הזמנתי!!!!!!!!!!!!!

אמירחמו

New member
הזמנתי!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון...אני רוצה להגיד תודה, ממש תודה לכולכם, שעזרתם לי להחליט ותודה על הרעיונות שלכם - תודה! הזמנתי היום (יום ראשון) וולוו s-40 שחורה מנוע 2.0 T עם מגנזיום וסאן רוף!!

עתיד18

New member
תתחדש גבר, ואחרי שתקבל

תעלה לפה תמונות או שיותר טוב - תבוא למפגש ברמת גן תראה לנו אותה

אמירחמו

New member
סבבה אין בעיה

אני יעלה תמונות שלה עם הדיגיטלית לרמת גן יהיה לי קשה לבוא...אני צפונבון אבל נראה

אמירחמו

New member
פרטים

קניתי וולוו S40 אוטומטית 160 כוח סוס צבע שחור מנוע 2.0 ליטר טורבו בנזין גלגלי מגנזיום וסאן רוף והכנסתי לה גם רדיו דיסק עם 6 רמקולים

Inoni

New member
למה לא את ה-T4 ???

עוד 10K הבדל במחיר וכלכך!!! הרבה הבדל בביצועים, ותוספות (בקרת שיוט, בקרת משיכה, ריפודים קטיפה ועור כסטנדרט, חישוקי 16") לדעתי כדאי לך להתאמץ עוד קצת. הבאסה היחידה היא שבדרך כלל בשביל T4 צריך לחכות יותר, כי זה הזמנה מיוחדת. בכל מקרה אחלה אוטו, תתחדש.

אמירחמו

New member
אם יש לך K10 אז תביא לי

מאיפה אני ישיג עוד 10,000 ש"ח בדיוק? קניתי את האוטו ב145,000 ש"ח ואחרי שמכרתי את הוקטרה שלי ב-91,000 ש"ח וגם שמתי בו תוספות כמו פנסי ערפל, סאן רוף, רדיו דיסק+6 רמקולים, מגנזיום, ותאמין לי אני מרוצה לאאלה מהקנייה הזאת! רציתי להתחשב גם בדלק ובביטוח ובעתיד, כשאני אמכור

Inoni

New member
הרכב הזה אכן מצויין אבל...

נראה לי ששווה להתאמץ עוד קצת, הרי זכית בטוטו או משהו לא ? הדלק דרך אגב ממש לא נורא ושווה את הריגוש הנוסף, גם בביטוח כמעט שאין הבדל. דרך אגב, לקחת צבע מטלי ? והמחיר שכתבת כולל אגרת רישוי ? כמה שילמת על הסאן רוף ?

עתיד18

New member
רגע אחד

הוא אמר שהוא קנה מנוע 2.0 טורבו והT4 היא לא גם 2.0 טורבו ? אז מה ההבדל ?

Inoni

New member
ה-T היא 165 כ"ס, ל-T4 יש 200 ו...

עוד הסבר, ל-T יש מנוע טורבו בלחץ נמוך ל-T4 בלחץ גבוה, יותר מומנט והספק. יצא לי למסוע בשתיהן, גם ה-T חזקה מאוד, אבל ה-T4 יותר וההפרש (10K) שווה את זה, וחוץ מזה ה-T4 מאובזרת גם יותר טוב ועם ספויילר וגלגלים גדולים ורחבים יותר. דרך אגב המנוע הוא בדיוק באותו גודל (1948 סמ"ק) ההבדל הוא במגדש טורבו.

תמירי

New member
הבחור צודק שווה את ההפרש

לי היה וולו T5 מדהים איזה כוח עובר לגלגלים. אל תתפשר הם נותנים גם הללואה בתשלומים עוד מאמץ קטן ואתה ממש אבל ממש לא תצטער

אמירחמו

New member
ככה:

כמוכם, אני גם התלהבתי מהT4 היא בהחלט מדהימה והביצועים שלה מרהיבים אבל... המחיר שלה עולה יותר ב-15,000 שקל, בלי אגרת רישוי ובלי מסי בולים ותוספות. וגם....אני אוטוטו בן 20, ואין לי טעם להוסיף עוד כ-20,000 ש"ח לאוטו אני רוצה לעשות עוד משהו עם הכסף, לימודים למשל ושכר דירה. לא לקחתי צבע מטאלי, לקחתי צבע שחור, זה צבע יפה לפי דעתי ומתאים לאוטו על הסאן רוף שילמתי כמעט 6,000

Inoni

New member
הוא זכה בטוטו (מאנייק) ../images/Emo86.gif../images/Emo130.gif

סתם, שיהיה רק במזל.

shlomisa

New member
מאיפה יש לו את הכסף זה לא עניניינו

למה הצורך במשפחתית מהירה וגדולה בעליל זה כן ! במחיר הזה אפשר לקנות המון hothatches מצויינות.

אמירחמו

New member
זה לא הקטע משפחתית גדולה

רציתי אוטו ספורטיבי, יפה, מכובד, ורציתי להשקיע הכי הרבה שאני יכול להשקיע S40 2.0 טורבו זה הכי רחוק שאני יכול להשקיע הוספתי סאן רוף, מגנזיום ומערכת מכובדת באוטו. בשבילי זה מספיק, לא צריך T4 ולא שום דבר אחר.....

be_roo

New member
אף אחד לא מתווכח לגבי מה שרצית

פשוט בדר"כ בחור שעוד לא בן עשרים מחפש אוטו ספורטיבי זריז וקטן מקטגורית הסופר מיני או צקסימום קומפקטית, ולא הולך על משפחתית חזקה.

אמירחמו

New member
חשבתי על זה

חשבתי ללכת על זה, על סופר מיני קטנה, פיג´ו 206 או פולקסוואגן פולו - אבל אחרי הזכיה ואחרי החישובים שעשיתי, הגעתי למסקנה שאולי אני יהיה שונה קצת ואלך יותר רחוק, כמה שיותר רחוק, וכך הגעתי לs40 גם תארו לכם איזה סבבה זה להעביר נסיעה עם 2-3 חברים באוטו כזה, למשל מאיפה שאני גר בצפון, עד תל אביב ואיזור המרכז, רק הנסיעה זאת חוויה

Alfa156 GTA

New member
אולי באמת הנסיעה תהיה נוחה,

אבל חוויה יכולת גם לקבל מקליאו ספורט, VT4, (אלפא 147 2.0)... לא ? לדעתי הלכת רחוק מדי, ואם כבר יש כסף ואתה עדיין צעיר, אז למה לא לנצל את זה עם רכב צעיר ולא רכב של "אבא".... ?

למעלה