הזמנות מ ebay

panayotiss

New member
איביי חוסם אותך לפתוח לפני הזמן שהמוכר הגדיר

אם המוכר הגדיר שיטת משלוח שלפיה המוצר יכול להגיע בין 10/11 ל 20/11 טכנית לא תוכל לפתוח קייס לפני 20/11 .
&nbsp
בפייפאל אפשר.

יוסי1191

New member
הזמנות מ ebay

לא ענית לי , כאשר אתה אומר
45 יום הכוונה שזה כולל שישי ושבת ??
כי אני לא יודע כיצד עובד אצל הסיניים הימי עבודה

יוסי1191

New member
הזמנות מ ebay

הזמנתי מס ' פריטים מ ebay והתאריך הסופי המשוער עוד מעט בא
ולא קיבלתי עדיין פריט או כל הודעה מדואר ישראל , ושלחתי הודעות למוכר ואין מענה ויש לי עוד פריטים שעברו להם זמנם והמוכרים לא עונים האם אני יכול לפתוח במחלוקת נגד המוכרים ??

יוסי1191

New member
המשך הזמנות מ ebay

אפשר לפתוח קייס בו זמנית קייס ב pay pal וב ebay ?
במידה ואני רוצה לפתוח באחד מהם איפה כדאי יותר ??

faruk2000

New member
סליחה רגע!

לא ברור לי, למה דווקא מי שמוכר באיביי, ממהר קודם כל לפתוח קייס על מוכרים מהם הוא קונה? אתם יודעים מהי המשמעות של פתיחת קייס עבור המוכר ואתם בטח יודעים שדואר ישראל לא ממש מתפקד כמו שדואר נורמלי אמור לתפקד, אז למה לרוץ לפתוח קייס?

גם אחרי 45 יום, תשלחו קודם כל הודעה למוכר!! תנו לו צ'אנס לענות ולפתור את הבעיה בעצמו. ברוב המכריע של המקרים הוא בכלל לא אשם. גם אם הוא סיני!

היה והמוכר לא פותר את הבעיה לשביעות רצונכם, או מושך זמן מעבר לסביר, רק אז, תפתחו קייס!

כנ"ל לגבי פידבק שלילי - לא למהר לתת פידבק שלילי או נייטרלי לפני שאתם נותנים צ'אנס למוכר לפתור לכם את הבעיה.

קצת הגינות, קצת אורך רוח ובוודאי שלהמנע משיפוטיות יתרה.

panayotiss

New member
מסכים לגמרי, תמיד לפנות למוכר לבקשת פיתרון לפני פתיחת קייס

הבעיה היא שאני לא הבנתי סופית למה זה קורה (מדיניות או באג) כשכשפונים למוכר לאחר ביצוע עסקה ב contact seller איביי פותחים קייס על הפניה הזו.
&nbsp
אם למישהו יש הבנה מתי contact seller מאפשר פניה רגילה ומתי הם אוטומטית פותחים קייס זה יהיה מעולה להבהיר.
&nbsp

faruk2000

New member
חד משמעית, כשאתה יוצר קשר עם המוכר,

יש לבחור את האופציה הראשונה ב-ל-ב-ד:

I have a question about using my item or I want to send the seller a
message​
כל שאר האופציות פותחות קייס אצל המוכר!

בכל מקרה, ב-20 לפברואר כל הסאגה הזאת נגמרת (ולא ברור למה איביי לא מפסיקים את זה כבר עכשיו. פשוט חלמאים!!)

panayotiss

New member
welcome to the club

אני גם מזמין המון מאיביי ואליאקספרס בגלל המחירים ההזויים בארץ.
יש כאלה שמאחרים בטירוף אבל הרוב מגיע סבבה עד 30 יום.
&nbsp
אני נותן לפריטים גג 45 יום. זה המון לכל הדיעות.
לאחר מכן אני פותח קייס.
&nbsp
מה שאני מנסה לאמר זה שתתן זמן סביר לפריט להגיע, לא לפתוח קייס אחרי שבועיים, אחרי הכל מדובר במשלוח בינלאומי.
&nbsp
אני מעדיף לפתוח קייס בפייפאל כי הוא לא חוסם אותי מלפתוח קייס בגלל מדיניות המשלוחים של המוכר (איביי כן).

