הזמנה !!

yoni malka

New member
הזמנה !!

טריאתלטים מכל הארץ (בכל הגילאים בכל הרמות) מוזמנים להצטרף לאמפריית הטריאתלון חוף הכרמל מגידו (מובילי סבב ספידו ב ככמעט 2000 נקודות) אימונים ברוח טובה, בכיף וברצינות. בקבוצה מתאמנים מובילי ענף הטריאתלון בבוגרים - בנוער ובילדים האימונים מותאמים אישית לספורטאים כל שצריך לעשות הוא להרים את הטלפון לחייג 053404223 - יוני (בשעות 8:00-15:00 לא ניתן להשיג אותי לכן להשאיר לי שם וטלפון על מנת שאני אוכל לחזור אליכם) לקבל את פירטי האימון הקרוב -ולהגיע לאימון !!! שווה לנסות להתאמן ברמה מקצוענית בקבוצה המובילה בישראל !!! מקווים לראותכם בשורותינו - יוני מלכא וחברי חוף הכרמל מגידו !!!

amosmor

New member
יוני , אתה מסדר לי גם בית ועבודה בצ

תודה על ההזמנה אבל אנחנו במרכז עובדים על דקות, אתה יודע מה זה להשחיל אימון בבוקר ולהיות ב - 8:00 בעבודה או להתחלק לאימון ערב בין העבודה שלא נגמרת לבית. תהיה רציני. יש לך הצעה יותר פרקטית, אולי קבוצה חדשה באזור המרכז.

bar1234

New member
יוני

יוני אם אתם מובילים בכמעט 2000 נקודות בסבב ספידו זה לא אומר שאתם הקבוצה הטובה ביותר בארץ, אולי אתם הקבוצה הגדולה ביותר בארץ. תספור את מספר המשתתפים שלכם עם מספר המשתתפים בקבוצות שונות ותראה שיחסית לכול הקבוצות אתם בהחלט בין הרבים.

yoni malka

New member
בר

גם ריבויי ספורטאים בקבוצה מעיד על משהו. לגבי הקבוצה, שלדעתך אינה הכי טובה, אני רוצה להזכיר לך שבקבוצה מתאמנים טובי הטריאתלטים בישראל. לא לחינם אנו מובילי ליגת ספידו !

בר חמוד.....

אני לא יודע מה, לדעתך, הפרמטרים לקבוצה טובה אבל קבוצת חכ"מ מציבה כמעט על כל פודיום בכל תחרות (טריאתלון,אופניים וריצה)וזה מעיד על העומק החברתי והאיכותי של הקבוצה. מטרת הניקוד בליגה היא עידוד הקבוצתיות. אני לא חושב שקבוצה שמקבלת ספורטאים מובילים מקבוצות אחרות ולא מעסיקה מאמנים שמקדמים סםורטאים מילדים דרך נערים לנוער ובוגרים ושומרת על הקשר עם הותיקים על שלל הגילאים יכולה להקרא קבוצה טובה. אגב, באיזו קבוצה אתה? ושיהיה בהצלחה באילת

bar1234

New member
ליאיר.

אני משתתף בקבוצת הפועל להבים (קבוצה אדירה, קבוצה טובה קבוצה עם איכות!!!!) אשר כרגע נמצאת במקום השיש בליגת ספידו בגלל חוסר מתחרים (יחסית לקבוצה שלכם).

למעלה