הזמנת משחקים

Diabolic

New member
הזמנת משחקים

אם יש מישהוא שגר בפ"ת ורוצה לעשות הזמנות של מישחקים ביחד כדי לחסוך בדמי משלוח , צרו איתי קשר ל[email protected] אני מכיר אתרים מאוד זולים ואמינים גם במשלוח וגם במוצרים עצמם.

Diabolic

New member
אני מזמין מחו"ל כמובן

מכל מיני מקומות השאלה מה המחיר של המשלוח והמוצר... המקום הכי זול שמצאתי נכון להיום זה FAIRPLAY

ycyclop

New member
fairplay שינו מדיניות מישלוח

אכן השירות שלהם מצוין אבל לאחרונה הם כמעט הכפילו את עלות המשלוח של דואר ים מה שהופך את הקניה לממש יקרה. קניתי 6 משחקים והמשלוח היה ~52$ ואז רציתי לעשות משלוח נוסף דומה בגודל ופתאום המשלוח היה ~100$ אז בדקתי כמה יעלה משלוח המקורי שעשיתי וראיתי שגם הוא פתאום ~100$. הייתי איתם בהתכתבות ממושכת שהם אמרו שישקלו להוריד קצת את המחיר אבל לא ממש פתרו את הבעיה. גם funagain ביטלו את משלוח ים שהיה להם כך ששוב המשלוח יקר מחץ. רוב החברות לא שולחות יותר דואר ים ויוצא שעלות המשלוח קרובה לעלות המשחקים

Diabolic

New member
משלוח ים לוקח הרבה זמן וגם ההפרש קט

לפי דעתי כדאי להזמין במשלוח אויר ובפעם האחרונה שבדקתי זה תלוי במשקל של המשחקים בפעם האחרונה שהזמנתי (שבוע שעבר) המשלוח ל-2 משחקים יצא 38.90 דולר. כאשר אם הייתי מזמין את המשחקים לחוד כל משלוח היה עולה 27$ בערך אז לפי דעתי אפשר עדיין להשיג מחירים טובים וראיתי שיש עוד אתרים שהם אפילו יותר זולים צריך רק לחפש

ycyclop

New member
אני חושב שזה יקר

אם ל 6 משחקים גדולים ושנים קטנים שילמתי 52$ בים, אז באויר זה יוצא משהו כמו 120$ ואפילו יותר. אני חושב שזה הפרש גדול מידי לטעמי. חוץ מזה 40$ לשני משחקים אומר שהם עושים רווח גם על המשלוח. בגלל זה נראה הכי מבטיח svgames שעלות המשלוח שלהם ממש סבירות אבל אכן השירות נראה לא משהו כי הם עדין לא עונים לי

למעלה