הזרעה- התיעצות

רונה1210

New member
הזרעה- התיעצות

היי בנות,
רוצה לשמוע את דעתכן כדי לא לפתח ציפיות לחינם.
קצת רקע- אני פוליציסטית ולאחר טיפול של חודש אחד באיקקלומין- כדור אחד ביום שלא צלח העלנו את המינון לשני כדורים ביום בשילוב עם הזרעה החודש.
ביום שני הייתי אצל הרופא (יום 12 למחזור) והזקיק הכי גדול שנצפה היה בגודל של 9 מ"מ ורירית 8- אני עוד מממשיכה מאז לקחת אסטרופם.
מחר יש לנו הזרעה, והיום בבוקר הזרקתי אוביטרל.
מה הסיכוי שבכלל היה ביוץ עם זקיק כזה? הרופא מעט התאכזב מהגודל הוא אמר שציפה ללראות זקיק בסביבות ה-12 מ"מ אבל שבכל זאת נלך על הזרעה..
אשמח לשמוע דעתכן

חוששת שאין לי תשובה

עד כמה שאני יודעת, הזקיק אמור להגיע לגודל 17-18 בשביל ביוץ. הוא יכול לגדול עד 3ממ ביום, אז יכול להיות שהוא הספיק להגיע לגודל, אבל אני מניחה שהסיכוי נמוך יותר. אני לא באמת יודעת לומר. הוא הסביר למה הוא לא עושה עוד מעקב כדי לראות אם הוא גדל לפני שהורה להזריק אוביטרל? לא היה לי עד עכשיו ניסיון עם הזרעות בארץ, אבל כשעשיתי בחו"ל אמרו שנותנים לזקיק להמשיך לגדול עד לפחות 17ממ ואז נותנים אוביטרל

רונה1210

New member
עשינו את ההזרעה

לשמחתי יצא לטובה והיה זקיק של 18. למרות שהרופא עדיין הראה מעט אכזבה בנוגע להשפעת הטיפול באיקקלומין ונתן לנו הפניה למרפאת פוריות כי אמר שחבל שנבזבז את זמננו אצלו. למקרה שהחודש לא ילך למרות ההזרעה.
אם זה זקיק טוב לא הבנתי למה הוא אמר שהאיקקלומין פחות משפיע עליי

עשיתי היום בדיקת ביוץ וזה הראה סימן חיובי.. השאלה אם זה קרה בגלל זריקת האוביטרל וזו תשובה לא אמינה? או שזה אומר שבאמת יש ביוץ?
&nbsp

שמחה לשמוע

נראה לי שזה יכול להיות בהשפעת האוביטרל, אבל זקיק בגודל 18 נשמע בסדר גמור. לגבי איקקלומין אני לא יודעת (לא מכירה), אבל בכל מקרה נשמע טוב לעבור למרפאת פוריות
בהצלחה

למעלה