הזמנתי!!!!!!!!!!!!!

© DrorZi

New member
תגיד לי, לא רוצה להרוס, אבל

על ביטוח, טסטים, דלק וכו חשבת
אני מבין שלא הבאת מליונים אלה משהו צנוע יותר (עלק צנוע, הלוואי עלי, מברוק) אבל אני רואה שאין לך כסף לגרד עוד 10K לT4 אז רציתי לשאול עם על ביטוח וטסטים חשבת כי רק ביטוח לשנה יעלה להערכה שלי 10K (חובה 2K מקיף עוד 8K) שלא לדבר שחסכוני בדלק הוא לא יהיה.
דרור זי, רק שואל.

אמירחמו

New member
בטח שכן

ברור שחשבתי על זה ובגלל זה לא קניתי את הT4 כולכם טועים בנוגע לT4 גם אני בדיוק כמוכם התאהבתי בה, בהחלט אוטו מצויין, אבל הכסף זאת הבעיה ההפרש בין המחירים הוא 15K, שזה הרבה, וזה לא כולל ביטוח דלק וטסטים שזה יש להוסיף עוד 6-7K בשנה ואין לי את זה....בהחלט אין לי יכולתי אולי לחכות עוד חצי שנה, ואז אולי הייתי משיג את הסכום הנדרש, אבל אז המחיר של הוקטרה שלי היה יורד והייתי מוכר אותה בפחות ולא היה לי את הכסף שצריך מדברים על 20K שזה ההבדל, אבל אין לי, ולמי שיש, שיבורך

Inoni

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כל המספרים של ה-T4

דרור ואמיר והשאר, חג שמח. אז ככה : 1. ההפרש במחיר הבסיס בין T ל-T4 הוא 10K בלבד, שעבורם מקבלים המון!!! (בקרת משיכה, בקרת שיוט, ריפודים משולבים קטיפה ועור,הגה מעור, צמיגים רחבים עם חישוקי 16",ספויילר, וכמובן 200 כ"ס לעומת 160 ועוד) 2. הביטוח של ה-T4 עולה לי לשנה 4.3K וזה כולל נהג צעיר (אני בן 23), ללא נהג צעיר זה יעלה 3.6K בלבד. (נשמע קצת אבל זאת עובדה). 3. מחיר הטסט הוא זהה, והוא 1842 ש"ח. 4. הדלק קצת כואב (אתמול שילמתי 250 ש"ח... צריך 98) אבל! גם ל-T החשבון יהיה דומה וגם הצריכה, היא רק קצת יותר גדולה ב-T4 וזה כמובן תלוי בצורת הנסיעה. זהו, שתי המכוניות מדהימות, אני רק מבוגר בקצת מאמיר ואני מבין ומסכים איתו, זה תענוג לנסוע ברכב הזה, גם בנסיעה איטית. אתה עדיין יכול להתחרט ואתה לא תצטער, גם עם ה-T אתה תהנה אבל ההפרש במחיר שווה את ההפרש בביצועים ובאיבזור. בכל מקרה תתחדש זה אחלה אוטו, אתה תהנה מאוד.

Ferrari

New member
ואללה זכית?

כל הכבוד אח שלי! (אם זה אכן נכון) כמה הבאת?

פרנוק

New member
מסקנה:על האוטו הבא שתקנה אל תספר פה

כי כל המבינים האלו (אני מסיר את הכובע) רק עוזרים לך להבין כמה טעויות עשית ואיזה פראייר יצאת. תתחדש תבלה ותהנה רק תנהג בזהירות (כן כן זהירות) על האוטו שמגיע אלינו הביתה ביום ב´ לא אסר לכם נאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אילן די

New member
אם אתה מחפש מחמאות עיוורות

באמת שזה לא המקום, אתה צודק. אבל בשביל מחמאות כאלה, לא צריך להיכנס לפורום רכב, אלא לפורום תמיכה נפשית או משהו כזה.

אמירחמו

New member
אתם...

חחחחחח....מה אתה חושב שבאתי לחפש פה מחמאות?!?!?! אם כן....אז אתה טועה ידידי, מחמאות אני יכול לקבל מההורים שלי או מהחברים שלי, אם אני רוצה....לא ציפיתי לקבל מחמאות מכאלה שאני לא מכיר אני לא מחפש מחמאות או משהו, סתם רציתי לכתוב ולהסיף בפורום אני מתעניין מאוד במכוניות וזאת המכונית הראשונה שאני קונה מעצמי (את הוקטרה אבא שלי הביא לי את שלו) ורציתי לספר על זה, ולא באתי משום מקום של התלהבות או חיפוש מחמאות

אמירחמו

New member
וכאן אני מסיים את הדיון עם...

חג שמח לכל דוברי הפורום! בהצלחה בהמשך ומקווה שנמשיך לדסקס על מכוניות! אמיר

למעלה