הזמנתי קפה + שאלה

neshel

New member
הזמנתי קפה + שאלה

ידידתי שתחיה, מתחילה להתעניין בסוד - אני כותב זאת בשמה: היא נשואה לבן זוג שהוא בא ממשפחה של 4 גברים. גם אביו בא ממשפחה של רק בנים. לה עד עכשיו נולדו 2 בנים זכרים, אותם היא אוהבת מאוד. אך היא מאוד רוצה בת. ברור שהעיקר שהילדים בריאים וכ'ו.. אבל היא מאוד רוצה בת. אמרתי לה שלדעתי תקנה כבר דברים לילדה שתבוא לה , תכין חדר וכככה ההריון הבא - תהייה בת קטנה וחמודה. היא התרגשה אבל אמרה שהיא יודעת שאסור לקנות דברים מראש לילד , זה אסור ע"פ היהדות. בתכל'ס אם היא רוצה בת - איך תבקש זאת מהיקום? האם לבקש כל ערב? מה נוסח הבקשה אמורה להיות אם כן? אם אתם הייתם רוצים בת - איך הייתם מבקשים זאת מהיקום? האם לא מעורב פה הגן הדומיננטי של האבא?? ועוד דבר קטן, סיפור מעניין: בבוקר יום א' אמרתי שאני מזמין לי מהיקום כוס קפה היום. מעבר לכל לא חשבתי על זה. לא התעסקתי בזה במשך היום ואת האמת - זה די פרח מזכרוני. בערב הגעתי לבסיס ונכנסתי למיטה. חבר שלי העיר אותי כי הוא רצה את האוטו שלי להביא טייק אווי. התעצבנתי על זה שהוא העיר אותי ולא רציתי להביא לו את האוטו. רבנו איזה רבע שעה אולי והסברתי לו מה הלחץ על האוטו אם הוא יכול לעשות את זה ברגל (אפילו שזה שעה ברגל אולי!!).. בעיצומו ל הויכו אמרתי לו שאני מרגיש מנוצל ואז הוא אמר לי "נו באמת , כאילו לא התווכנתי להביא לך קפה מארומה" ככה סתם, בלי שביקשתי ממנו. כמובן שעלה לי חיוך עצום על הפנים וננתי לו את המפתחות. הוא הסתבלט שקפה קונה אותי, לא ידע מה מסתתר מעבר.. בכל מקרה, אחרי 20 דק' הוא חזר עם כוס קפה מעורר ומפנק מארומה. תודה.

neshel

New member
עכשיו כשאני חושב על זה...

איך הכוס קפה הגיעה אליי אם לא הודתי עליה מראש? סה"כ אמרתי שאני מזמין לעצמי היום כוס קפה מהיקום.. מעבר לכך לא חשבתי על זה וזה לגמרי לגמרי נשכח מראשי...

פשוט מאוד

הזמנת אותו מהקטלוג של הייקום. וידעת שהיקום יביא לך אותו. היתה לך אתה ידיעה הפנימית העמוקה הזאת. וכשהיקום ראה שאתה יודע שהכוס קפה תגיע אליך, הוא דאג להביא לך אותה.

neshel

New member
אחלה.. + הקפצה

אז זה מלמד אותנו שאין צורך להיות על תדר או להרגיש משו פשוט לדעת ודי, נכון??? אף אחד לא יודע מה להגיד לידידה שלי לעשות??

ע ו פ ר ה

New member
סליחה שרק עכשיו מתייחסת

פשוט היקום הגשים לי חלום והייתי בחופשונת בשוויץ. אני מציעה לחברה שלך לומר תודה ליקום על כך שנולדה לה בת, כאילו הבת כבר קיימת. אני לא חושבת שיש מקום לקנות בגדים לתינוקת, בפרט אם זה מתנגש עם אמונה שאסור לקנות לפני לידה. היא יכולה להדביק תמונות של בגדי תינוקת על לוח חזון. אני הייתי מסתפקת בזה וככה אני נוהגת ורואה שדברים מתגשמים. כשילדתי את בתי לפני 28 שנים, נסעתי לבית החולים מתוך ידיעה שיש לי בת. אז לא היה אולטרה סאונד ורק עם הלידה ידענו מה יצא. אבל הידיעה הפנימית היתה מאוד חזקה. וסחטיין על הקפה. באהבה עופרה

neshel

New member
ברח לי משפט...

מקווה שנהינת בטיול בשוויץ.. וחזרת עם כוחות וארגיות חדשות

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo13.gifמצא חן בעיני המשפט שברח לך.....

מאוד נהניתי בשוויץ. זה היה יום נישואים שלנו ולא הייתי מודעת לכמה הייתי זקוקה לחופש אחרי אירועים גדולים ושמחים בחודש יולי. חזרתי עם כוחות מחודשים וחיוך על הפנים. באהבה עופרה

neshel

New member
נשמע חלומי..

ועוד בכלל חגיגה כפולה - יום נישואין.נשמע רומנטי לחגוג את זה בשוויץ (המושלגת?)
שמח שחזרת בכוחות מחודשים..

ממש ככה !!

אתה צריך לדעת!!! לא לחשוב "ואולי כן, ואולי לא. אני לא בטוח, אני לא רגוע, ויכול להיות שלא ביקשתי מספיק, או שלא ביקשתי נכון? למה לא מתגשם? למה לא קורה כמו שביקשתי?"....ב-ו-ל-ש-י-ט ! ! ! נפוליאון היל אמר: "הדבר שמוח האדם יכול להכיל ובו להאמין, אותו הוא יכול להשיג". Good-Luck!

בדיוק. ליקום הרי לא אכפת אם אתה אומר תודה...

הקטע של הכרת תודה זה פשוט טכניקה (אחת מיני רבות) להכניס לתודעה שלך את העובדה שהדבר שאתה מבקש כבר נמצא בחיים שלך.

למעלה