"הזקנה"

Angelicgal

New member
"הזקנה"

היי לכולם! אני חדשה ורציתי לשאול על מה שנקרא "הזקנה"-התקף השיתוק. אם זה לא הפורום הנכון לשאול, אנא פנו אותי לפורום הנכון לשאול כמה שאלות על הזקנה. השאלות מיועדות בעיקר לאלו שחוו התקף שיתוק ואלו שאכן מאמינים שזה אמיתי ולא חלום או משהו כזה. אז ככה: 1. יכול להיות שה"דבר" הזה "בוחר" את "קורבנותיו" באקראי, או על פי משהו שיש לכולם במשותף? 2. האם מישהו נתקל בתופעה שמה שהוא חושב שהוא "הזקנה" אבל היא עושה משהו אחר, שהוא לא ישיבה על חזה האנשים-התקף שיתוק? 3. יכול להיות שהדבר הזה הוא בעצם שד או לחילופין רוח או לחילופין חייזר, על פי תיאוריות אחרות? 4. האם ידוע על מישהו שהתעמת עם "הזקנה" דרך דיבור או כל תקשור אחר? 5. האם יכול להיות שיש יותר מאחד, המסתובבים בעולם? 6. האם זה קורה (התקף שיתוק) בכל העולם כולל המערבי וכולל הלא מערבי, כולל המדינות "חסרות המדע" כגון באפריקה? 7. למי שחווה התקף שיתוק, מה עשה לאחר שזה נגמר ו"הזקנה" "הלכה" לה? 8. התיאוריה שלי לאיך זה קורה היא הנוסחה של: לבד, בחושך מוחלט, ובשכיבה על הגב. למי שחווה את התקף השיתוק, באיזה מצב הייתם אז? (שינה, כמעט שינה, עירנות מוחלטת, על הגב, בטן, חושך וכדומה...) 9. התיאוריה של מכשפה זקנה, אם היא אכן מכשפה, היא עושה עוד משהו מלבד לתקוף במיטה? כשפים? קללות? איך היא משתמשת בכוחה? מהו כוחה? 10. האם ידועה דרך להילחם בה או למנוע ממנה להגיע אליך? 11. היא אנושית? היא מוחשית? מכשפה ממש או רוח? ממה היא "עשוייה" בעצם? 12.מהיכן היא באה? (יקום מקביל...??) 13. האם מישהו הבחין במה היא לבושה? איך היא בכלל נראית? פרטים? 14. ידועים המניעים שלה? 15. למי שקרה לו וראה את מה שקורה (כולל שמישהו שם וההרגשה של נוכחות רעה), לאיזה פרטים בולטים שמתם לב? (מה היא עשתה, מה קרה, מה שמעתם, מה הרגשתם, מה עשיתם, איך היא עשתה, משהו השתנה ברוח המקום או בכלל? (וכדומה לפרטים) נסו לענות על כמה שיותר מהשאלות. ועל תגידו שמדובר בבולשיט ומשהו מדעי שכזה. מי שקרה לו-יודע שזה אמיתי, לכן אני מעדיפה שאלו יענו ולא אלו שקראו על זה. תודה

SoundsOfSilence

New member
תראי.....

אני בהתחלה כששמעתי על זה באמת האמנתי שהתופעה הזאת אמיתית ולא האמנתי בגירסה המדעית אבל.... לא מזמן קראתי באתר של חולמות צלולים שאפשר בעצם לגרום לישות הזאת להופיע ע"י שימוש בשיטה של חלומות צלולים שנקראת וילד. אז זה פשוט לא נראה לי הגיוני שזאת איזושהי ישות אמיתית.... אולי אני טועה אבל למה היא מציקה לכל בן אדם שרק רוצה חלום צלול אין לי מושג....

כנס ....

אתה לא הבנת בכלל את הנושא של המכשפה הזקנה.... היא לא רוח, ולא חייזר, לא מוחשית פיזית, לא עושה קללות, לא נשלחה ע"י מרגלים עיראקיים ולא כלום.... ה"זקנה" זה אומר מן חלום צלול או כמעט חלום צלול שהמוח נמצא במין מצב של כמעט שינה ולכן הוא לעיתים "מדמיין" דברים...ביניהם את הזקנה המטרידה הזאת... בכל מקרה נראה לי שראית יותר מידי אקס פיילס....

