הזרעה - כן או לא?

הזרעה - כן או לא?

שלום! אני אחרי שלושה הריונות - ילד אחד מקסים ושני הריונות שבקושי התפתחו - הבטא בקושי זזה, העובר נשאר קטן, היה דופק ונעלם וגרידה. בשלושת ההריונות עברתי מסלול של פיוריגון, כוריגון (כמובן) והזרעה. מתוך מאמרים שקראתי אני מבינה שהזרעה מצד אחד מגדילה את הסיכויים להיכנס להריון אבל מצד שני מכיוון שמקילים על הזרע להגיע לביצית מונעים את האפשרות שזרע לא מספיק מוצלח יקלט (מה שהגוף כן עושה בצורה הטבעית). ואני שואלת - האם יש למישהי עוד הערות / הארות שיעזרו לי להחליט אם כדאי להמשיך עם הזרעה בסוף תהליך הזרקת פיוריגון. יש לציין שמאז שהתחלתי בטיפול הזה כל מחזור נקלט, שזה לא משהו שאפשר לבטל בהינף יד, ומצד שני - לסיים הריון יקר בגרידה גם זה לא קל. תודה, גברת טרודה תמיד.

Big Mama 1

New member
היי טרודה ../images/Emo24.gif

אפשר לקרוא לך טרודי?
ברוכה הבאה, מקוים לראותך למשך זמן הכי קצר שאפשר.
תיקון קל, לפני הזרעה מקובל לבצע שטיפה והשבחה לזרע, וזה בעצם פעולה די דומה לתהליך הטבעי שקורה בגוף. קשה לי לענות לך לגבי המשך ההזרעות, זה מאוד אישי, אבל הבעיה אצלך לא נעוצה באיך משיגים את ההריון אלא בקושי לשמור אותו, וצריך לבדוק טוב טוב ולתת תשובות למה זה קורה. מאחלת לך מכל הלב שהפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת. סוף שבוע רגוע לכולם.

פּוֹנְג

New member
גם אני כמו מאמא, חושבת שאת צריכה

להתרכז בלמה הגוף שלך לא מצליח לשמור על ההריון. יש בדיקות של קרישיות יתר שאולי כדאי לך לבקש לעשות. בהצלחה.

נכון, באמת שיניתי סטטוס... ../images/Emo163.gif

ואפילו לא יצא לי להגיד את זה לעצמי בקול רם ( אמונות טפלות כמובן) ואחרי שנתיים ומשהו של נסיונות עכשיו באמת הבעיה היא הלשמור על ההריון. אבל אני חושבת שההריון מההתחלה מתחיל לא טוב ולא שלא מתפתח יפה. כמובן שיכול להיות שאני טועה. אני מחפשת רופא חדש מצויין של מכבי באזור פתח תקווה ובאמת רציתי לשאול אם אחרי שתי הפלות זהות אך לא רצופות מותר לבקש בדיקות ומה עוד כדאי לבקש חוץ מקרישיות יתר. טרודה.

לא מכירה רופאים

של קופ"ח מכבי בפ"ת (אני בכללית), אבל גם אני אחרי שתי הפלות רצופות בדיוק מהסיבות שאת מתארת (איבוד דופק בשבועות הראשונים). בד"כ שולחים לבירורים עמוקים יותר - קרישיות יתר וכו' - אחרי 3 הפלות רצופות. דרשתי!!!!! מהרופא שלי הפניה לבדיקות קרישיות יתר אחרי שתי הפלות, ולבסוף הכללית הסכימו לממן לי (חוץ מאחת, שעלתה לי פרטי כ-250 שקל). תשמעי מניסיוני, אל תחכי לעוד הפלה מיותרת. אל תוותרי! גם אם תיאלצי לממן מכספך את הבדיקות, תבקשי הפניה. היום אני מאובחנת עם בעיית קרישיות יתר, ומקבלת חוץ מזריקות ההורמונים לפוריות, גם זריקות קלקסן לדילול דם. אני מקווה שעזרתי

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא לגמרי הבנתי את הבקשה שלך. אם התחלת בהזרעות, כנראה שהיתה לזה סיבה ולכן לא ברורה לי ההתלבטות שלך. מה גם שהזרעה הביאה לך את ההריון של ילדך. שווה להתחיל בירורים להפלות, גם אם זה "רק" אחרי שתי הפלות. שיההי בהצלחה, נועם

למעלה