כמה ימים שזה מתבשל אצלי
אני חייב להגיב לזה, אני עוקב פה כמה ימים על אבישי מכרי מפורום אקזיט רבתי, ולמרסלו סלאס (שחקן נבחרת צ'ילה) חח אל תיעלב זה אמור לתת לך חיבה. לגבי אווה פרון או איווטה או מוד קאחבה אותי לא מעניין, ואבישי פה אתה מזכיר לי את אירנה שהייתה חופרת לנו על ליאון רוזנברג, אולי תעשה רגיעה עם איווטה הארלדה הזאת? תפסיק עם זה לכמה ימים לא חייב להכניס אותה לכל דיון. זה יפה שאתה מתעניין ואני אישית מעריך זאת אבל תביע קצת רגיעה, ולך מסלו סלאס אני מבין לליבך שאתה ארגנטינאי ואני אישית מת על ארגנטינאים בעיקר בבאר שבע יש כאן קהילה שלמה שאני מכיר, אני בטוח שאתה איש טוב וזכותך למחות על דיעה שאבישי מביע וזכותך לא להסכים איתו לכל מה שקשור לאווה פרון. אבל תבין משהו אתה יכול להתעלם מזה ולנסות להפעיל את הפורום בצורה אחרת לך יש יותר יתרונות על אבישי, אתה נולדת שם אתה קרוב למדינה הזאת יותר ממנו, תביע סוג של מחאה שלך תהיה פה הפעיל בפורום כי זה המדינה שלך ואתה מכיר בה כל דבר אחר, כך את זה כעצה מאחד הפעילים הוותיקים והתותחים בפורום אקזיט. וזה מה שהביא אותי למה שאני היום. אני חלילה לא תוקף את שניכם זה יפה מאוד מה ששניכם עושים פה,אבל אפשר לא להתייחס מרסלו ואפשר לעבור הלאה, ואפשר לא להגזים עם אותו נושא אבישי אלא תגוון, ואני לא אומר לך להפסיק להעריץ אותה אלא תשנה גישה, שלא יהיו פה מריבות והפורום יתנהל באווירה לא יפה, הוא צריך להתנהל באווירה תוססת של ארגנטינה כמו שאני אוהב וכמו שכל אחד אוהב. יום טוב לשניכם אופיר.