הזרעה כפולה-הסבר....

פינקי33

New member
הזרעה כפולה-הסבר....

עד שהגעתי לפורום המדהים הזה כאן לא ידעתי בכלל שיש הזרעה כפולה, תוך יומיים-שלושה 2 הזרעות. עד כמה זה אפקטיבי? זה לא מתנגש עם זרע חלש למשל אם תוך יומיים "מטרידים" אותו פעמיים ולא נותנים לו להתחזק קצת (כל הסיפור של ההתנזרות לפני וכו'). אם מישהי שעברה מבינה בזה אשמח לשמוע.

פּוֹנְג

New member
זה מגדיל את הסיכויים למה שזה יקלקל?

וזרע חלש, שלושה ימים זה זמן מספיק טוב "לנוח" גם לזרע חלש.

baby4u

New member
זה בהחלט מגדיל את הסיכויים

גם במקרה שהביוץ הוא מבוקר ע"י כוריגון שאז הזרע גם "מחכה" לביצית וגם פוגש אותה ב- LIVE ובטח במקרה של ביוץ מן הטבע שהזמן המדוייק שלו לא ברור.

יולי 154

New member
ואם זה יום אחרי יום?

אני עשיתי הזרעה היום ועושה גם מחר. זה טוב יום אחרי יום? כך אמר הרופא לעשות ואנחנו מצייתים.

פינקי33

New member
מזל שלמדתי שיש את זה כאן בפורום,

מחר אני אצל הרופא ואבקש ממנו. מעניין מה הוא יגיד...

ellieg

New member
אנחנו עוברים יופ אחרי יום

לפעמים יש ירידה ביום השני ולפעמים הערך נשאר קבוע ולפעמים הספירה עולה
. לדעתי עם יש ירידה זה לא יכול להזיק ואם יש עליה אז זה מעלה את הסיכויים. ממה שקראתי באינטרנט יש רופאים שמאמינים שזה לא מעלה סיכוים ויש שחושבים שזה עוזר 2 הזרעות. לדעתי במקרה שלנו עם זרע חלש זה נותן עוד צ'אנס

baby4u

New member
תלוי מתי הביוץ ואם הוא טבעי או אחרי

כוריגון. להבנתי ביוץ קורה אחרי 36 שעות מכוריגון והזרע צריך במקרה והוא בסדר (לא מדהים ולא גרוע) 48 שעות התאוששות אז נותנים כוריגון עושים הזרעה ואז הזרע מחכה לביצית כי הוא נשאר ברחם מוכן לפעולה 48 שעות ואז אחרי 48 שעות נותנים עוד מנה של זרע שיתקוף את הביצית המתבייצת. אני עברתי הזרעה על טבעי ביום ו' בבוקר כאשר ביום ה' ראו זקיק טבעי גודל 19X21 והייתי אמורה לקבל עוד הזרעה ביום א' אחה"צ אבל הרגשתי ביום שבת בצהריים כאבים חזקים שהתריעו על ביוץ אז הקדמנו את ההזרעה השנייה ליום א' בבוקר כדי לא לפקשש. מקווה שעזרתי.

פינקי33

New member
שאלה: האם גם לכן קרה שהגיע מחזור

"מוזר" עם מעט דימום, כאבי בטן שונים, יותר במרכז הבטן מאשר בבטן התחתונה וחשבתן שאולי זה הריון עם דימום כמו שכתוב בספר שיכול להיות? או שרק אני מדמיינת....

ellieg

New member
בדיקה פותרת את הבעיה

אבל לפעמים הריון מתחיל ככה ולפעמים מחזור מתחיל ככה.

פינקי33

New member
בנות... היינו אתמול אצל הרופא, הוא

שלח אותי לצילום רחם ואם הכל בסדר אקבל זריקת גונל F והזרעה. הבנתי שלגבי צילום הרחם אין קונצנזוס אבל לגבי הגונל, שאלה לי. האם זו זריקה אחת שמקבלים בחודש או כמה? מה ההבדל בין איקקלומין לגונל מבחינת חוזק וכו'? (לקחת 3 חודשים איקקלומין ולא קרה כלום).

לגבי הגונל

זו זריקה שמקבלים כל יום, החל מהיום ה3-5 למחזור (תלוי בהוראות שתקבלי מהרופא שלך). הזריקה משפיעה ישירות על השחלות שלך בניגוד לאיקקלומין שמשפיע על הבלוטה במוח שאחראית על הפרשת ההורמונים וגורמת לרמת הורמונים גבוהה יותר בדם כדי שהם ישפיעו על השחלות. עוד הבדל בין הזריקות לאיקקלומין - אפשר לשנות את המינון שלהן תוך כדי הטיפול כי ממשיכים לקבל אותן עד הכוריגון, ואז לפי מצב הזקיקים אפשר להחליט אם ממשיכים באותו מינון, מורידים או מעלים. והבדל נוסף - האיקקלומין ידוע כ"מחרב ריריות", ולכן לא מקובל לתת אותו ליותר מ-5 מחזורי טיפול. לזריקות אין השפעה גרועה על הרירית. אצלי לזריקות גם היו פחות תופעות לואי מאשר לאיקקלומין.

למעלה