הזמנתי את

Shuki Porat

New member
הזמנתי את

הדי וי די של באסט אוף ו... הדואר איבד לי את זה !! כן כן אני מ ב ו א ס

mprb

New member
../images/Emo12.gif

אני בהלם! מה זאת אומרת איבד לך? מה אפשר לעשות עכשיו? ואיך אתה יודע שזה נאבד??????????????????

Shuki Porat

New member
אני

באתי לדואר והם כבר זוכרים אותי כי באתי כל יום מאז שקיבלתי את הפתק לקחת את החבילה זה היה ביום רביעי בערך והאישה שם כבר אמרה לי אין לי מזל עם הדואר שלך הם פשוט לא יודעים איפה זה רשום להם שזה הגיע לדואר קריית ביאליק אבל לא רשום עוד פרטים והם יבדקו לי איפה זה ומהעושים עם הבוס שלהם ויחזירו לי צילצול

mprb

New member
יו.

זה עוד הגיע בדואר רשום.
אני לא מאמינה..... אני מקווה שימצאו את זה מהר! ואם לא- תגרום להם להזמין אחד חדש על חשבונם
מתי הם אמורים להחזיר לך תשובה?

Shuki Porat

New member
אני לא

יודע היא לא אמרה לי בדיוק את יודעת הדואר לא האנשים הכי נעימים וחבל כי היה לי עוד דברים שם זה עלה הרבה כסף

AMIR HOREV

New member
תגיד להם....

שהיה לך שם 35 דסקים בטח מישהו גנב את זה....(אחרי הכל דיסק של הקורס זה דבר שאי אפשר לעמוד בפניו...)

AMIR HOREV

New member
תלך לשם מחר על הבוקר.....

ותעצק עלייהם תגיד להם שהיה לך שם דברים בשווי 400 דולר. ואל תצא משם עד שאתה לא מקבל יחס הולם....

AMIR HOREV

New member
אתה יודע מה?.

תעשה את זה 600 דולר מה יש מגיעה לך אני יודע זה מעצבן

mprb

New member
קודם כל-

אני מציעה שתחכה למחר. לך אליהם שוב ואם היא מנסה לנפנף אותך תיקח ת´מספר של המנהל (היא לא יכולה שלא לתת לך!) ותתקשר למנהל. ותתלונן! אל תוותר לו. שלא ינפנף אותך!!! אבל- תאמין לי- צעקות זה לא מה שיעזור.

Shuki Porat

New member
אני יודע

שצעקות לא יעזרו בכל מקרה אני לא מיתכוון לצעוק עליה כי היא בכלל לא אשמה בזה אני רק מכווה שימצאו את זה

מיכל just

New member
אוי!! איזה באסה!!../images/Emo4.gif

לך אליהם! תדרוש את זה!! תתבע אותם! תעשה כל מה שצריך- אבל אל תוותר להם!!

THE CORRS

New member
וואלה באסה!!!

אני מקווה שיגיע לך מהר... גם אני הזמנתי פעם משהו שלהם וזה 3 שבועות כי הדואר שלח את זה לחנות דואר אחרת ועד שזה הגיע חזרה זה לקח עוד שבוע... אבל זה לא משנה עכשיו כי כבר יש לי את זה... אם זה לא יגיע אתה יכול לתבוע אותם או משהו כזה!

Shuki Porat

New member
תודה

רבה לכולכם על התגובות והעצות ! אני מחכה לשעה 16:00 כדי ללכת שוב לדואר

AMIR HOREV

New member
ואל תשכח....

אתה לא חוזר לפה בלי הדיסק!!! אנחנו סומכים עלייך בן אדם.... גורל הלהקה בידך....

למעלה