הזמנת מומחה

הזמנת מומחה

לפני חצי שנה כתבתי על ראש דיו בלתי תקין שקניתי למדפסת. היום היה דיון והמוכרת התגלתה כאמזונה לוחמת. גם השופטת השתייכה לזן המיוחד אליו שייכים רוב שופטי התעבורה. המוכרת האשימה אותי בדברים שלא עשיתי (קיללתי אותה בחנות? לא, לא קיללתי אותה בחנות...) והפליגה על כנפי הדמיון בקשיי הגביה שהיו לה עבור התשלום שנעשה בכרטיס אשראי. שומו שמיים, את הכסף מחברת האשראי מקבלים רק אחרי חודש, כאשר אני ביקשתי ממנה חזרה את הכסף לפני כן. אולם למעשה הצעתי לה שהיא פשוט תבטל את החיוב בכרטיס האשראי, וגם לכך היא לא הסכימה. השופטת הציעה פשרה - 34% מהסכום הכולל ששילמתי על ראש הדיו ואגרת המשפט. לא הסכמתי. האמזונה היתה נדיבה יותר, והציעה 49% מהסכום הכולל. שוב לא הסכמתי. ואז התחיל מסע איומים: "אתה יודע כמה יעלה לך מומחה מטעם בית המשפט שיבדוק את ראש הדיו שקנית?" וזאת למרות שכבר צירפתי לכתב התביעה חוות-דעת של מומחה שבדק את ראש הדיו וקבע אותו כבלתי מתאים, וגם את הנוסח של חוק המכר תשכ"ח (השופטת: "מקרה זה אינו שייך לחוק המכר"). הדיון הסתיים בהחלטה שמומחה יבדוק את ראש הדיו והתאמתו למדפסת שלי. לצערי אין לי הקלטה של הדיון. מה עושים עכשיו? מחכים למומחה שיגיע אלי לבדוק את ראש הדיו? האם ניתן לערער? איך?

מ.ה.

New member
לא ניתן לבקש לערער על החלטת ביניים

בבית משפט לתביעות קטנות.

למעלה