הזמנה

OrlyNL

New member
ראיתי קצת באיחור

מקסים
כל הכבוד על ההפקה המושקעת (אני עורכת וידאו - יש מסתכלת על האלמנטים של ההפקה
)

למען הסר הספק :

למען הסר הספק. אני לא ערכתי את הקליפ. מי שערך אותו זה חגי מאירי (העורך של כלבוטק, ועורך תכניות בג'טיקס) שעשה עבודה מ-ע-ו-ל-ה

Bar391

New member
ראיתי מזמן אבל אני מגיבה בדילהי

מגניבבבבבב!! ממש יפה! ;) !! קבל ח"ח חחח

תודה :) אבל לא אני צריך לקבל:

חשוב מאוד לציין שהקליפ הזה לא היה נוצר בלי: עיבוד והפקה מוסיקלית: יאיר סתוי המשתתפים: מורן סופר, גל סרי, מתן חצרוני, אוראל צ'רנובילסקי (אחותי) גיטרות (אקוסטית, חשמלית, 12 מיתרים): אבי סינגולדה תופים טמבורין: ניר סגל גיטרה בס: גיא רון קטע מיתרים - צ'לו: קרני פוסטל, ויולה: גליה חי, כינורות: הדר כהן וקרן טננבאום צילום: רוני קלדרון, עוזר צלם: חיים פירר. מאפרת ועיצוב שיער: מישל קוגן (בוגרת אייל מיקיאג') תיאורן: אבי. עוזר הפקה ואחראי על הליפסינק שיצא ממש מדוייק: DJSNOOG - עמירן מנהלת הפקה: תמי הראל עורך: חגי מאירי, אנימציה: בועז רונן. דגימת קלטות: עידן בדוסא. שכפול דאבים: גיל אביעד. וכמובן: איתי בר זיו וזוהר ניב מאולפני הרצליה שעזרו לי להקים את הפרוייקט המחמאות האלה מגיעות גם להם

OrlyNL

New member
פשששש עכשיו הרשמת אותי לגמרי

איזו רשימת קרדיטים מכובדת - ממש הטופ של היוצרים בארץ. באיזו מסגרת עשית את הקליפ הזה?

הסיפור שמאחורי הסיפור

אני עובד על אלבום כבר הרבה זמן...ובעזרת השם בחודש הבא - חוזר להקליט. לפני שנתיים וחצי. הוצאתי לטלויזיה קליפ שנקרא "ילדים מפריחים בלונים", חידוש לשיר ילדים שעוזי חיטמן ז"ל הלחין. קליפ שצולם בפארק רעננה, ושודר עוד כשעוזי היה בחיים. במספר ערוצי טלויזיה בחרו לשבץ אותו כשיר לימים עצובים - בשל הטקסט העצוב שלו. (ילדים עם עיניים עצובות, מפריחים בלונים אדומים) עד היום מידי פעם ניתן לראות אותו מעט ביום השואה, יום הזכרון לחללי מערכות ישראל, וביום הזכרון ליצחק רבין. באחת הפעמים שעשינו תזכורות לערוצים לשדר אותו, אחת מהמשבצות בערוצים אמרה לי "אנחנו חייבים מתישהו לשבור את המסורת הזאת שאנחנו רק מדברים בימים האלה.." ולכן - החלטתי להוציא החוצה את השיר "התגשמות" על מנת "לשבור את המסורת" אמנם "התגשמות" שובץ רק בערוץ הראשון, ובמספר תחנות רדיו. אבל בניגוד לקודם - בטלוויזיה הוא שובץ ב"חנוכה" וב"ראש השנה" שהם ימים יותר שמחים מהימים ששובץ 'ילדים מפריחם בלונים'. הוצאנו את התגשמות ביום שנסתיימה מלחמת לבנון.

qweenDDD

New member
אין נושא, מה חייבים?

אחרי שקראתי את רשימת הנוגעים בדבר מיד רצתי (וירטואלית) לראות שוב את הקליפ. ושוב אני אומרת, סחטיין על ההשקעה

למעלה