הזמנות אנשים!!

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

k.d.

New member
הזמנות אנשים!!

אני אשמח לעזור פה לאנשים להביא לידי מימוש את המשחק שלהם . אני מתכוון לכך שאני מוכן לצייר מפות דמויות מה שאתם רוצים אני גם מצייר מפלצות הכל ...

שנאי

New member
ווווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווו

בואנה! חזק ! ואני חשבתי שאני יודע לצייר.......

Sabre Runner

New member
לא רע. לא רע בכלל.

אבל זה נראה קצת דהוי ולא יזיק לזה גם צביעה.

תמונה של זוטונית:

הועתק מהמהדורה השלישית (הספר לשחקן) אבל עדיין לא מגיע לכרסוליים של K.D אבל זה עדיין נחמד:

לא!

מהספר עצמו! אתה לא רואה שהזווית של הראש טיפה יותר ימינה??
??

אני לא יודעת מה אתכם,

ובלי להעליב (יש פה אנשים שנעלבים מכל מה שאני אוציא מהפה) אבל לי היא לא נראית ממש כמו זוטונית... היא נראית כמו מישהי בגובה מטר וחצי ככה...

גם אני חושב ככה.

אבל למי אכפת? האיקר שיש משהו. וזה מספיק לי. ובקשר לגובה: אם תראי את התמונה הכוללת וכל מה שמסביב לזוטונית זה דיי ישנה.

k.d.

New member
בנוגע להזמנה...

ייקח לי קצת זמן להכין את הדמויות ... יש לי בגרויות.! מצטער ... אבל יהיו תוצאות עד סוף שבוע . בינתיים תתן לי תאורים של המפה. ק.ד.

k.d.

New member
זוטונים...קטנים וחמודים

נכון הם לא משהו ... והפרופורציות גם לא ... אבל זה מה שיש (בתחום הזמן הקיים) למי שיש מה להוסיף אני אשמח ק.ד.

k.d.

New member
הנה אלף

הוא לא משהו אז אולי אני יעשה עוד ציור שלו ק.ד.

אני חייב לפרט יותר.

לזוטונית יש שער כמו בתמונה שאני שלחתי (עם שני עיגולים ממול.) לזוטון אין זקן והשער שלו בלי קוץ למעלה. וגם הוא בן 23+ (צעיר יותר) מקווה שיהיה ציור טוב יותר פעם הבאה. ושוב תודה (הגיע הזמן שאני ישנה חתימה)

מה הקוונה תיאורים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם לא ענו לך בפעם הראשונה,

לא יענו לך בפעם השניה. אני עוד מחכה שתפנה אותי להודעה בה כתבתי "עני" במקום "אני".

בלי להעליב,

אבל ב"אנשים שנעלבים מכל מה שאני אוציא מהפה" התכוונתי בעיקר אליך. עכשיו, בקשר לחפצים מסביב זה לא ממש משנה. אתה יכול לצייר לידה עפרון שיותר גדול ממנה, אבל היא לא תראה קטנה, העפרון פשוט יראה ענקי. זה לא הקטע של הסביבה, זה מבנה הגוף, מכיוון שהזוטונים הם אינם בני אדם מוקטנים, יש להם מבנה גוף אחר לגמרי, כמו לגמדים (אני מתכוונת לגמדים אמיתיים),וזה לא מסתדר ככה, מכיוון שהעצמות של הזוטונים הן לא יותר קטנות או משהו... הן פשוט יותר קרובות. ועל ידי זה הם מקבלים את מבנה הגוף המיוחד שלהם, שבו הם נמוכים אבל גם רחבים...

La Gamba

New member
אתה יודע שזוטונים הם הוביטים

ולא חסרים תמונות שלהם.

La Gamba

New member
אתה יודע שזוטונים הם הוביטים

ולא חסרים תמונות שלהם.

למעלה