך' אז אולי בפעם הבאה (הלוואי לא תצטרכי בפעם הבאה) שווה לך לשכב עוד קצת.

TAPOZA

New member
רוצה לעודד אותך

אני עברתי הזרעה ראשונה וזה נקלט ! אומנם נשארתי לשכב בכיסא כמעט 20 דקות , כי הרופא חברה של חמותי והן פיטפטו להן ואני המשכתי עם הרגלים למעלה ומעלי כיסוי כמו שמיכה כמה זמן נשארת בשכיבה ?

בדיוק השבוע עברתי הזרעות

בראשונה שכבתי ממש 3 דקות (פרופ' יעבץ לא מאמין בלשכב אחרי), ולמחרת אצל בוצ'ן שכבתי כ-10 דקות (כך הוא אומר). שאלתי אותו אם יש משמעות לזמן השכיבה אחרי והוא אמר שכנראה שלא, אין שום מחקרים שמוכיחים שצריך לשכב. בכל אופן, הוא לא לוקח צ'אנס. לגבי הכאבים - הם נורמליים לגמרי, כי פוגעים בנימי דם דקיקים עם הצנתר, ויש התכווצויות, וזה אמור לעבור תוך יום-יומיים. אם יש לך דימום, או שעולה לך החום או התופעות נמשכות ומחמירות, גשי לרופא. בהצלחה לכולנו

רות כהן

New member
גם אצלי חלק מהחומר נשפך החוצה

למרות שאני נשארת לשכב על הכסא עוד כ 5 דקות... רוב החומר נכנס פנימה (יש לזכור כי מדובר בכמות של מיליוני זרעים...) אשר לא יכול להשפך החוצה בגלל המבנה של הרחם.

נשארתי לשכב בדיוק חצי דקה

והרופא אמר שאני יכולה לקום וללכת הביתה ולעשות הכל, חוץ מיתר עומס

מתי עושים בטא

ב-13/2 קיבלתי כוריגון 5000, 15/2 הזרעה, מתי מותר לעשות בדיקת דם שהורמונים של כוריגון לא יטעו אותי. 12 יום מהזרע או מקבלת כוריגון, או אפשר אפילו פחות? תודה

העין ה 3

New member
12 יום מההזרעה!

12 יום לאחר הכוריגון אמנם ההורמונים של הכוריגון כבר ייעלמו, אבל ההורמונים של ההריון עצמו, עדיין יהיו נמוכים מאוד. אסור להתפתות לעשות קודם, כי זה רק מגדיל את המתח, כאשר התוצאה יוצאת גבולית.

אפרסקה

New member
זה גם תלוי אם קיבלת כוריגון אחרי

אני קיבלתי כוריגון לתמיכה אחרי ההזרעה את ההזרעה עשיתי ביום חמישי 5/2 כוריגון קיבלתי ביום שלישי אחרי זה (5,000) ואת הבדיקה הוא אמר לי לעשות 9-10 ימים אחרי הכוריגון השני שזה יוצא ביום חמישי זה, 15 יום מההזרעה. אז גם את הכוריגון "שאחרי" צריך לקחת בחשבון.

בולה101

New member
על הזרעות ../images/Emo143.gif

עברתי 5 הזרעות אצל 3 רופאים. אז ככה: כל רופא אומר משהו אחר לגבי הלהשאר לשכב. לגבי הזרע: הוא מוזרק ישירות לרחם ונאמר לי ע"י כל הרופאים שאין מצב שהוא יצא משם החוצה ולכן ההשארות לדברי הרופאים אינה מחייבת. זה רק בשביל ההרגשה. לגבי הנוזלים: אל תשכחי שלפעמים מבצעים החזרה לאחר ביוץ ואז לא חסר לנו שם נוזלים שאותם את מרגישה כאילו יוצאים. לפעמים גם אחרי בדיקה וגינלית פשוטה עם מפסק את מרגישה הצפה באיזור, לא??? בכל מקרה מכל הסלט שכתבתי- לדעתי ולדעת הרופאים זה לא הזרע מה שאת מרגישה שנשפך אלא נוזלים אחרים שיש שם. אז הסירי דאגה מליבך. בכל אופן אני שכבתי 10 דקות אחרי . שיהיה בשביל ההרגשה. שיהיה בהצלחה

k o k o p e l i

New member
יש כמה "אסכולות"

ואני תמיד כעסתי כשבקשו ממני לקום אחרי כמה דקות. אבל הפעם היחידה שהצליחה, היתה כשקמתי מיד... נו. אז לכי תדעי...

למעלה