הזרימה

הזרימה

יש לפעמים מצב שאתה רוצה להגיד למישהו משהו מסויים ואתה נמנע מכך.... אחר כך אתה משחזר את כל השיחה ואתה אומר לעצמך "למה לא אמרתי?" או למה התנהגתי כך או אחרת.... אומרים לזרום, כשאומרים לזרום למה בדיוק מתכוונים? לתת למילים לזרום לך חופשי מהפה? לתת לגוף שלך לזרום חופשי עם רצונותיו.... הרי אם "נזרום" איפה אנחנו נבדלים מהחיות? היכן האיפוק שמאפיין את בני האדם? היכן היכולת לשלוט על עצמך? היכן היכולת להכניס שיקולים נוספים? והרי אם לא תזרום... אז תשאר מאחור עם כל השיקולים שלך, עם כל הרצונות שלא הגשמת, עם כל התשוקות שלא הראת, ועכשיו איך תדע עם אתה צריך לזרום או אולי להתאפק? משהו בלב צריך להגיד לך, כך זה הולך לא? ואם בכל זאת אתה לא שלם עם ההחלטה? ואם בכל זאת תחליט לא לזרום ויתברר כך שפיספסת? ואם תחליט לזרום והזרם קצת סוחף אותך? ונניח שהחלטת כי תיתן לזרם לסחוף אותך, ומה עכשיו? תסחף לעד? ואיך תדע מתי לעצור? לזרמים יש יכולות משלהם, ברגע שהחלטת לתת לזרם לסחוף אותך כבר לא בטוח כי תדע לעצור בזמן, יכולות להיות מערבולות, הסחיפה יכולה להיות חזקה מדי לכוחותיך....ובסוף תשאר רצוץ ללא כוחות.... סתם תהיות ומחשבות על זרמים וסחיפות.....

נשית~37

New member
קוראים לזה...

...אינטואיציה. היכולת לזרום היא כיפית ורצויה, בדיוק כמו היכולת להגיד "לא" או "עד כאן". איפה שהוא קראתי את המשפט: רק דגים מתים נסחפים עם הזרם. אז לא יודעת אולי המשפט הזה גורף מידי... אני תמיד חושבת, של דבר שנאמר או נעשה אפשר לתקן אותו...ולאור עובדה זו אני לא נותנת לעצמי להתאכזב מדברים שעשיתי או אמרתי, כל עוד יכולת התיקון (במידה והיא נדרשת) עדיין נתונה לשליטתי.

לזרום

בשני אופנים יש זרימה מהבטן ולהבדיל אלף הבדלות, יש זרימה מהראש, אבל כשאנחנו זורמים מהראש, אנחנו גם יודעים לקחת/לקבל את הדברים בפרופורציות הנכונות, פשוט בגלל שהאיבר שאמור לחשוב מפקח עלינו. ועל זרימה מהבטן?, זאת הזרימה הזו שסוחפת אותנו לעשות ולהיסחף ולא לשים זין, ולעשות מה שהלב אומר. וזה מחזיר אותי לכך, שמזל ששם בין הכתפיים יש לנו ראש

נשית~37

New member
אני חושבת

שזרימה נכונה היא שילוב של השניים. כשרק הראש עובד....אין זרימה טיבעית. כשרק הבטן עובדת....אין גבולות.

הבעיה אצלי.......

כשהראש נכנס לפעולה....... הזרם נפסק! אני יותר מדי חושבת, מנתחת, שוקלת.....

מו שיקו

New member
לזרום

מה זה זרימה מהראש???????? ההתנהלות על פי מה שהראש אומר היא בדרך כלל אנטי תיזה של זרימה........ לדעתי זרימה היא רק עם הבטן לזרום עם מה שמרגישים

אהבתי.........

תודה

לזרום ...ולהסחף.....

דומים וכל כך שונים .... זרימה = אתה בקונטרול שיכלי , ומוכן ללכת קדימה ללא תיכנון מדוקדק לצעדים הבאים ... סחיפה = אתה פשוט מנותק שיכלית , ורק הלב = בטן = הרגש ככולו לוקח אותך למקומות שאולי לא תרצה לחזור מהם , ואם תחזור , לא תהיה אותו אדם שהתחלת את המסע....

יש בזה משהו.....

שלא חשבתי על כך.... תמיד חשבתי שההסחפות היא המשך ישיר של הזרימה.... אף פעם קודם לא עשיתי את ההפרדה..... יש בכך משהו למחשבה... תודה לך

הקצין

New member
זרימה / יכולות

שכחת עוד נקודה .... הכל טוב ויפה ומה עם היכולות ......... היכולות לזרום ולא רק הרצון או השליטה ברצון לזרום ..... נכון שלזרמים יש יכולות משלהן ... אבל האם ליכולות יש זרמים ???? ותחשבי על זה ממני קצין וג´נטלמן

הקצין

New member
נ.ב. .....

אם לא תנסי איך תדעי ??????????????????????????? נה נה נה נה ....... ממני קצין וג´נטלמן

לזרום...ולהתרוקן...

זרימה והתרוקנות - החברים עושים מאמץ לזרום ולרוקן את עצמם מכל דבר שעומד בינם לבין החיים בכללותם. זהו שלב של עבודה קשה, קשה מאוד! בהצלחה לך!

הקצין

New member
YYYYYYYYמי רוקן פה ?????????

שני הרפז ther is love , with deluge רק טוב לך ולכולם ממני קצין וג´נטלמן

ספר על ..love and deluge

כי אני עד היום מחפשת אותה...איפה איפה היא?
תודה לך קצין וג´נטלמן, חן חן...

הקצין

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נכון

וכבר נאמר אי פה ואי שם ......... חיפשת מצאת תאמין חיפשת ולא מצאת אל תאמין ..... להמשיך ולחפש .... כי את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק ............ ממני קצין וג´נטלמן

למעלה