Angelicgal

New member
היי

אגב, אני לא צופה ב-X פיילס. ולא סתם אני מבקשת שכאלו שבאמת מאמינים יענו, הייתה לכך סיבה. זהו בפירוש לא חלום צלול ומי אם לא מי שחווה את זה יודע. כמו שאומרים-עד שזה לא קורה אתה לא יודע. -אני יודעת מהו חלום צלול, והדבר שמבדיל בין חלום צלול לזה זה, שבחלום צלול אתה יודע שזה חלום. כאן אתה יודע שזה לא. ובהקשר לזה, אנשים שזה קורה להם לא "מכוונים" חלומות צלולות או מכוונים שתיכנס להם איזושהי יישות. "הזקנה" אתם יכולים להגדיר אותה בתור חלום צלול. אבל יש מי שלא, אז זה לא נראה לי נכון לקבוע שזה זה. "הזקנה" זה תופעה. עוד משהו זה, שבאמת נראה לכם שכולם יחלמו בדיוק אותו חלום עם כל הפרטים ואותו מצב כולל תחושות והרגשות, שמיעות, רואות וכה? בדיוק אותו חלום שקורה לאחוז גדול יחסית מהאוכלוסיה? האם יש פה מישהו שזה קרה לו? and thankx!

1337hAx0r

New member
הזקנה

זה לא חלום צלול,בגלל שאתה לא ישן לגמריי,זה משנה הכל. אתה נמצא בין גבול השינה והערות. זה לא נכון שאותו חלום מופיע לאחוז גדול לאוכלוסיה,זה מושפע מאד מהתרבות והסיפורים,בארהב לדוגמא אלה הם חייזרים ,ברוסיה אלה מפלצות קטנות שחיות בבית ואני בטוח שיש עוד שדים חונקים בתרבויות אחרות.

SoundsOfSilence

New member
הזקנה לא באה בזמן החלום

השיטה הזאת היא בעצם שמירה על מודעות בזמן השינה. זה כאילו הגוף הולך לישון אבל המוח נשאר עירני. עכשיו הקטע עם הזקנה קורה תוך כדי, לפני שמגיעי לחלום עצמו,בין שינה לערות ובגלל זה זאת שיטה למתקדמים כי לא הרבה יכולים לשמור על הריכוז ולא להיבהל. וחוץ מזה לא חובה לנסות להגיע לחלום צלול כדי לחלום אחד. יש אנשים (ואני ביניהם) שחולמים לפעמים חלומות צלולים גם בלי לנסות בכלל (בחיים שלי לא ניסיתי להגיע לחלום צלול). זה כמו שיש אנשים שהולכים מתוך שינה, יש אנשים שחלומות צלולים באים להם בקלות ויש אנשים כמוך שהמוח שלהם יותר מודע כשהגוף כבר נרדם.

BlueLight

New member
כשרוצים להיכנס לחלום צלול יש כמה

שיטות יש את ה wild - ווילד חלום-צלול-מתוך-ערנות. כאשר עושים את זה המוח נשאר להיות "ער" והגוף "נרדם" והוא משותק. והמוח גורם לדברים להופיע, לדברים מפחידים לקולות משונים. וזה מפחיד כי אי אפשר לעשות דבר כי הרי אנחנו משותקים. אני אף פעם לא שמעתי על ה"זקנה" הזאת. בטח איזה משהו שמישהו המציא. ואולי אני טועה.... ד"א אני חדש בפורום.

Athaulf

New member
לי זה קרה!!!

זה קרה לי בערך בגיל 19. זה הדבר הכי מפחיד שאי פעם קרה לי ואני בפרוש לא פחדן!! בחיפוש באינטרנט מצאתי עוד מקרים זהים לחלוטין לשלי. לא מאחל את זה לאף אחד!!

למעלה