הזעת יתר H-)

morin

New member
הזעת יתר H-)

אני בת 14.5. אני סובלת מהזעת יתר רק בבית השחי. כיצד ניתן לטפל בתופעה? אל מי אני צריכה לפנות והאם צריך או אפשר לעבור ניתוח בגילי או בכלל. אם אתה יכול תפרט לי בבקשה כל שאר ההסברים שקיבלתי היו מאוד קצרים ולא הבנתי ממש מה אני אמורה לעשות. ושאלה אחרונה, האם יש צורך שאני אשתף את ההורים בבעיה, כי אני מתביישת מאוד לדבר איתם על זה.

ילדה זיעה

שלום! אני משוכנע כי תוכלי להתגבר ובכך להתבגר ותשתפי את הוריך בענין, כפי שאני מצפה שתשתפי אותם בהתבגרות המינית שלך (בדיקה גיניקולוגית, אמצעי מניעה, מידע על יחסי מין, פחדים, דאגות, חוויות אחרות.....). אינני יכול לסייע לך מכאן היות וחסרים לי פרטים מינימליים כגון: האם הינך עושה פעילות גופנית?, האם את במשקל תקין, מהי התזונה שלך (ממוצעת), איך את מביעה רגשות, האם הינך נמצאת במצבי לחץ - מתח תכופים? ברפואה הרגילה ניתן לבצע ניתוח (לפנות לרופא המשפחה ומשם יפנה אותך לבדיקות הורמונליות, , דם ועור (בלוטת זיעה)). ברפואה המשלימה ניתן לסייע בעזרת צמחי מרפא, שמנים ארומטיים, שינויי בתזונה, שתיה מרובה, הומאופטיה וכד`. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה ובקשה נוספת, תמיד, תוכלי לפנות ישירות לדוא``ל שלי. מקווה כי הצלחתי לענות לך ולכוון אותך! רק בריאות והמון אהבה ואור!

izikg

New member
הבהרה ותוספת.

חשוב לי להבהיר, שתשתי מהתה כף ליום ולא כוס... במשך 15 יום כף ליום ולא כוס.

izikg

New member
המלצה מנקודת מבט אחרת

שלום רב! קראתי את שאלתך ואם תרשי לי אוכל להמליץ לך על תרופת סבתא שעזרה לביתי הקטנה ממך בשנתיים. את יכולה לשתות תה שמורכב בצורה הבאה: 1 כפית של גרגרי שומר שלמים. 1 כפית גרגרי כוסברה שלמים. 1 כפית של ינסון (טימין) שלמים. את הצמחים תמצאי בחנות טבע ותבלינים. את קונה 50 גרם מכל סוג סה``כ יצא לך 150 גרם. את הכל שימי בפינג`ן, עם כוס מים מהברז. הביאי לרתיחה, עד הופעת הבועות. כבי את הגז. כסי את הפינג`ן עם צלוחית למשך 12 דקות. סנני את התה. ושתי כאלה כוסות במשך 15 יום בהתמדה. הבעיה אצל ביתי עברה לגמרי. אולי גם אצלך היא תעלם. בהצלחה!!!

dana111111

New member
לITZIKG יש לי שאלה H-(

גם אני סובלת מבעיה דומה. שאלתי היא האם אפשר לחמם את התה בקומקום חשמלי במקום להתעסק עם הפנג`אן??????? H-(

michalmandel@

New member
תשובת המומחה

הי! ראשית קבלתי רשות לענות לך במקום המשתתף הקודם ניתן להשתמש בקומקום חשמלי כדיי להאיץ את מהירות רתיחת המים בלבד. עלייך לזכור שאן ברירה ועלינו למזוג זאת לתוך פינג`ן. את יוצרת תמיסה מאד מרוכזת שיכולה להחזיק מעמד גם עד 21 יום בקרור במקרר. זכרי לאחר שסימת את ההרתחה עלייך להקפיד לכסות את הכלי 12 דקות בדיוק. ולשתות מהתמיסה 1 כף בבקר על קיבה ריקה. 1 כף בצהריים ו1 כף בערב. במשך 14 יום לפחות. אני מזמינה אותך להיות גם משתתפת פעילה בפורום נוסף של תפוז ששמו מודעות פנימית. ויתכן ששם תמצאי תשובות נוספות לבעייה מזוית ראיה אחרת. מיכל ניתן לחמם אישור לענות לך במקום המשתתף הקודם.

dana111111

New member
מצטערת אבל לא הבנתי כלום!

הי דבר ראשון תודה אבל ממש סיבכתם אותי פה! בבוקר אין לי בכלל זמן לנשום ובטח שלא להכין תה!!! חוץ מזה יש לי עוד שאלה, שאלה די טפשית בטח, אבל מה זה פינג`אן לכל הרוחות???? ואם אין לי אחד כזה איפה ניתן להשיג????? ודבר אחרון, לא הבנתי..... אני אמורה להחזיק את התה במקרר 21 יום? תודה רבה רבה רבה

dafna l

New member
פינגאן זהו אותו כלי מסורתי

שהכינו בו קפה אך את יכולה להשתמש בכל כלי מנירוסטה עם ידית זה פשוט יותר נוח. שנית לצורך בריאותך יש את כל הזמן בעולם הכיני בערב ויש עוד עצות להתמודד עם הזעת יתר: בשלי אזוב(זעתר) עם תאנים סנני ושתי את המים 3 כוסות ליום צמח ההדס חופן עלים הרתיחי סנני והוסיפי למי האמבט בהצלחה

michalmandel@

New member
תוספת

הי! שמי מיכל ואני מנהלת פורום מודעות פנימית בתפוז גם כן. אני רוצה בבקשה לתקן את המינון שנכתב למעלה ולהמליץ לא לשתות יותר מ1 כף בבקר מהתמצית על בטן ריקה. 1 כף בצהריים ו1 כף בערב לפחות 15 יום רצוף. בהצלחה!!!

hadar_1

New member
הודעה חשובה ביותר!

היי זאת אני הדר=מורין. רציתי להגיד לכל מי שסובל מהתופעה המתסכלת של הזעת יתר שינסה את הדאודורנט ANHYDROL DEO DOR אותו ניתן להשיג בכל בתי המרקחת ללא מרשם - פרטים נוספים בפורום עור ומין. ואני מספרת לכל מי שאני יכולה על הדאודורנט הזה, כי הוא פשוט מחולל פלאים ואני יודעת כמה הייתי נואשת, לפני שנה, כשהזדקקתי לדבר כזה ולא הצלחתי למצוא שום טיפול! כל העצות שנתנו לי היו לא רלוונטיות ולא מועילות! ובמשך שנה שלמה הלכתי עם בגדים שחורים לפעמים גם לבנים. אני לא מאחלת לאף אחד בעיה כזאת -למרות שאני מודעת לכך שיש הרבה מחלות קשות שאפילו לא משתוות לבעיה שלי, אבל בכל זאת זה מעיק! אז בהצלחה לכל מי שינסה!!!! ביייייי!

למעלה