הזמר ארגיריס

הזמר ארגיריס

שוחחתי הבוקר עים ארגיריס ביוון והוא החליט לא לחזור בשלב זה לארץ ולכן השבוע יופיעו בפיוג'ן חיפה בקבלת שבת הזמר רוניוס והזמרת נטלייה יואנידו אתם מוזמנים

moshon00

New member
קבלת שבת

ויצמן אתה תותח תמשיך כך אני ממליץ להגיע. ולרוניוס תגיע עם הבזוקי

זיטיס 21

New member
מושון זהירות - אם תשתמש במילה

תותחים יהיה מי שיכתוב פה שיש לך טווח מוסיקלי מצומצם ושאתה שומע רק קולות מילחמה . ומתוך חברות בשביל שלא יכתבו גם לך את מה שכתבו לי אני ממליץ " זהירות"

eve88

New member
פיוז'ן ../images/Emo141.gif

שלום אברהם אנינו כמה חברה מראשון לציון שאוהבים יוונית. מעולם לא היינו במועדון שלך בחיפה. בזמנו היינו קבועים בסירטקי...ולאחרונה בקרנו פעם ב"בייבלוס" ביפו-תל אביב, על הטיילת. היה הזמר ליאונידיס. היה משגע..בדיוק היוונית שאנחנו אוהבים- מוסיקה איכותית ואוטנטית (לא סרנגה...). בכל אופן, האם לפי הסיפור שלי, נראה לך שכדאי לנו לבוא לחיפה לפיוז'ן ? איזה סגנון יוונית זה? יש נגנים? אשמח על תשובה ואודה על תיאור מדויק של המקום, הכתובת ואיך להגיע. אגב, אני מבינה שמדובר בקבלת שבת ...נכון? תודה איב

לאיב בתשובה לשאלה

בתשובה לשאלתך לגבי קבלת שבת במועדון פיוג'ן בחיפה הערב מתחיל בשעה 8 בערבומסתיים ב 11 הזמרת נטלייה פותחת את הערב עים מגוון של שירים ולאחר מכן עולה הזמר רוניוס שמלווה על ידי צוות נגנים על הבוזוקי מוטי צמח על הקלידים אהרוניקו ורן על הכינור ורוניוס מנגן מדי פעם בבוזוקי שלו ושר מגון רחב של שירים מקום קטן ל150 איש קהל נהדר אוירה מצויינת מנמום הזמנה לאדם 60 שח'

איזקיס

New member
לאברהם לחיפאים ולכולם!בתאריכים

18-19 ליוני דהיינו שישבת אתארח בחיפה במלון דן ואשמח לבלות ערב יווני עם חברי הפורום כמובן.איזה מיני מפגש לא יזיק בכלל אשמח לתגובות שלכם אורי

ל-איזקיס, מה חוף הים לא מתאים לך...

סתם בצחוק כמובן, נזכרתי בשיחה עמך בעת המפגש אצל אודליה...תהנה, לך תדע אולי גם אני אצטרף, אני צריך כנראה לעבוד יותר קשה להשיג עוד כמה "ג'ובות" לכך...

12אניהיא

New member
אברהם ויצמן נא לא להפוך את הפורום

ללוח מודעות. אנחנו לא לוח העיר. תודה מראש

וויצמן לפי הפירסום היום בעיתון

ידיעות אחרונות ארגיריס מופיע הערב אצל בועז טביב.

למעלה