הזמנה

Papito

New member
הזמנה

מכירים את האתר וויקיפדיה נכון? יפה, אני רוצה להזמין את כולם, כל תותחי הכתיבה כאן שיעשו עם זה משהו. ושיתחילו לנפח את הערך של האוס, תסתכלו בגרסא האמריקאית של וויקי, זה פשוט תענוג יש ערך לכל פרק, מזכירים שם דמויות כמו סטייסי ווגלר (אללא ירחמו), הכל נורא גדול ומלא מלא בידע. אתמול התחלתי בעבודה על הערך, והמצב היה קטסטרופלי, ערך קטן ורזה שלא מכבד בכלל את הסדרה. עכשיו המצב יותר טוב, אני מקווה שתמשיכו! כל מה שצריך לעשות זה לתרגם, או להוסיף מהידע שלכם. אז בואו לתרום וככה נגדיל את הערך.

דנברית

New member
וגם לאיןציקלופדיה...

עוד אתגר למתרגמים: כבר שמתי פה את הקישור הזה פעם, אבל למקבילה הפארודית של הויקיפדיה באנגלית ג"כ יש ערך משפיך על האוס: http://uncyclopedia.org/wiki/House_%28Television%29 והנה האתר הפארודי בעברית, שעדיין מחכה לערך 'האוס' - קדימה! (נחמד לשוטט גם בו, יש ערכים שווים): http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

התכוונתי הפוך ../images/Emo8.gif

שתתן קישור בדף שבויקיפדיה אל הפורום
תודה בכל מקרה

Papito

New member
בוצע

עכשיו הפורום חלק בלתי נפרד מהערך "האוס" בוויקיפדיה
יצא ערך מכובד לגמריי לדעתי

באמת כל הכבוד על היוזמה

אני אשמח לקצת הדרכה כללית, ואני חושבת שאולי כדאי לערוך רשימה מי מתרגם מה, שלא יצא ששניים מתרגמים אותו דבר.

HLAddict

New member
פששש, איזה רעיון מעולה! ועשית עבודה

חבל"זית, כל הכבוד
בהחלט שווה לתאם מי מתרגם מה ולהמשיך לשדרג את הערך, אפילו פרק-פרק (נניח משהו בסגנון מה שהתחלנו לעשות בפורום על בסיס שבועי. זה יקח זמן, אבל גם בויקיפדיה באנגלית זה עדיין לא מתקרב למושלם). אגב, נראה לי ראוי להוסיף קישור גם לפורום המסך המפוצל. מה שכן, לגבי שמות הפרקים, נראה לי שברשימה של רן בטאגליינז מופיעים השמות הרשמיים (והגרועים בעל כורחם, אבל אם כבר עברית, אולי כדאי להיצמד אליהם). מה אתה אומר?

אגב,

יש בטאגליינס שרשור האוס / יו לאורי, אני יכולה לשכתב אותו לקטע אחד ואפשר להכניס גם אותו.

Elizabell

New member
כל הכבוד על היוזמה!

אני אנסה גם אני לתרום לערך האוס בויקיפדיה. אני אתייעץ עם גורמים אחרים בנושא, כפי שאתם בטח מבינים, לא כדאי לטעות בנושא הזה
בהצלחה לכל משתורם. המשך יום נעים אנה :]

Papito

New member
אני ממש שמח לראות את ההתגייסות

אז יאללה מתחילים לתקוף את הנושא!
בתור התחלה בואו נתחיל ליצור סביבת עבודה. -ישראלית בישראל -נעמה -אירית -אנה -וכמובן מי שמעוניין לכל מי שיש מסנג'ר\אייסיקיו שלחו אחד לשני למסרים (או לכאן, למי שפרטיות לא משחקת לו תפקיד) עם פרטי המסנג'ר\אייסיקיו. ברגע שנקבע שעה ותאריך נהיה כולנו אונליין ונבנה תכנית עבודה, מי מתרגם את מה, מה צריך לתרגם, איזה ערכים חדשים לפתוח וכו'
ישראלית בישראל - אם תרצי הדרכה קצרה בנושא וויקיפדיה (איך לכתוב, איך להעלות, וכו' וכו') תשאלי הכל באייסיקיו\מסנג'ר
אירית - אני אשמח אם תפתחי ערכים על הפרקים שכבר תרגמת והעלת לכאן לפורום
נעמה - שרשור האוס\יו לורי אחלה, (שימי לב שיש בוויקי ערך יו לורי עצמאי)
אנה - נשמח אם תשתתפי
מקובל על כולם? מספר האייסיקיו שלי - 52315867 מסנג'ר - בגלל שזה בסופו של דבר כתובת מייל, ואני לא רוצה שישלחו לי ספאם אז אני אעביר במסרים

דנברית

New member
ווא , זה נראה מצוין! כל הכבוד!

גם אני אשמח לעזור - מסנג'ר במסרים...

shahar615

New member
הידע שלי לא משהו, אבל אם צריך עזרה

התנדבתי. וד"א צודק אני צריכה להפסיק לפרסם מסנג'ר בכל העולם.- מסנג'ר במסרים.

למעלה