הזמרת אלייה מתה!!!

kodman

New member
הזמרת אלייה מתה!!!

פרטים נוספים: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2022

Mad-DawG

New member
עפ"י חדשות MTV הדבר נכון ../images/Emo10.gif

ה-Associated Press דיווח שהזמרת אלייה, בת ה22 נהרגה ביום שבת מהתרסקות המטוס בו טסה ביום שבת. הזמרת, נהרגה יחד עם 7 אנשים נוספים שהיו על המטוס הקטן שהתרסק זמן קצר לאחר שהמריא בסמוך ל Abaco Island שבבהאמאס. אלייה הגיעה לבהאמאס כדי לצלם וידאו קליפ חדש. המטוס, מסוג ססנה 402, סיבה התרסקות המטוס שהיה בדרכו לפלורידה, לא ידועה עדיין כך נאמר לכתבים.

sivani

New member
מההההה?! ../images/Emo12.gif

רציני?! אוי.....
היא הייתה זמרת גדולההה
עצוב.

בועית

New member
Reportedly כמו שכתוב

בכתבה של חדשות אמ טי וי - זה אומר שכנראה.... עדיין לא בטוח.

../images/Emo16.gif עצוב מאוד ../images/Emo7.gif

קשה לי להעריץ זמרים, אבל היא היתה משהו מיוחד מאוד.... אספתי כל אלבום שלה, וזה ממש ממש עצוב.... היא היתה רק בתחילת הדרך ...

DJ$upreme

New member
הו לא. ../images/Emo16.gif

הידיעות נכונות. ב-CNN יש תמונה של המטוס שבו היא טסה. אלייה היא אחת מהזמרות האהובות עלי ביותר. את מה שכתבתי עליה ממש לא מזמן באתר של BIP אני יכול רק להדגיש עכשיו יותר ויותר לאור מותה בטרם עת. בחורה בת 22 שהגיעה למימוש מלא כזמרת ומכרה מיליונים של אלבומים שמכילים מוסיקה איכותית ומאתגרת, והכל עוד בתחום הקשה כל כך של המיינסטרים RNB. אני שב וממליץ על אלובמה האחרון, ומציע לכם גם לבדוק את שני אלבומיה הראשונים. הראשון, Age ain´t nothing but a number, הגדיר את השילוב המקסים בין ניו ג´ק סווינג לאר-אנ-בי, וחשף לעולם גם את הכישרון של אר קלי לכתוב להיטים. מאז, לטעמי, אר קלי רק הדרדר. באלבום הזה נשאר משהו מיוחד ותמים, שלא תמצאו באלבומים האחרים של אליה ובמעט מאוד אלבומים אחרים. השיר back and Forth שהיה להיט מטורף בארה"ב, לוקח אותי תמיד אחרוה לאזימוט, אז ההאוס און 26. זה היה אולי הלהיט הכי גדול שם במשך שנה-שנתיים, אנחנו מדברים על 1993/4. השיר המרגש ביותר באלבום הזה הוא הביצוע של אלייה ל - At your best you are love של האחים אייזלי, שבאלבום מופיע בגרסא אינטימית ומצמררת, ולרדיו יצא בגרסת ניו ג´ק מדהימה לא פחות. באלבום הזה היו לפחות עוד שני להיטי ענק. הוא פשוט נפלא. לאלבום השני שלה, one in a million, גייסה אליה את טימבאלאנד ומיסי, שהפיקו את רובו. יש בו הרבה דברים מענינים, והוא הרבה יותר דומה לראאנבי העכשווי, ופחות דומה לניו ג´ק סווינג של אר קלי. הלהיט מתוכו היה If your girl only knew, והוא מכיל שיתופי פעולה עם ראפרים וחידוש מדליק לשיר של מרווין גיי. אלייה היתה יותר מאחת במיליון, היא אחת מהשלוש האהובות עלי ביותר משנות התשעים. אני, לקחתי את הענין די קשה.
But at your best you are love You´re a positive motivating force within my life Should you ever feel the need to wonder why Let me know, let me know

MC JaNaNa

New member
דווקא אהבתי אותה... ../images/Emo16.gif

היא הייתה כוסית אחושרמוטה... איך היא נהרגה מה אתם בטוחים???

da^Lord

New member
רק שלשום בג´י כששמתם את TRY AGAIN

אמרתי שתמיד השיר הזה מזכיר לי את הגריינד - הפלאנט הארלם במסגר 1. שם שמעתי את השיר פעם ראשונה במועדון, ומאז נחרט לי בזכרון השיר הזה והאסוציאציה לפלאנט הישן. אני לא מכיר יותר מידי ממנה רק 2 שירים, אולי יותר (רק שאני לא יודע שהם שלה) .

Curly

New member
אני לא מאמינה..

היא באמת היתה זמרת מעולה. היו לה שירים יפים קליפים מהממים ובכלל היא היתה תוספת מעולה לתעשית המוזיקה. עם
טל

BoR|S

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך... ../images/Emo16.gif

וקודמן, ממש ממש לא יפה מצדך שאתה משתמש בזה כדי לפרסם את הפורום שלך!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

SuperR-GirL

New member
../images/Emo7.gif אני לא מאמינה....

השנייה קמתי והרגע קראתי על זה .... אני עם דמעות ! חבל....

NuckBunnies

New member
אחחחח איזה זין

לא אהבתי אותה במיוחד, אבל עדיין חבל. באמת באמת הייתה כולה בת 23 ולהגיד שהיא מתה בתחילת דרכה זה לשון מעטה... http://www.mooma.com/news.asp?pgid=3132 ידיעה במומה NuckBunnies

למעלה