הזעה בסלקל

asachar

New member
הזעה בסלקל

שלום לכולם, שמי ענת ואני חדשה בפורום. לפני כחודשיים נולד בני הראשון שעונה לשם עילי. רציתי להתייעץ איתכם על בעיה שיש לי עם הסלקל של חברת פג, הריפוד של הסלקל לא כ"כ נושם, וכתוצאה מכך התינוק שלי מזיע נורא וזה מאד מאד מציק לו. האם מתקלתם בבעיה מהסוג הנ"ל ואם יש לכם רעיון לפתרון הביעה, אני יותר מאשמח. ענת

נועם@בת

New member
אמנם אני לא מכירה את הסלקל הזה

אבל אם הבעיה היא שהבד לא סופג זיעה, פשוט תפרשי מתחת התינוק חיתול טטרה שיספוג הכל. נועם

מוכר... ופתרון....

אכן בעיה מוכרת וכואבת. אני קניתי מגן ראש מכותנה (עולה כ-30 שקל בכל חנות של דברי תינוקות) ופתר לנו את הבעיה....

asachar

New member
מגן ראש

האם המגן גדול שמכסה את החלק של הגב? כי היום הוא פשוט חטף את החלסטרה מהשכיבה בסלקל וזה היה בשעות הערב שכבר היה קריר ובטח לא חם.... שיא הקיץ עוד לפנינו. תודה ענת

יש כאלו שהם ארוכים

ומגיעים עד מתחת לטוסיק גם. אני קניתי את זה שבמקום של הראש יש ציור של פנים של דובי של חברת סוויסרה, ראיתי את זה בהרבה חנויות ובהרבה צבעים. אם החלק שתומך את הראש מתחיל להפריע כי התינוק גדל אפשר לגזור אותו כשהמילוי יגזר והתפר של המשטח ישאר.

קודם כל זה יפה שהוא כבר עונה לשם

שלו
גם שלי משיעה בסלקל הזה, אני שוקלת לשים חיתול מתחת. אגב, עוד בעיה, אם הסלקל נשאר באוטו בשמש, הוא ממש רותח כשבאים להכניס אותה, מה עושים?

lital_helmer

New member
יש מגן כזה שניתן לשים על הסלקל

או כיסא הבטיחות. אני עדיין לא ניסיתי אבל ראיתי את זה בשילב.

asachar

New member
תודה לכן על התגובות, אני אלך לבדוק

בחנויות אחר הכיסויים

למעלה