הו לא. ../images/Emo16.gif
הידיעות נכונות. ב-CNN יש תמונה של המטוס שבו היא טסה. אלייה היא אחת מהזמרות האהובות עלי ביותר. את מה שכתבתי עליה ממש לא מזמן באתר של BIP אני יכול רק להדגיש עכשיו יותר ויותר לאור מותה בטרם עת. בחורה בת 22 שהגיעה למימוש מלא כזמרת ומכרה מיליונים של אלבומים שמכילים מוסיקה איכותית ומאתגרת, והכל עוד בתחום הקשה כל כך של המיינסטרים RNB. אני שב וממליץ על אלובמה האחרון, ומציע לכם גם לבדוק את שני אלבומיה הראשונים. הראשון, Age ain´t nothing but a number, הגדיר את השילוב המקסים בין ניו ג´ק סווינג לאר-אנ-בי, וחשף לעולם גם את הכישרון של אר קלי לכתוב להיטים. מאז, לטעמי, אר קלי רק הדרדר. באלבום הזה נשאר משהו מיוחד ותמים, שלא תמצאו באלבומים האחרים של אליה ובמעט מאוד אלבומים אחרים. השיר back and Forth שהיה להיט מטורף בארה"ב, לוקח אותי תמיד אחרוה לאזימוט, אז ההאוס און 26. זה היה אולי הלהיט הכי גדול שם במשך שנה-שנתיים, אנחנו מדברים על 1993/4. השיר המרגש ביותר באלבום הזה הוא הביצוע של אלייה ל - At your best you are love של האחים אייזלי, שבאלבום מופיע בגרסא אינטימית ומצמררת, ולרדיו יצא בגרסת ניו ג´ק מדהימה לא פחות. באלבום הזה היו לפחות עוד שני להיטי ענק. הוא פשוט נפלא. לאלבום השני שלה, one in a million, גייסה אליה את טימבאלאנד ומיסי, שהפיקו את רובו. יש בו הרבה דברים מענינים, והוא הרבה יותר דומה לראאנבי העכשווי, ופחות דומה לניו ג´ק סווינג של אר קלי. הלהיט מתוכו היה If your girl only knew, והוא מכיל שיתופי פעולה עם ראפרים וחידוש מדליק לשיר של מרווין גיי. אלייה היתה יותר מאחת במיליון, היא אחת מהשלוש האהובות עלי ביותר משנות התשעים. אני, לקחתי את הענין די קשה.
But at your best you are love You´re a positive motivating force within my life Should you ever feel the need to wonder why Let me know, let me know