הזקנים עם הדואר.

JaneLame

New member
הזקנים עם הדואר.

בשעה 5:00 קמים הזקני עם תקלות הדואר. הם משלמים על חיבור לאינטרנט ומחשב חדש, וכל זה בשביל שיוכלו לשלוח ולקבל הודעות דואר אלקטרוני. חוץ מזה הם לא עושים כלום. הם משגעים אותי.

מה רע בזה?

יגיע היום וגם אתה תצטרך עזרה על משהו שלא מבין ויקראו לך נודניק ואז אולי יפול לך האסימון ותבין כמה דברים סבלנות וסובלנות חברים. תמיד נסו לעמוד לרגע ולחשוב כאילו אתם הצד השני. הם לא עושים זאת בכוונה. הם גם כך עצבנים על עצמם שלא מסוגלים לעשות ולהבין דברים ואם מסבירים להם בסבלנות ובנועם-יש סיכוי שיבינו יותר טוב ופחות ינדנדו

לא לא לא לא לא ולא

לדעתי janelame פשוט לא הסבירה את עצמה טוב... אני עובד באותו המוקד איתה ואני מכיר את הזקנים עם הדואר. למעשה מדובר בזקן אחד, בעל שם משתמש ידוע לשמצה בקרב התומכים שעובדים במשמרת הלילה. הלקוח המדובר הוא פשוט מכה. הפניות שלו לא קשורות ישירות בשירות שאנו נותנים, כלומר הקישוריות לשרת הדואר. האאוטלוק שלו מוגדר מצוין, הוא מקבל ושולח הודעות בצורה תקינה ללא הודעות שגיאה, ופה בעצם מסתיימת התמיכה בו. למה? כי אנחנו לא שירות טכנאים/מדריכי מחשבים/העשרה/פעילויות לגיל הרך. בהחלט לא. יש אין סוף דברים שאפשר ללמד על שימוש בווינדוז אופיס מסנג'ר אימיול אינטרנט פוטושופ וריקודי סלסה נועזים, אבל זה לא תפקידנו. תפקידנו בתור תומכי אינטרנט הוא: חיבור הלקוח לאינטרנט בצורה תקינה, גלישה וקבלת ומשלוח דואר. זהו ותו לא. הלקוח הספציפי הזה, מתקשר כל יום כמעט באיזור השעה 6 בבוקר כי יש לו בעיה עם לפתוח/לשלוח/לכווץ/לערוך/להסתכל על התמונות של הנכדים שלו. הדואר אצלו עובד יופי! למשל פעם הוא ביקש ממני הדרכה איך לנהל את התיקיות של התמונות שלו בווינדוז. אז מה אם הוא קיבל את התמונות דרך האימייל? הן הגיעו לא? השירות עובד , לא? אז למה אחרי הסברים ממני, שאנחנו לא מבצעים פעולות כאלו עם לקוחות בלי יוצא מן הכלל, הוא מנתק ומתקשר שוב לתומך שלידי? סבלנות וסובלנות יש לנו, אבל רבאק! אם פה לא נשחרר קיטור אז איפה כן? על הלקוח? טוב שיש את הפורום הזה לתמיכה נפשית בתומכים... ודרך אגב אני לא קורא ללקוח הזה נודניק בפנים, ואני מאמין שגם janelame לא עשתה את זה לאף לקוח מעולם. זה בכל זאת תפקידנו לתת שירות או לפחות הסבר לגבי מה אנחנו כן עושים ומה לא. אבל הלקוח הזה הוא באמת נודניק אמיתי. תאמין או לא יש גם כאלה.

הלקוח הזה מאזור החיוג שלי?

אולי זה אותו זקן שסיפרתי לכם עליו, זה שיושב קבוע במסעדה שמלצרתי בה ולא משאיר טיפ?!

אתה בטוח בזה?

חבל כי זה לא ישתלם לך. אתה יודע כמה תצטרך להוציא אחר כך על טיפולים פסיכולוגיים כדי להתגבר על זה? שלא לדבר על זה שכל יום תהיה לך השכמה עם הזריחה...

דרך אגב, רוב הזקנים של 5 בבוקר

הם דוברי אנגלית, ירושלמים, ולרובם הגדול יש מקינטוש 9.2 במקרה הטוב וחיבור דייל-אפ....

היום התקשר אלי זקן עם תקלת דואר

היה ממש נחמד לדבר איתו, דיברנו על אפיית עוגות ולחמים ועשינו דיון של בעד ונגד אוכל בריא לעומת אוכל טעים. מזכיר לי פעם שלקוח אחר סיפר לי במשך 5 דקות עקרונות של בישול לובסטר, ו-5 דקות נוספות על המריבות שיש לו עם אשתו על זה שהוא מבשל את זה בבית ואשתו עושה לו את המוות על זה.

למעלה