הזמנה

*GormE*

New member
הזמנה

קראתי קצת את המתרחש בפורום, וגיליתי אנשים כלבבי! אנשים שיודעים על מה שהם מדברים לפני שהם משתפים את הסביבה במללם, אקודם כל- קבלו את אות הצטיינותי, יחשב ככל שזה יחשב! ושנית, אני מזמינה אתכם לדף היוצר שלי בבמה חדשה כי שם, לדאבוני, אין הרבה מבינים (או לפחות הם מסתתרים איפשהו, או מחביאים תובנתם). רוב התגובות חסרות טעם ומתייחסות רק לפרופורציות או לפירוש הבעה מסויימת שממילא היתה מקרית. לסיכום- אנשים שלא ממש מבינים משהו. אשמח אם תכנסו ותגיבו לא רק על הציורים, אלא גם על המלל. חסרות לי תגובות בעלות עניין שם. בתודה- איבי פרילינג!

נכנסתי, ראיתי, אהבתי...... ../images/Emo24.gif

עבודות אומנות יוצאות דופן, העזה בצבע, העזה בגישה, פשוט נהדר! הייתי מאוד רוצה שתעלי את העבודה ששמה "מהי אומנות" גם אלינו לפורום, מצאת חן בעיני מראה הרטרו שלה כל כך... אגב אם תציצי תראי שמדי פעם גם הגבתי. והמסקנה שלי בסוף העניין : את פשוט יופי של כישרון!נהדר שאת איתנו! אפרת

*GormE*

New member
המממ אמצא רק עבורך! לא היה משהו אחר

שאהבת..? אני מאוד מחבבת את "ההתחלה", או "ספוג" השאר הם יותר תרגילים אבל בכל מקרה- הנה הקובץ של "אמנות מהי?"

היו המון דברים שאהבתי! ../images/Emo13.gif

אבל את זה אהבתי הכי. אולי בגלל שאני באה מתחום העיצוב הגרפי מדברים אלי דברים כאלה. בכל מקרה, כל עבודה שתרצי להעלות פה תתקבל בברכה, לא רק בשבילי - אלא בשביל כולם!
אפרת

*GormE*

New member
באמת אהבת דווקא את זה? אני שואלת כי

אני סובלת מפוביה קשת-הגדרה, אבל העיקרון הוא מתוכנות גרפיקה- אני מפחדת בעיקר מזום אין ומנגטיב, ככה שאני לא יכולה ליצור ממש במחשב, למרות שהייתי רוצה. את היצירה הזו עשיתי בהתאם למגבלות הרבות שיש לי בתחום, האפקטים מנמלים ממש! לכן מחמאתך תוקפה אדיר עבורי. תודה.

גורמה יקירתי... ../images/Emo24.gif

אם לא הייתי אוהבת, לא הייתי אומרת.נקודה. התמונה הזו דיברה אלי באופן שאחרות לא. בגלל זה ביקשתי שתביאי אותה לפה כדי שכל מי שעובר פה יראה אותה גם. לגבי תוכנות גרפיות - זו לא עבודת גרפיקה אלא יצירת אומנות ושלא יהיה לך פחד - את משתמשת בצוכנות יעודיות לצרכים האומנותיים שלך באופן ייחודי ביותר.

למעלה