הזמרות החדשות

barakp2

New member
הזמרות החדשות

יום טוב, אני רוצה להתנער מתופעת הזמרות החדשות. כל יום מופיעה זמרת חדשה ובפיה, מילים ישנות על אהבה, לחן גלגצי (מעובד מדי) חצי רומנטי ומשעמם, ואתר באיטרנט. לצערי, קרן פלס היא אחת מהן. הסיבה בגללה אני קורא לדבר תופעה, טומן בחובו את הרמיזה שכולן נשמעות דומה/מעבירות אותו מסר. הייחודיות היא נחלת העבר. כמה חבל. הזמרת/יוצרת מתהדרת באתרה בשני תארים "מאסיביים" אלו (זמרת ויוצרת) וב"דיסקוגרפיה" הכוללת 5 סינגלים. ואני שואל, ברצינות? הדבר שאני הכי פחות מעריך, הוא אנשים שמלאים בעצמם ובדיוק באופן בו תארתי. ואני אומר לקרן, חמודה, המתיני מעט עם התארים הרבים אותם את מעניקה לעצמך. על אף כשרונך (עליו לא אני אעיד), האדם החכם, הנבון, הצנוע, הוא האדם המוערך ע"י בריותיו, על שום שיתרונות אלו נראים ומוקרנים מתוכו החוצה כקרני שמש. רבים הם הרייקנים אשר מתהדרים ב"מוצלחותם" כפי שאמם אולי היתה תמיד משכנעת אותם (בכל תחום). אינני מסכים עם העובדה שילדה בת 20 ומשהו , עם מאניירות של פרימדונה בהתהוות צריכה לנהל את עצמה בצורה כזאת. מקומה בין הזמרים /יוצרים ייקבע במבחן הזמן (כ"נל גם כישרונה) ולא במבחן צעקות המעריצות. אין ברצוני לפגוע באיש ועצם העובדה שהכנסתי נושא זה לחיי (בכתיבה עליו) מעיד על הכנות מאחורי הכוונה. מקווה שלא העלבתי אף אחד.

I מ י ר ב I

New member
כל איש בדעתו...

לא פגעת באף אחד. מן הסתם אנחנו ועוד המון חושבים אחרת.

barakp2

New member
דעות

מירב שלום, אנחנו הרי חיים בשביל הדעות שלנו . ישנם אנשים שבריריים שלוקחים לפעמים את הדברים קשה ומכאן ההתייחסות יהיה בסדר!

5 סינגלים ?

קרן עומדת מאחורי הצלחות של הרבה יותר סינגלים מזה , כי חוץ מזמרת היא גם יוצרת לאחרים. אבל זכותך לחשוב ככה , קרן תוכיח עם הזמן את כשרונה הרב

OpenYourEyes

New member
-תגובה חפירתית במקצת-

היי ברק, אתה יודע, זה מצחיק, עד עכשיו אחת הטענות המרכזיות כלפי קרן הייתה שהיא כותבת לכל העולם ובכל מקום שלא הולכים שומעים שירים שלה, שהיא שרה או שמישהו אחר שר. עכשיו אתה בא ואומר שהיא הוציאה רק 5 סינגלים? אני לא מבינה מה הבעיה שיש לך עם התארים שקרן מעניקה לעצמה. אם למדת משפטים ואתה עוסק בעריכת דין, מן הסתם שתקרא לעצמי עורך הדין פלוני אלמוני, לא? קרן למדה את המקצוע בו היא עוסקת והעבודה שלה היא כתיבה וזימרה. איזה תארים אתה רוצה שהיא תעניק לעצמה, מוכרת פלאפל? מאפרת כלות? חולצת גלעיני זיתים? היא עוסקת במוזיקה. אז מה אם היא זמרת חדשה- היא כותבת, מלחינה, מנגנת ושרה מגיל מאוד מאוד צעיר. רגע, בגלל שהיא לא הייתה מפורסמת עד עכשיו ועבודתה נעשתה מאחורי הקלעים זה אומר שרק בשנה האחרונה היא פתאום התחילה לעסוק במוזיקה? אתה חושב שעד עכשיו היא רצתה להיות זואולוגית ופתאום באמצע החליטה להוציא דיסק ולהפוך ליוצרת וזמרת??? אגב, מניירות של פרימדונה יש להמון זמרות וזמרים צעירות וצעירים, מבוגרות ומבוגרים. למזלנו, קרן היא לא אחת מהן. מוזר שבחרת להדביק את זה דווקא אל קרן כשמסביבך עולם ומלואו של פרימדונות, מהם היא רחוקה שנות אור מהם. אתה צודק שמקומה בין הזמרים והיוצרים המוערכים במדינתנו ייקבע במבחן הזמן, ועוד אין לה נכסי צאן ברזל שנקבעו כחלק מתרבותה של ארץ ישראל, אבל תן לה לבנות את עצמה, למה להתמרמר? למה היא מעצבנת אותך? לא אוהב אותה אל תשמע אותה. מותר לך להביע את דעתך פה, אבל אתה לא באמת מצפה שקרן תקרא את זה ותגיד "אה סבבה הוא צודק אני באמת אפסיק לקרוא לעצמי יוצרת וזמרת ואפרוש לדוקים". "כל הזמרות החדשות" הן לא גוף אחד, אסור לשפוט אדם בהכללה. לדעתי לכל אחד יש ייחוד. לא כדאי שתמהר לשפוט ולשלול זמרת המוציאה סינגל חדש בהנחה שהיא עוד אחת מהרימוניסטים/כוכב נולד, אולי תפספס משהו טוב.

למעלה