הזמנתי כרטיסים

shay poli

New member
הזמנתי כרטיסים

להופעה ב21.3 אפשר להגיד שהפעם יהודה פספס את תאריך היום הולדת של חבר פורום!(שלי) או שהוא פשוט שונא אותי,אבל זה יוצא באותו חודש אז נסלח לו. מי מגיע?

Pking

New member
היי שי, אני גם אגיע

טוב זאת הופעה שאי אפשר לפספס... תגיד, אמרו לך איפה מקומות הישיבה שלך? כי האולם מחולק לשתי מקומות ישיבה (יאיר, שני/שתי?)...סביב שולחנות שזה אחורי יותר וכיסאות שזה על יד הבמה. אני כמובן הזמנתי הכי קרוב לבמה אם לא עליה... אוקיי, אז סופסוף מישהו באמת מגיע להופעה הזו והלו חבר'ה מי שמתכוון להגיע כדאי להזמין כי....הכרטיסים אוזלים מן הסתם...ובכל זאת - יודה! ו...כן יאיר אני היום אברר לך. בוקר טוב לכולם!

ענתי44

New member
עברית שפה קשה../images/Emo24.gif

וטוב שיש את יאיר שיאיר לנו בנבכי השפה העברית.... כמי שטועה לא פעם אחת, יש לי עיצה עבורך ( התכוונתי לכתוב טיפ אבל לא בטוחה שזה תקני) כשאני לא בטוחה, גם כשאני מוסיפה שם תואר ( כלומר שתי או שני כרטיסים אני שואלת עצמי כרטיס יקר או יקרה וככה יודעת) אבל כשאני לא בטוחה אז אני כותבת את זה בספרות... 2 כרטיסים.... 2 מקומות.... 3 נגנים. תהנה בהופעה והלוואי ויכולתי לבוא גם.

יהורמי

New member
שלומי זה נושא מעניין...

אני לא ממש בטוח בתשובה.. תקופת המבחנים בעיצומה, כידוע ללומדים שבינינו והעומס ניכר. הלילות הפכו לימים והימים ארוכים מאוד, אבל התקווה שהכל משתלם עדיין מחזיקה את חבריי ואותי. זמן פנוי אין לי כל כך, אבל אני אנסה להגיע להופעה הזו, גם כי היא מתקיימת 5 ימים לפני יום הולדתי (ת.לועזי..
) וגם כי צריך קצת להתאוורר...

למעלה