הזנת תרנגולות

חורב1

New member
הזנת תרנגולות

שלום לכולם יש לי 4 תרנגולות שקניתי בשוק הבדואי בבאר שבע. האם משהו יכול לואמר לי מהם הרגלי האכילה של התרנגולות. מתי מאכילים אותן (בוקר ערב) ואיזה כמות לכל תרנגולת, האם פעם ביום או רק שרואים שמיכל המזון שלהן ריק. הנחתי בקופסאות המזון שאריות מזון בתוספת לחם רטוב + תירס מתוק והן ממש לא אכלו ,זרקתי זרעונים על הרצפה והן אכלו. בנתיים אין ביצים האם זו תקופת הטלה? תודה חיים חורב

המעבר ממקום למקום גורם לסטרס בערך שבועים

גם לגבי ההטלה,הן יתאקלמו למצב החדש, לאט לאט יתחילו להטיל יכול להיות גם הטלה על הרצפה אל תתרגש,אין מצב שלא יתאקלמו !!! ארוחות בוקר ,ואחר צהרים,מאוחר יותר האוכל ישמש עכברים ועכברים מביאים נחשים ומחלות, 120 ג לארוחה לעוף מינמום,

HITthat

New member
מגדל עיזים 77 צודק

ועוד משהו חורב1 תזכור תמיד שלטמפרטורה יש תפקיד מכריע בחייהן של התרנגולות והתרנגולים(שבקור אינם עובדים,אם אתה מבין למה אני מתכוון:-
)) מתחת ל15 -18 מעלות כמעט ואין ביצים ומעל 32-40 אין ביצים ז"א חודשיים בקיץ לא תמיד זה משתנה (ספטמבר-אוגוסט-יולי) חורף(דצמבר(מסופו)ינואר(כולו)פברואר(תחילתו) פברואר-תחילת ההטלה אצל צעירות מרץ-" " " " " " " " אפריל-זמן לדגירות מאי-כנ"ל יוני-הטלה יולי+אוגוסט-דגירה סוף ספטמבר אוקטובר-הטלה מחודשת(עם קצת מזל שוב דגירות,אבל אז קר-נובמבר) בהצלחה עם העופות!

הלינקה

New member
אני נותנת ל-3 התרנגולות שלי + תרנגול

כל בוקר צידה הכוללת: 1 - תערובת דגנים שונים - יצור עצמי 2 - תערובת מטילות - קנויה 3 - סלט ממלפפון ושתי עגבניות חתוכים קוביות + עלי חסה 4 - פרוסת לחם אחיד מהמקפיא 5 - ענבים וגרגרי רימון מהגינה 6 - מים טריים זה הם אוכלים במשך יום שלם, + מה שמוצאים באדמה ובקומפוסטר. ואני מקבלת מהם 2-3 בצים קטנות וטעימות לשקשוקה

הלינקה

New member
מיכל עם שאריות אוכל וגזם

התרנגולות אוהבות לנבור בו, שולפים משם יצורים זעירים שתפקידם להפוך את החומר לדשן.

למעלה