יוסי1191

New member
הזמנות מ ebay

כאשר אתה אומר 45 יום הכוונה שזה כולל בתוכו
שישי ושבת ?? כי בטח גם לסיניים יש את
השישי שבת שלהם אני פשוט לא יודע איך
זה עובד שם

trilliane

Well-known member
מנהל
אני פותחת תיקים רק באיביי וממתינה את הזמן המקסימלי, כ-60 יום

לא רואה סיבה לפתוח תיק אחרי 45 יום, פעמים רבות קיבלתי חבילות גם אחרי כחודשיים.
אם המוצר לא הגיע, אני פונה למוכר מסיבה של אי הגעה, זה הדבר המדויק והנכון וכך איביי רוצים שזה יעבוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
סניף הדואר שאני משויכת אליו מתפקד בסדר גמור, לשמחתי

אבל הסינים פחות...

יוסי1191

New member
בוא נגיד ככה

שאצלי לפחות איפה שאני גר הסינים עובדים ממש מהיר ,
ואילו דואר ישראל עובד בעצלתיים אם בכלל

trilliane

Well-known member
מנהל
בוא נאמר שאני רואה את החותמות עם התאריך של הדואר הסיני

וזה לא קשור לדואר בישראל ולא למקום מגוריי. הם פשוט שולחים באיחור, פעמים רבות משקרים לגבי התאריך שבו שלחו בפועל. ובעלי אקספרס, שם רובם שולחים עם מספר מעקב ולכן הם פחות משקרים לגבי תאריך המשלוח, חיכיתי גם שבוע וגם עשרה ימים עד ששלחו לי מוצרים (וזה לא היה חריג). כמו כן חבילות ממקומות אחרים בעולם מגיעות הרבה יותר מהר לעומת סין... אז לא, זה לא (רק) הדואר בישראל, אלה הסינים.

יוסי1191

New member
המשך לאשכול 1

זה בסדר גמור שאת עובדת בדואר אך יחד עם זאת
את לא צריכה להיות הסניגורית שלהם , עובדה רב תושבי מדינת ישראל
לא סובלים את החברה שאת עובדת בה ואפילו תחפשי בגוגל דואר ישראל
זה יעלה לך לרב את כל הרפש שנקרא דואר ישראל , זה עובדתית לא משנה מה
תטעני זה לא יהפוך אותך צודקת וסתם דוגמא אני אתן לך איבדו לי מס ' הזמנות , שהגיעו לישראל ואיך אני יודע ?? יש לי מס ' מעקב , אך הם לא עובדים במחשבים של הדואר וכשבאתי ואמרתי ואף הראתי להם שזה בארץ ואף גם חלק הגיעו לסניף בעיר מגוריי פשוט התשובה שנתנו לי כששאלתי על היכן החבילות אמרו לי לא יודעים וזהו , ההתנהלות לרב של חברות ממשלתיות מוכתבות ומנהולות בידי הוועדים החזקים ואת יכולה לקרוא את זה גם בדו"ח שהכין יוסף שפירא למעשה הוועדים האלה הם הלב של החברות ובעצם מפעילים את כל מה שנקרא דואר ישראל , חברת חשמל וכד ' בסקטור הפרטי זה פחות מן הנמצא פשוט פחות תפגשי שם את כוחם של הוועדים וכל זה הסיבה למה יש הרבה בלאגן נפוטיזם בדואר ישראל ובעוד חברות ממשלתיות ולא רק בארץ אלה בכל העולם ואם זה לא השינוי לא יבוא מהממשלה ומהציבור המצב רק יילך ואף יחמיר והקרע ייגדל

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי שום קשר תעסוקתי / אישי / חברתי לדואר ישראל

ואחרי השטות הזאת כבר לא המשכתי לקרוא, אז אין לי תגובה מעבר לכך.

למעלה